Karácsony és szilveszter ünneplőben


  2016.11.30. 7:06

Az év legsötétebb napjait mindig is összejövetelekkel, egymás közt, fények gyújtásával élték át az emberek.

Itt van ismét az év vége, és a partik, ünnepi alkalmak végeláthatatlan sora. Az év legsötétebb napjait mindig is összejövetelekkel, egymás közt, fények gyújtásával élték át az emberek. Ezekre a különleges alkalmakra ma is elvárás a szép öltözék. Webáruházból választva pár kattintással megoldjuk ezt a feladványt. Érdemes böngészni a rengeteg különleges, sokféle stílust képviselő ünneplő közül felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt.


Az év végi ünnepeknek megvannak a kedvenc színei. A klasszikus ünnepi színek, a fekete és fehér mellett be fog válni a karácsony csillogásához illő arany, ezüst. A vörös és piros is harmonizál a karácsonyi hangulattal, remekül vegyíthető az arannyal, és feketével-fehérrel is.

A trendi színek is feldobják az ünnepi öltözéket

Nem kell feltétlenül a “melegen ajánlott” alkalmi színekből választanunk, az idei téli trendszínekben is garantáltan ragyogni fogunk. A meleg szürkésbarna, a “buja rét” fantázianevű kékeszöld, a mustársárga, a jégkék, vagy az idei szezon nagy slágere, emellett a szürke is bátran választható.

A karácsony este a családé, ilyenkor a visszafogottság tanácsos - kivált, ha éjféli mise is a hagyományos programjaink közé tartozik -, más esetekben kicsit szabadjára engedhetjük a saját stílusunkat. A konzervatívabb családtagokkal közös programokon a kimondottan ünnepélyes ruhákat érdemes bevetni.

Év végén a családnak nagy örömet szerzünk, ha ünneplőbe öltöztetjük a legkisebbeket is. A maskarába öltöztetés - például csokornyakkendős, öltönyös rugdalózó - helyett válasszunk olyat, ami csinos, alkalmi, de gyerekekhez illő, és nem kell egész este vigyáznunk a csemetére, nehogy a ruhának baja essen.

A “kis fekete” koktélruhával semmilyen helyszínen nem tévedhetünk. Talán nem hangzik túl izgalmasan, ám ebből is sokfélét lehet választani, akár - a megfelelő társaságban - rockosabbat, vagy szexi csipkével díszítettet. Ha a párunk oldalán ünneplünk, az emelkedett fekete ruha lehet nagyon nőies is.

Szilveszterkor legyünk látványosan extrémek

A barátokkal, társaságban elengedhetjük magunkat, ilyenkor jöhetnek a látványosabb alkalmi darabok. Egy téli buliban sokkal hatásosabb tud lenni egy oldalt áttetsző betétes, vagy derékig nyitott hátú darab, mint nyáron, amikor mindenki félig-meddig ruha nélkül látható.

A céges karácsonyi partira való készülődésnél gondoljunk arra, hogy konzervatív, vagy lazább helyen dolgozunk. Azért azt ne feledjük, akármennyire is “dobjuk el a hajunkat” a hangulat ezen az estén és folyik a pezsgő, jönnek még a dolgos hétköznapok. Ha például egy nadrágos, overallos szettet választunk, öltözékünk különleges lesz, de nem leszünk túl kihívóak.

Szilveszterkor kimondottan elvárás egy-egy egyedi, esetleg vicces ruha, ilyenkor visszafogottságról szó sincs. Az ezüst, a csillogó idén hatalmas trend, használjuk ki az év utolsó éjszakáját, hogy megmutassuk valamelyik igazán különleges szettünket!Hozzászólások

@


A rovat további cikkei

Megtennéd? Kérés vagy parancs?

Busai Hajnalka Lilla

Életünkben csak nagyon ritkán kérnek tőlünk valamit...

2020.7.14.    8


Vizes élőhelyeink

Póda Csenge

A mindannyiunkat éltető vizes élőhelyeink több szempontból is fontosak számunkra.

2019.9.23.   


Hat alapelv étrendünk megváltoztatására

Póda Csenge

Ha szeretnél tenni valamit a környezetedért, emellett vigyázni az egészségedre is, kezdd az étrended megváltoztatásával!

2019.8.15.    10


Alvási pozíciók

Timár Tímea

A nyugodt és pihentető alvás elengedhetetlen szükséglet mindenki életében...

2019.3.24.    8


Legyen ökokarácsonyunk!

Póda Csenge

Ha van rá módunk, ajándékozzunk kézzel készített termékeket, ezek a legkevesebb hulladékot vonják maguk után, emellett igazán értékesek.

2018.12.9.    18


Hat dolog, amit soha

Oriskó Renáta

...de soha ne tegyél meg egy férfiért! Igaz, minden nő boldog párkapcsolatban szeretne élni. Mégsem mindegy, mit teszünk meg ennek érdekében.

2018.5.3.    6


Hányadik gyerekként születtünk?

Timár Tímea

Az élet egy örökös körforgás: magatartásunkat a megszokott családi minták és értékek is meghatározzák.

2018.3.17.    19


Nők és romantika

Vajon miért kedvelik a nők a romantikus könyveket?

2017.8.18.    2


Modern társkeresés

Tompa Orsolya

Mára jelentősen megváltoztak a társkeresési szokások. A személyes kapcsolatépítés, ismerkedés helyét sok esetben felváltja az online forma.

2017.4.5.  1    10


Társkeresés applikációval

Tompa Orsolya

Kis házi felmérésünk a különböző társkereső applikációk világáról, eredményeiről. Sok adat, sok érdekesség!

2017.1.27.    5


Csajos fotózás

Szalay Mona

Sokszor olvasom, vagy hallom a fotózások előtt a következő mondatot: "Pár szép fotót szeretnék magamról, de egyáltalán nem vagyok fotogén."

2017.1.10.    1


Elképzelni a lehetetlent (7)

Zana Anita

Riportsorozatunkban kivételes fiatal sportolók történeteit mutatjuk be. A hetedik részben a tizenkét éves Bőr Marcival ismerkedhetünk meg.

2016.11.29.    27