Cherche la femme


Angyal Sándor  2010.4.7. 4:36

Vajon mire vágynak a nők? Talán bundára, vagy olyan pasira akinek a bőre alatt is pénz van.

Néhányan már "ki sem kezdenek olyan hímmel", akinek nincs négy kerék a feneke alatt. Tényleg ennyire anyagiasak lennének páran? Ennyire csak a lóvé, ami az egész nyomorult világunkat mozgatja? Mindenütt csak a pénz és a pénz. Talán lassan kivesznek az igazi értékek és bemegyünk majd a boltba tíz deka együttérzést és tizenöt deka szeretetet venni…

De mit akarunk mi férfiak?

Egyáltalán ki vágyik olyan nőre, aki csak a pénzünkért szeret bennünket, vagy a kocsink miatt, ami megint csak nem mindegy, hogy milyen autó. Néhány srác szombat esténként ott feszít apuci járgányában, az utolsó cseppig kipréselve az összes üzemanyagot a tartályból, és ha netán betévednek egy szórakozóhelyre, akkor a kulcsokkal feltünősködve mászkálnak fel s alá, míg nem akad valaki horogra. Ez igazán szánalmas! Nem értem azt a fajta pasit, aki ilyet csinál, de biztosan megvan ennek is a szépsége… legalábbis egyesek számára.

Miért ne lehetne inkább valahol a szabadban, a fűben ülve elfogyasztani egy üveg félédes vörösbort szívünk választottjával, a csillagokat bámulva az égen? Ez talán túl nyálasnak tűnik? Szerintem vannak lányok, akik így szeretik, és ha odaállítanak hozzám, hogy mondjam már meg, milyen kocsim van, akkor nagyon csúnyákat gondolok…

Vajon van esélye annak a pasinak, aki nehezen tudja megteremteni saját egzisztenciáját, de mindemellett próbálkozik, hogy valamit elérjen az életben. Van esélye egy olyan fickónak, aki inkább részesíti előnyben a hatalmas éjszakai sétákat az izzasztó diszkók fülledt parfümmel és izzadsággal keveredett levegőjénél? Talán van, de nem olyan sok, mint apuci pénzes csemetéjének. Vagy tévednék talán? Csak azt tudnám, hogy egyesek mikor jönnek már rá végre arra, hogy a lóvé nem minden, mert azon nem lehet érzéseket, érzelmeket vásárolni! Lehetséges, hogy sokkal jobban működött a világ, míg cserekereskedelmet folytatott a homo sapiens. Te termeltél babot, én fogtam halat, adok, ha te is adsz. Sokkal könnyebb lehetett minden.

Néha húzzuk ki a fejünket a homokból és felejtsük el a bankókat, a csörgő fémpénzeket. Adjuk át magunkat a felhőtlen élvezetnek, az életünknek. Nézzünk keresztül az anyagiakon és vegyük végre észre az embert!Hozzászólások

gyöngyike, 07. 04. 2010 16:43:56
ez mi akar ez lenni??? a cím egyáltalan nem arról szól amről a tartalom és fordítva. kérek egy kis felvilágosítást azt illetően hogy miről szól ez a cikk!!!
    
Fantagiro, 02. 11. 2010 19:04:29 Egyetértek :)
Hát igen,a címmel bizony elég nagy gondok vannak : már csak azért is,mert így ennek nem sok értelme van,pontosabban messze nem azt jelenti,amire a szerzô valószínuleg eredetileg gondolt. ("Keresd a nôt!"). Minimum ajánlatos lenne kijavítani, helyére rakni,ami odavaló = Cherchez la femme!, vagy max. ha már nagyon akar Sándor tegezôdni,akkor "Cherches la femme!"....Maga cikk mirôl szólt? Szerintem arról,amit az olvasója képes abból kihámozni. Számomra pl. max. egy zoldfulu ugatásáról,aki szeretné magát férfinak érezni,csak arra egyelôre gyenge,hogy ezt észrevegye,nem hogy be is vallja - elôszor magának s majd csak ezt kovetôen másoknak is :))
KL, 07. 04. 2010 20:27:39
Igaz hogy elég kusza de én értem mit akar mondani a szerző.
Adrienn, 12. 04. 2010 22:40:23
Ez már megint egy jóadag sületlenség! A címmel nincs összhangban a tartalom, általánosságok, amiket mindenki tud, satöbbi....... Sándor, milyen autód van? Nem vagy vele nyerő?
    
