Női balfogás, reglap a neved!


Robert H.Raven  2009.5.13. 8:04

Ha már az internetes társkeresésnél tartottam a múlt héten, hadd folytassam is azzal!

Nyilván mindenki számára ismerős, hogy ha regisztrálja magát valamilyen társkereső oldalra, akkor el kell készíteni a bemutatkozó lapját. Ez a lap lehet ötletes és lehet szörnyű is.

Nők általában a következő hibákat követik el:

Bemutatkozásként egy verset idéznek. A legtöbb férfi verseskötetet csak ajándékba kap, tehát nem fogja boncolgatni, hogy az idézetben lévő metaforák hogyan értelmezendők. Továbbá, nincs olyan vers, aminek az lenne az üzenete, hogy „egy gonosz, önző hárpia vagyok”, de a kapcsolatok a való világban köttetnek, így az idézetek nem is igazán informatívak. A verses bemutatkozás nem csak szánalmas fantáziátlanságra utal, hanem még azt is sejteti, hogy az illető vagy nem veszi komolyan a társkeresést, vagy nincs birtokában olyan agyi, nyelvi képességeknek, hogy pár értelmes mondatot megfogalmazzon önmagáról. Ha pedig nem tévedek, akkor önmagunk bemutatása, a leíró fogalmazás készítése általános iskola 3-4. osztályos tananyag. Emellett még az is probléma, hogy leggyakrabban olyan versek kerülnek kiválasztásra, amelyeket az igénytelenebb emlékkönyvekbe szoktak írni süldő lányok süldő lányoknak.

A másik gondom az életkorral van. Itt a kérdés többrétű. Az első dolog az életkor közlése.

Tehát, lányok, asszonyok, nők és hölgyek:

Hiába kenik magukra a világ összes sminkjét, kenceficéjét, mi akkor is látjuk, hogy nem huszonnyolc, hanem negyvenkét évesnek tetszik lenni. Bár a férfiak figyelmetlenek, de akkor is észrevesszük, hogy a nyak, a kéz már nem egy huszonéves lány feszességét hordozza. A petyhüdt felkar, az eres kéz, a szeplős, megereszkedett nyaktáj el fog árulni mindent. Valamint, hiába gondolja valaki magát fiatalosnak, mert a „fiatalos” és a „fiatal” nem ugyanaz, mint ahogy a „majdnem elérni a vonatot” azt jelenti, hogy „lekésni a vonatot” és bamba, csalódott arccal ott toporogni az állomáson. Tudom, hogy a fiatalság nem érdem, hanem egy állapot, éppen ezért nem lehet érdemként feltüntetni az egykor volt állapotot. Léteznek olyan pasik, akik társul egy idősebb nőt választanak, de ők a kivételek. Statisztikailag a férfiak száz százaléka a tőle fiatalabb nőket keresi, tehát, ha nem muszáj, akkor nem kéne senkinek megalázni a magát azzal, hogy hozzá képest kisfiúkra utazik.

A másik aspektusa a dolognak az öltözködés. Nincs annál sajnálatra méltóbb, mint amikor egy 30-as nő úgy öltözködik, mint a 14-16 éves. Nem más ez, mint a nők önámítása, gondolván, hogy „Óóóh, rajtam még ez is jól áll.”

Nos, nem áll jól.
A legjobb eset, amikor viccesnek hat.
A legrosszabbat pedig hadd ne említsem!

Ellenpéldaként elég, ha csak azokra a szépségversenyekre gondolunk, ahol 13-16 éves csajok méretik meg magukat. Európában ez nem nagyon divat, sokkal inkább az Egyesült Államokban, de mint minden, ez is begyűrűzik. Szóval, ezeken a versenyeken a 15 éves lányok ki vannak sminkelve, magas, tűsarkú cipőkben botladoznak, és azt gondolják, hogy nagyon szexik.

Pedig nem azok, és rossz rájuk nézni! Szinte nem tudjuk, hogy szánjuk-e őket, vagy nevessünk rajtuk.

