Hogyan vonzzuk a nőket?


Robert H.Raven  2010.3.23. 8:03

Ez az írás az igen sok kommentet megélt előző, a férfiak elcsábításáról szóló, cikk folytatása…

…és arról értekezik, hogyan és mivel lehet a nőket vonzani. Alapvetően férfiaknak kellene, hogy szóljon, de remélem, hogy sikerül egy kis betekintést adni a hölgyeknek a férfiúi arzenálba és gondolatvilágba.

Az egész játszma rögtön egy paradoxonnal kezdődik. A legfontosabb kritérium, hogy a férfiak a nőknél sikeresek legyenek, a megingathatatlan és sziklaszilárd magabiztosság. Viszont megingathatatlan és sziklaszilárd magabiztossággal csak akkor rendelkezhetnek, ha sikeresek a nőknél. Ezért a legtöbb férfi retteg már magától a szótól is. A nők ősi idők óta vonzódnak a magabiztossághoz, mert azt látták, hogy a férfi kiment a barlangból és visszatért egy agyonütött, szőrös mamuttal, ha éppen az kellett. Néhány nő vonzódik az érzelgős, lelkizős anyámasszony katonájához is, aki egy villanykörtét sem tud kicserélni, azért mert ezek a nők azt gondolják, hogy idővel úgyis megváltozik az ilyen típusú férfi, és elmegy mamutra vadászni. Viszont ők nem változnak, mert pont ezzel a nyápickodással vonzzák a nőket, a szintén ősi „tyúkanyó ösztönt” felkeltve.

A nők is szeretik, ha az önbecsülésüket, magabiztosságukat erősítik. Ezt könnyen megteheti a férfi, ha megdicséri a hajukat, az alakjukat, a cipőjüket – vagy szem, ruha, körömlakk, bármi, bármilyen kombinációban, de fontos hogy sosem egy, hanem legalább kettő dolgot illessenek dicsérettel. Például „ A cipőd nagyon passzol az új stílusú hajadhoz” egy kitűnő mondat, de a „Testalkatod jelentősen felnagyítja a cipőd méretét!” egy olyan mondat, amivel nem nagyon kéne kísérletezni.

A romantikus dolgok fontosak a nőknek, és azok akkor a legjobbak, ha személyre szólnak, figyelmesek, gyönyörűen kivitelezettek és abszolút meglepetésszerűen csapnak le rájuk. Ideális állapotban egy romantikus gesztusnak tartalmaznia kell a következők valamelyikét, ha nem mindegyikét: virág, papírzsebkendő, pezsgő, ékszer, lakáskulcs, színházjegy, csoki, illatos habfürdő, kézzel írott levél és puha fürdőköntös.

A legtöbb nő elvárja, hogy a férfinak jó humorérzéke legyen. Szerencsére a legtöbb férfi jó humorérzékkel rendelkezik, mert az életük folyamán nőkkel kell bánniuk, és kialakul bennük a humorérzék, mert azzal a feladat könnyebben abszolválható. Üzenet az intellektuális létezés peremein tartózkodó férfiaknak: a legtöbb nő nem találja viccesnek, ha elböfögik nekik a nemzeti himnuszt. Még akkor sem sikerül őket lenyűgözni, ha Mendelssohn E-moll hegedűversenyét böfögik el. Amit szeretnek, az az, ha egy férfi nem veszi magát túl komolyan. Vagy ha túl komolyan veszi magát! Bár a nők általában nem veszik túl komolyan a férfiakat, így inkább az első. Na most, ha a férfi eléggé magabiztos és jó humora van, akkor nem kell nagyon fantasztikusan jól kinéznie. A megjelenés mindig előny, tévedés ne essék, de nem esszenciális. Vagyis: vagy jóképű az illető, vagy magabiztos, stílusos, vicces és kedves az ember, vagy ezek ellentéte és gazdag. A három vagylagos tulajdonságokkal együttesen bíró férfi nem létezik, vagy George Clooney-nak hívják és ebből adódóan csak egy él belőle, vagy a pasi meleg, és ez a tény rögtön ki is veszi őt az egyenletből.

Amit a nők utálnak a férfiakban, az a feltűnő öltözködés. A nőknek a férfiak gyakran nem jelentenek többet, mint egy termetes kiegészítőt a saját megjelenésükhöz, ezért nem érdemes ellenkezni és veszekedni.

Bírhatja valaki a fent említett mindhárom vagylagos tulajdonságcsoport mindegyikét, mégis abszolút kiábrándító lehet a nők számára, ha rosszul csókol. A csók fontos a nőknek, és nem szabad, hogy csókolózás közben úgy érezzék magukat, mintha lefolyócsövet tisztítanának, vagy görögdinnyét ennének! A férfiaknak erősen kell koncentrálniuk a csókolózásra, mert az egyrészt extra pontokat jelent a párválasztás folyamán, másrészt közelebb juttatja őket ahhoz a lehetetlen, idealisztikus szintű előjátékhoz, amit a nők az álomvilágukban célként jelölnek meg.