Sanyi, 12. 04. 2010 23:07:46 Re:
Nincs összhangban a cím a szöveggel? Szerintem pedig de! A másik dolog: olyan címet adok, amilyet akarok, szerintem ezt nevezik írói szabadságnak. Ha pedig úgy akarom, akkor nem lesznek összhangban :) Mellesleg miért kell, hogy minden írás önéletrajzi vonatkozású legyen. Nem meríthetek abból, amit az utcán hallok, vagy esetlegesen a haveroktól? ;)
        
Fantagiro, 02. 11. 2010 19:08:42 No lám! :)
A király csupasz!!!...:) gy.k. meglátásom szerint épp elárulta ezen hozzászólásával magát a szerzô, kiállította saját bizonyítványát - éretlenségérôl :)...tippelek egy 23-27 éves fickót megbújni a sorok mogott :)...szóval,kedves Sándor, oncsiszolás! :))) majd csak akkor rúghatsz ladbába a Nôknél....:-)
Kelike, 13. 04. 2010 10:56:46 SAJNOS IGAZ
Véleményem szerint Sanyinak igaza is van és téved is ! Én úgy gondolom és nem szeretnék senkit megsérteni, hogy a fiatalabb korosztály, valóban a jólét lehetőségeit veszi előre. Kocsi, lakás.....azonban 50-felett az átlag nő és ffi is rájön, hogy nem az anyagiak azok, amit boldoggá, tehetik. A pénz fontos, mert anélkül semmi sem működhet, egyik napról a másikra élni gondtalanul lehetetlen, DE ! A nőknek társra van szükségük, akiktől LELKI, hátteret kapnak, akikkel biztonságban érzik magukat, akiket szerethetnek,akikre számíthatnak, akikhez oda lehet bújni és viszonozzák.
Eni, 14. 04. 2010 19:25:04 Szerintem...
Szerintem a cikk arról szól hogy mindenki keresi a társát, azt az embert, aki őt önmagáért szereti. Aki nem tudja magáról, hogy értékes, vagy pontosan azt tudja, hogy sokmindenre nem lehet büszke, no az nyúl a mankókhoz: autó,stb. Aki önmagát nem becsüli, nem tartja értékesnek, úgy érezheti mások is így vannak ezzel. A magabiztos férfinek van önbecsülése, ezért az autó, a drága holmi számára nem eszköz. Őt önmagáért szeretjük, mert ő is szereti magát.
    
Sanyi, 14. 04. 2010 20:31:55 Re: Szerintem...
Köszönöm! :)
@


A rovat további cikkei

Fitneszbe megyünk!

Angyal Sándor

Na, nem én! De manapság divat fizetni azért, hogy drága tornagépekkel eddzük a testünket.

2013.11.14.  2   


Szőke nő az ülés mélyén

Angyal Sándor

Nem, nem egy Almodóvar-filmről lesz szó, hanem a színtiszta valóság nagy autókról és szőke sofőrökről...

2013.9.25.  2    17


A nők többet vásárolnak

Angyal Sándor

A cím megtévesztő, vagyis szerintem nem teljesen igaz.

2013.6.4.  4    13


Mitől félnek a férfiak?

Faar Ida

Rendíthetetlenek, erősek, kitartóak, bátrak, sebezhetetlenek, ilyen és ehhez hasonló jelzőket használunk, ha a férfiakat akarjuk jellemezni.

2013.2.22.    8


Anyasági időhajsza

Szilvási Krisztián

A férjezett családos anyák hétköznapjai – férfiszemmel.

2012.10.25.  3   


Nincs barátság szex nélkül?

Szilvási Krisztián

Mármint férfi és nő között természetesen.

2012.10.12.    25


A változás szele

Póda Csanád

Kiabál. Megütött. Bánt... De szeret!

2012.1.4.    10


„Párkapcsolati” utazásaim

Póda Csanád

Misztériumok a Komárom-Csepel vonalon.

2011.12.22.  2    12


Óvakodj (ezektől) a férfiaktól!

Robert H.Raven

Ezer és ezer történetet hallottam már a szakításról. Majd´ mindegyik sztori azzal kezdődik, hogy a pasi olyan édesnek tűnt eleinte...

2011.7.22.  17    36


Kedves, elviszlek oda...

Robert H.Raven

Nemrégen a combfix harisnyák semmihez sem hasonlítható erejét énekeltem meg. Most a romantikával próbálkozom.

2011.6.27.  15   


A Kate Middleton-leckék

Robert H.Raven

Nemrég hosszabb időt töltöttem kedvenc városomban, és volt időm áttanulmányozni a sajtót az évszázad esküvőjéről.

2011.6.13.  6    20


Vissza a combfixbe!

Robert H.Raven

Mostanában a tévék műsorait figyelve észrevehettük, hogy a fiatal lányok a tetszetős tangáikat lecserélték vitorlavászon méretű csatabugyikra.

2011.5.11.  14    13