Biorezonancia kezelés – a jövő gyógymódja (2)


Dr. Tóth Erzsébet orvos  2003.11.26. 16:54

A vizsgálat lefolyása: először is diagnosztikai mérést végzünk a betegen, amelynek segítségével áttekintést kapunk a szervezet egészségügyi állapotáról.

A mérés alatt a páciens különböző testtájaira elektródákat helyezünk, melyek az EKG- vagy EEG-hez hasonlóan elektromos jeleket vezetnek el a testfelületről. A vizsgálat része egy teljeskörű állapotfelmérés is, mely magába foglalja a szervezet három irányítórendszerének: a hormonrendszernek, idgrendszernek és az immunrendszernek a tesztelését. Így feltérképezzük az egész emésztőrendszer állapotát és az elsalakosodás mértékét. Továbbá minden teszteléstnél élelmiszer érzékenységi vizsgálatot végzünk.

Ezt követi a kezelés előírása, melynél szigorúan követjük a személyre szabott kezelés elvét. A gyógymód megállapításánál figyelembe vesszük a páciens korát, nemét, a már meglévő betegségeit, betegségei stádiumát, idejét, eddigi kezeléseit, használatos gyógyszereit, vércsoportját, a páciens eddigi életmódját, szokásait, munkáját, időbeosztását, a már meglévő jó és rossz szokásait -- és minden tényezőt, ami fontos lehet a mielőbbi gyógyulás szempontjából.

Természetesen a biorezonancia kezelés még tetézi a személyreszabott kezelés elvét. A műszer a páciens testfelületéről nagy pontossággal érzékelt elektromos jeleit úgy korrigálja és vezeti vissza a testbe, hogy azok jótékony hatással legyenek a szervezetre, mint egészre. Ebből kifolyólag soha nem egy szervet gyógyítunk, hanem az egész szervezetet.

Milyen betegségeknél vagy tüneteknél alkalmazzuk a fent leírt eljárást?
Az immunrendszer betegségeinél, melyek a visszatérő, makacs, elhúzódó fertőzések, allergiák és álallergiák, immunrendszeri gyengeség, gombásodás, kandidózis, akut és krónikus nőgyógyászati fertőzések, reumatikus problémák.
Az emésztőrendszer betegségeinél: élelmiszerallergia, felfújódás, hasmenés, székrekedés, az emésztőrendszer gyulladásos megbetegedései.
A bőr betegségeinél: kiütések, gyulladások, ekcéma, gombásodás.
A hormonrendszer betegségeinél. A kiválasztórendszer betegségeinél: vesék, húgyutak betegségei. Elsalakosodás esetén: csontritkulás, cukorbetegség, magas vérnyomás stb.
És minden olyan betegségnél vagy tünetegyüttesnél, ahol az eddigi vizsgálatok és kezelések nem vezettek eredményre.
A módszer további előnye, hogy teljesen fájdalom- és mellékhatás mentes, bármikor megismételhető.

Összegzésképpen elmondhatjuk, hogy a kezelések során a beteg önszabályozó és gyógyító folyamatait serkentjuk, optimális szintre állítjuk. A berendezés mikrointenzitású elektromágneses impluzusok formájában kérdéseket tesz fel a beteg szervezetének, amelyre az válaszol. Ezeket a válaszokat a műszer kiértékeli, kijavítja, módosítja, majd mint individuális terápiát, a szervezetnek azonnal visszaadja.

Gyógyulási eredményeink azt mutatják, hogy a szervezet meghálálja, ha meghallgatják és jelzéseit felhasználják a kezelés során.Hozzászólások

Gáspár Lászlóné, 21. 04. 2004 19:01:03 Laikus
Jó lenne, ha ez a cikk és a kezelés maga nagyobb plénumot kapna!
dr. Locker Lóránd, 25. 04. 2008 11:29:26 Ayurvéda
Nem tudom ki mennyit hallott az Ayurvédáról, erről az ősi, 5000 éves holisztikus gyógyászatról. Most sikerült műszerrel elérni azt, amit az indiaiak évezredekkel ezelőtt már tudtak.Végre ezt is elértük.Ugy tudom, hogy egyes biorezonanciás műszereken van külön ayurvédikus gyógyászati program is.Ha valakit érdekelnek ezek a gyógyhatású készitmények(vegytiszták, csak gyógynövényeket tartalmaznak), kérem írjon! ÜDV: dr.LOCKER LÓRÁND
Szépéné Gallyas Erika, 22. 07. 2008 13:24:43 idő és pénz
Milyen gyakorisággal kell kezelésre járni, vagy ez betegségtől függő. Mikor várható javulás, a különböző homeopátiás szerekkel kiegészitett kezelés esetében. Biorezonanciás állapot felmérés eredménye: lelki eredetű ekcéma és colitis ulcerosa .
@


Kapcsolódó cikkek

Rezonancia kezelés -- új gyógymód

Dr. Tóth Erzsébet orvos

Régebben az orvosi kutatások javarésze főleg a biokémiai folyamatok megismerésére irányult.

2007.6.20.   


Allergia ellen - biorezonanciával

Dr. Tóth Erzsébet orvos

Manapság a szénanátha, a különböző pollenallergiák és az allergiás légcsőhurut a leggyakoribb betegségek közé tartoznak.

2004.6.4.   


Biorezonancia-kezelés – a jövő gyógymódja (1)

Dr. Tóth Erzsébet orvos

Szervezetünk egészséges működéséhez összhangra van szüksége. Ehhez gyorsan áramló és nagy mennyiségű információhalmaz szükséges.

2003.11.13.  1    4

A rovat további cikkei

A fülzúgásról hangosan

Dr. Horváth Mária okleveles ápolónő

Sokak életét keseríti meg az állandó jellegű fülzúgás. A folyamatos csengő, morajló, kattogó, sípoló hang...

2021.2.15.   


Gyógyító növényeink 3.

Póda Csenge

A gyógynövényeket alapanyagként világszerte alkalmazza például a gyógyszeripar, a szépségipar és az élelmiszeripar is.

2020.11.17.   


Megelőzhető a mensturációs kín

Szakértők szerint tízből négy nő napjait keseríti meg minden hónapban a menstruáció, melyet a szakma a csalódott méh könnyeként is nevez.

2020.11.15.   


Csökkenthető a gyógyszerfogyasztás?

Dr. Horváth Mária okleveles ápolónő

Vajon változtak az e-recept bevezetésével a gyógyszerfogyasztási szokásaink?

2020.11.7.   


Gyógyító növényeink 2.

Póda Csenge

Lássunk néhány növényt, melyek a konyhában fűszerként is megállják a helyüket!

2020.10.25.   


Október az idősek hónapja

Dr. Horváth Mária okleveles ápolónő

Nekik még fontos a személyes kapcsolat, a nagy beszélgetések.

2020.10.10.   


Gyógyító növényeink 1.

Póda Csenge

Ismerkedjünk meg a felmenőink által olyan jól ismert és használt gyógynövényeinkkel!

2020.10.6.   


Vírus kontra vírus

Dr. Horváth Mária okleveles ápolónő

Az idén, mint minden más, bonyolultabb lesz az influenza lecsengése is. Egyszerre van ugyanis jelen a koronavírus és az influenzavírus is az életünkben.

2020.9.28.   


Ne pánikoljunk!

Dr. Horváth Mária okleveles ápolónő

Pánikban a viselkedési normákat felülírja a túlélési ösztön, az ember, magatartása teljesen megváltozik. Sokan a hisztériához hasonlítják.

2020.9.9.