Önmagában a test nem szexi, hanem a testben élő ember miatt lesz valaki szexi. Ha egy 30-35 éves nő 16 évesnek öltözik, attól nem lesz fiatalabb, tehát könnyebb, olcsóbb volna, ha kiírná magára, hogy „Nem tudok számolni, és nem nézek tükörbe!”. Mindent egybevetve nincs annál röhejesebb, mint amikor egy kis csitri próbál nőként viselkedni, vagy ha egy nő próbál csitrinek tűnni. Az első esetre mentség lehet a fiatalság, a másodikra már nincs mentség.

Utolsó morgolódásként kerüljenek terítékre az előnytelen külsejű lányok! Igenis vannak ilyen lányok. Vannak olyan lányok, akik mindenféle skála és értékelés szerint sem a külsejükkel hódítanak. Ez még nem baj!

Az előnytelen külsejű lányok még hódíthatnak a kedvességükkel, vidámságukkal, érzékenységükkel. Gondoljunk csak a túlsúlyos, de önmagukat elfogadni tudó, életvidám, vicces lányokra! Nemrég ismertem meg egy ilyen olasz lányt, és Istenemre mondom, nagyon szépnek láttam!

A gond ott keletkezik, amikor az ilyen lányok nem kedvesek, nem viccesek, nem vidámak, és általában önmagukat sem ismerik. Belőlük lesznek a gyerekgyűlölő tanító nénik, a pikírt postáskisasszonyok, a harcos feministák. Ezek a lányok általában a maguk kis megteremtett álomvilágában élnek. Sokszor ezért láttuk őket a Megasztár válogatóján is. Ezekhez a lányokhoz a csúnya, lúzer pasik illenek. A pattanásosak, a napot sosem látott számítógép geek-ek, a félrefésült hajú „anyucikedvencek”, a Škoda és Opel tuningolók, vagy a negyvenkilós biztonsági őrök.
Az ilyen lányok ne akarjanak átlagos pasit maguknak, mert azokat elviszik az átlagos nők, és végképp ne akarjanak jóképű pasikat maguknak, mert azok a bombanők tulajdonát képezik.

Pusztán ezen lányok érdekében írom, hogy az nem segít, ha mesterségesen felpumpálják az öntudatukat a bombanők szintjére. De még az is baj, ha csak az átlagos nők szintjéig jutnak, mert még ekkor is óriási mennyiségű megaláztatást kell elszenvedniük. Tehát ők ne tegyék fel az aktuális George Clooney fényképét a reglapra, azzal az aláírással, hogy „Ha hasonlítasz rá, akkor jelentkezz!”

Inkább nézzenek a tükörbe és keressenek pasit 12 és 87 év, 110 és 240 cm-, 34 és 170 kg között.