Szimplán csak jónak lenni az ágyban szintén nem segít a nők elcsábításában, hacsak ezt a tényt egy barátnő egy titkos női suskus alkalmával meg nem erősíti, miszerint egy másik barátnőjének az unokatestvérének az egyik ismerősének a kollégája hallotta valakitől, hogy Jancsi igencsak… khm…

Ilyenkor a friss információt beszerzett nők vágyat éreznek arra, hogy erről maguk is meggyőződjenek. Aztán rájönnek, hogy az egész nem igaz, és a pasi teljesen béna az ágyban, de mit van tenni – már késő és rég hazamentek az esküvői vendégek!Hozzászólások

Beni, 23. 03. 2010 13:01:08
Már vártam! :-) Kíváncsi vagyok mikor jönnek a mocskolódások!
Beni, 23. 03. 2010 13:08:14 néhány hiba
Néhány hiba van a szövegben: 1. "legyenek, a megingathatatlan" -ide kell valami, pl. a "kell" szó 2. "mintha a lefolyócsövet tisztítanának" - nem kell az "a"
Jutka, 23. 03. 2010 14:07:19
Mért kell bántani a nőket mindig! A pasikat ketrecbe kellene tartani, mind az állatokat!
Magyar M., 23. 03. 2010 16:02:36
Ejnye Jutka! Mi sértett meg téged ennyire???
netBarátnő, 23. 03. 2010 19:22:07 Köszönet a sasszemért...
Kedves Beni, ezt elküldhette volna emailban is, és kijavítottuk volna úgy, ha már ilyen jól ismeri a kéziratot...:))) netBarátnő
Beni, 23. 03. 2010 20:12:22
Bocs, nem akartalak bántani titeket, csak olvastam és hibás volt!
netBarátnő, 24. 03. 2010 06:59:55
Köszönjük Beni, egy esetben valóban volt ott egy plusz "a" betű.:)
Titan-illa, 24. 03. 2010 09:23:11
Nem lehetne, hogy többször legyen ilyen cikk? Ez üzenet a szerkesztőknek!
    
zita, 24. 03. 2010 15:28:37 Re:
???????????????????????????????????????????????
Z. Emma, 24. 03. 2010 14:16:19
Magamat ha nézem én biztos nem vagyok ilyen, de ha a barátnőim egyikére vagy többségére gondolok tudok találni igazságot!
Temper, 26. 03. 2010 08:19:42
Ez tetszik nekem! :-) de mi az, hogy a nők elviseléséhez kell humorérzék??? :-)
Adrienn, 12. 04. 2010 22:42:15
Most már jöhetne egy új írás! A Sándorén mégsem élhetünk! :-)
sol, 02. 08. 2010 11:04:56
Ez az írás nem általánosítható minden nőre. Szerinted minden a nőnek csak a köröm, a cipő, a ruha és a haj és egyéb külső nyalánkságok valamint azok dícsérete okoz örömet? Mellesleg nem minden nőnél feltétel a pénz, ma már olyan világban élünk ahol a nő is kereshet..egy ideig biztosanstb Szóval ez az írás szerintem eléggé hímsoviniszta szemszögből mutatkozik be ha nem sértelek meg, de ha igen akkor visszavontam. Igazán sajnálom ha csak olyan nőkkel találkoztál akiket ez érdekel. További jó írogatást!
@


Kapcsolódó cikkek

...és a férfiakról

Robert H.Raven

Folytatom a férfiakkal.

2010.2.19.  93   


A nőkről...

Robert H.Raven

Megígértem és most el is jutottam odáig, hogy…

2010.2.16.  29    11

A rovat további cikkei

Fitneszbe megyünk!

Angyal Sándor

Na, nem én! De manapság divat fizetni azért, hogy drága tornagépekkel eddzük a testünket.

2013.11.14.  2   


Szőke nő az ülés mélyén

Angyal Sándor

Nem, nem egy Almodóvar-filmről lesz szó, hanem a színtiszta valóság nagy autókról és szőke sofőrökről...

2013.9.25.  2    17


A nők többet vásárolnak

Angyal Sándor

A cím megtévesztő, vagyis szerintem nem teljesen igaz.

2013.6.4.  4    13


Mitől félnek a férfiak?

Faar Ida

Rendíthetetlenek, erősek, kitartóak, bátrak, sebezhetetlenek, ilyen és ehhez hasonló jelzőket használunk, ha a férfiakat akarjuk jellemezni.

2013.2.22.    8


Anyasági időhajsza

Szilvási Krisztián

A férjezett családos anyák hétköznapjai – férfiszemmel.

2012.10.25.  3   


Nincs barátság szex nélkül?

Szilvási Krisztián

Mármint férfi és nő között természetesen.

2012.10.12.    25


A változás szele

Póda Csanád

Kiabál. Megütött. Bánt... De szeret!

2012.1.4.    10


„Párkapcsolati” utazásaim

Póda Csanád

Misztériumok a Komárom-Csepel vonalon.

2011.12.22.  2    12


Óvakodj (ezektől) a férfiaktól!

Robert H.Raven

Ezer és ezer történetet hallottam már a szakításról. Majd´ mindegyik sztori azzal kezdődik, hogy a pasi olyan édesnek tűnt eleinte...

2011.7.22.  17    36


Kedves, elviszlek oda...

Robert H.Raven

Nemrégen a combfix harisnyák semmihez sem hasonlítható erejét énekeltem meg. Most a romantikával próbálkozom.

2011.6.27.  15