Biorezonancia kezelés – a jövő gyógymódja (2)


Dr. Tóth Erzsébet orvos  2003.11.26. 16:54

A vizsgálat lefolyása: először is diagnosztikai mérést végzünk a betegen, amelynek segítségével áttekintést kapunk a szervezet egészségügyi állapotáról.

A mérés alatt a páciens különböző testtájaira elektródákat helyezünk, melyek az EKG- vagy EEG-hez hasonlóan elektromos jeleket vezetnek el a testfelületről. A vizsgálat része egy teljeskörű állapotfelmérés is, mely magába foglalja a szervezet három irányítórendszerének: a hormonrendszernek, idgrendszernek és az immunrendszernek a tesztelését. Így feltérképezzük az egész emésztőrendszer állapotát és az elsalakosodás mértékét. Továbbá minden teszteléstnél élelmiszer érzékenységi vizsgálatot végzünk.

Ezt követi a kezelés előírása, melynél szigorúan követjük a személyre szabott kezelés elvét. A gyógymód megállapításánál figyelembe vesszük a páciens korát, nemét, a már meglévő betegségeit, betegségei stádiumát, idejét, eddigi kezeléseit, használatos gyógyszereit, vércsoportját, a páciens eddigi életmódját, szokásait, munkáját, időbeosztását, a már meglévő jó és rossz szokásait -- és minden tényezőt, ami fontos lehet a mielőbbi gyógyulás szempontjából.

Természetesen a biorezonancia kezelés még tetézi a személyreszabott kezelés elvét. A műszer a páciens testfelületéről nagy pontossággal érzékelt elektromos jeleit úgy korrigálja és vezeti vissza a testbe, hogy azok jótékony hatással legyenek a szervezetre, mint egészre. Ebből kifolyólag soha nem egy szervet gyógyítunk, hanem az egész szervezetet.

Milyen betegségeknél vagy tüneteknél alkalmazzuk a fent leírt eljárást?
Az immunrendszer betegségeinél, melyek a visszatérő, makacs, elhúzódó fertőzések, allergiák és álallergiák, immunrendszeri gyengeség, gombásodás, kandidózis, akut és krónikus nőgyógyászati fertőzések, reumatikus problémák.
Az emésztőrendszer betegségeinél: élelmiszerallergia, felfújódás, hasmenés, székrekedés, az emésztőrendszer gyulladásos megbetegedései.
A bőr betegségeinél: kiütések, gyulladások, ekcéma, gombásodás.
A hormonrendszer betegségeinél. A kiválasztórendszer betegségeinél: vesék, húgyutak betegségei. Elsalakosodás esetén: csontritkulás, cukorbetegség, magas vérnyomás stb.
És minden olyan betegségnél vagy tünetegyüttesnél, ahol az eddigi vizsgálatok és kezelések nem vezettek eredményre.
A módszer további előnye, hogy teljesen fájdalom- és mellékhatás mentes, bármikor megismételhető.

Összegzésképpen elmondhatjuk, hogy a kezelések során a beteg önszabályozó és gyógyító folyamatait serkentjuk, optimális szintre állítjuk. A berendezés mikrointenzitású elektromágneses impluzusok formájában kérdéseket tesz fel a beteg szervezetének, amelyre az válaszol. Ezeket a válaszokat a műszer kiértékeli, kijavítja, módosítja, majd mint individuális terápiát, a szervezetnek azonnal visszaadja.

Gyógyulási eredményeink azt mutatják, hogy a szervezet meghálálja, ha meghallgatják és jelzéseit felhasználják a kezelés során.Hozzászólások

Gáspár Lászlóné, 21. 04. 2004 19:01:03 Laikus
Jó lenne, ha ez a cikk és a kezelés maga nagyobb plénumot kapna!
dr. Locker Lóránd, 25. 04. 2008 11:29:26 Ayurvéda
Nem tudom ki mennyit hallott az Ayurvédáról, erről az ősi, 5000 éves holisztikus gyógyászatról. Most sikerült műszerrel elérni azt, amit az indiaiak évezredekkel ezelőtt már tudtak.Végre ezt is elértük.Ugy tudom, hogy egyes biorezonanciás műszereken van külön ayurvédikus gyógyászati program is.Ha valakit érdekelnek ezek a gyógyhatású készitmények(vegytiszták, csak gyógynövényeket tartalmaznak), kérem írjon! ÜDV: dr.LOCKER LÓRÁND
Szépéné Gallyas Erika, 22. 07. 2008 13:24:43 idő és pénz
Milyen gyakorisággal kell kezelésre járni, vagy ez betegségtől függő. Mikor várható javulás, a különböző homeopátiás szerekkel kiegészitett kezelés esetében. Biorezonanciás állapot felmérés eredménye: lelki eredetű ekcéma és colitis ulcerosa .
@


Kapcsolódó cikkek

Rezonancia kezelés -- új gyógymód

Dr. Tóth Erzsébet orvos

Régebben az orvosi kutatások javarésze főleg a biokémiai folyamatok megismerésére irányult.

2007.6.20.   


Allergia ellen - biorezonanciával

Dr. Tóth Erzsébet orvos

Manapság a szénanátha, a különböző pollenallergiák és az allergiás légcsőhurut a leggyakoribb betegségek közé tartoznak.

2004.6.4.   


Biorezonancia-kezelés – a jövő gyógymódja (1)

Dr. Tóth Erzsébet orvos

Szervezetünk egészséges működéséhez összhangra van szüksége. Ehhez gyorsan áramló és nagy mennyiségű információhalmaz szükséges.

2003.11.13.  1    4

A rovat további cikkei

Ekcéma, a gyerekkor bőrbetegsége

Dr. Horváth Mária okleveles ápolónő

A kisgyemekes anyukák gyakori témája, hogy a gyermekük ekcémás.

2024.4.10.   


A számítógéphasználat ártalmai

PR-cikk

Betegségek és sérülések, amelyeket a számítógép intenzív használata okozhat. A számítógép rendszeres, napi több órás használata számos betegség kialakulásához vezethet...

2024.3.1.   


Előadás testmozgással

Sajtóhír

A közelmúltban Szolnokon Nagy-Bana Zsanett tartott előadást a demenciáról az érdeklődőknek. Részletek a cikkben.

2024.2.15.   


Alvászavarban küzdőknek

PR-cikk

Alvászavarban küzdőknek erősen ajánlott megismerkedni a CBD olajokkal

2023.11.25.   


A fehérbot világnapja

Sajtóhír

Zsúfolásig megtelt a terem a látássérültek rendezvényén Szolnokon.

2023.10.19.   


Hogy ne fájjon a fejünk!

Dr. Tóth Erzsébet orvos

Tanácsok a fejfájás megelőzéséhez és gyógyításához.

2023.9.11.   


A McKenzie-torna jótékony hatása

PR-cikk

Tapasztalatok és eredmények a hátproblémák kezelésében.

2023.8.14.   


A mellciszta felszívódása

PR-cikk

Mi segítheti a mellciszta felszívódását? Manapság a mell cisztásodása egyre gyakoribb jelenség a nők körében.

2023.6.17.   


A torokfájás természetes gyógymódjai

Télen szinte folyamatosan jelen van az életünkben a torokfájás, amely leggyakrabban a megfázás és az influenza egyik tünete.

2023.1.10.