Ha jön egy, akkor azt fogják meg, és ne eresszék el!Hozzászólások

Gicus, 13. 05. 2009 15:11:49
Fúú, ez durva, de igaz! Sose értettem azokat akik 10 évet akarnak letagadni. Egy-két év még elmegy, de pl. 10 már sok. Azt mindenki észreveszi!
Orbán Erika, 13. 05. 2009 17:00:29 Hm...!
Durva. De igaz. Egyetlen dolgot hiányoltam belőle, a pasit! Nemünk ellentetje pontosan ugyan ilyen! Az az egy mondat, hogy "negyven kilós biztonságiőr" kevés nekem ebben az írásban kontrasztként. Ettől eltekintve nemünkre ismerek... Természetesen tisztelet a kivételnek! Üdv. mindnekinek. Erika
Gaál Éva, 14. 05. 2009 09:30:50
Nem durva nekem. Inkább őszinte! Vannak ilyen nők is, és ha a női oldalakat nézzük, akkor mindig arról van szó, hogy mennyire hülyék a pasik, hát most megkaptuk! Benne vagyunk mi is legalább 50%-kal!
Amarilla, 14. 05. 2009 15:44:48
Na nehogy már egy pasi mondja meg, hogy a nők mit rontanak el!!!! Nézzen már szét a magafajtája között!
Joli, 14. 05. 2009 21:11:33
Amarilla, most miért ne írhatná ezt egy pasi. Az sokkal nagyobb baj, hogy el vagyunk telve magunktól, és nem látjuk a hibáinkat. Az természetes, hogy a pasikról is lehetne ilyet írni, sőt, de attól még el kell ismerni a kritikát a magunk oldalán is! Azok a nők akik magukra ismernek, azok gondolkodjanak el, akik meg nem, azok ne vegyék magukra.
Adri, 17. 05. 2009 19:16:00
Tök jó! Még! :-)
Iza, 19. 05. 2009 11:57:37
Először azt gondoltam, hogy elküldöm a szerzőt a fenébe, de meggondoltam magam. De az "előnytelen" külsejű lányok nevében kikérem magamnak, hogy így írjanak rólunk! Nem lehet mindenki modell, ha csak az cingár, egyszálbél nő a nő, akkor miért nem keres egyet magának?
B, 19. 05. 2009 21:00:09
Iza, miből gondolod hogy nincs neki ?
Iza, 20. 05. 2009 11:16:08
Miért van? Ismered? Szerintem ilyen pasihoz egy "igazi" nő nem is szól hozzá! Nekem biztosan nem kellene akármilyenis lenne!
Renata, 20. 05. 2009 19:05:43
Ki ez a Robert H. Raven? És kinek támadt az az ötlete, hogy az "írásait" közzé kellene tenni?
Pandi, 20. 05. 2009 22:49:15
Szerintem jó cikk..vannak benne igazságok..:) Nem kéne ennyire felhúzni magunkat rajta..
A.Á, 21. 05. 2009 10:35:05
Ki az a "Renata"? És miért háborodott fel annyira? Csak nem magára ismert? :-))
T. Ildikó, 27. 05. 2009 19:05:39
Az a baj, hogy pár hülye nő elrontja a normális nők esélyeit is. Én is rajtavagyok társkereső oldalakon és ennek a cikknek a hatására megnéztem a női "felhozatalt" és iszonyatos! Tényleg van olyan, hogy a csaj 40-en bőven túl van és bugyis képet tesz fel magáról és 29-nek írja magát! Ezeket cenzúrázni kellene!
@


Kapcsolódó cikkek

Néha értelem, és sok érzelem

Robert H.Raven

Nemrég a kedvenc kávézómba ücsörögtem egy lusta, délutáni olvasgatás alkalmával.

2009.7.9.  14    1


Null-null, az idegen téma

Robert H.Raven

Elnézést, hogy egy nőknek szóló szekcióban ezzel a témával állok elő, de a téma kikerülhetetlen...

2009.6.21.  7   


A férfi félelmei

Robert H.Raven

Eddig a nőkről írtam, de most nézzünk át kicsit a férfiak oldalára!

2009.6.2.  16    2


Női naivság, internetre fel!

Robert H.Raven

Állítólag az illuzionisták nem különösebben ügyes emberek. Viszont egy dologban nagyon jók, és erre épül a sikerük is.

2009.5.5.  10   


Az exeket elfelejtik, ugye?

Robert H.Raven

Amikor az egyik lakásból egy másikba költözünk, akkor nagyon figyelmesen kell eljárnunk.

2009.4.25.  14   


Barátom a párom

Robert H.Raven

Avagy a barátom és a párom, avagy: hogy is van ez?

2009.4.7.  10    1

A rovat további cikkei

Fitneszbe megyünk!

Angyal Sándor

Na, nem én! De manapság divat fizetni azért, hogy drága tornagépekkel eddzük a testünket.

2013.11.14.  2   


Szőke nő az ülés mélyén

Angyal Sándor

Nem, nem egy Almodóvar-filmről lesz szó, hanem a színtiszta valóság nagy autókról és szőke sofőrökről...

2013.9.25.  2    17


A nők többet vásárolnak

Angyal Sándor

A cím megtévesztő, vagyis szerintem nem teljesen igaz.

2013.6.4.  4    13


Mitől félnek a férfiak?

Faar Ida

Rendíthetetlenek, erősek, kitartóak, bátrak, sebezhetetlenek, ilyen és ehhez hasonló jelzőket használunk, ha a férfiakat akarjuk jellemezni.

2013.2.22.    8


Anyasági időhajsza

Szilvási Krisztián

A férjezett családos anyák hétköznapjai – férfiszemmel.

2012.10.25.  3   


Nincs barátság szex nélkül?

Szilvási Krisztián

Mármint férfi és nő között természetesen.

2012.10.12.    25