Testes szerelem


Bíró Szabolcs  2007.11.11. 19:23

Azt hiszem, szerelmes vagyok! Hogy kibe? Gyönyörű teremtés…

Kézzel faragott fa test, csillogó lakkozás, karcsú, hosszú, méltóságteljesen egyenes nyak, vaskos négy húr, na meg a többi… Természetesen nem egy lányról van szó!

Hosszas töprengés és ábrándozás után nemrég végre elszántam magam, és vásároltam egy basszusgitárt. Abszolút kezdő vagyok: azelőtt pár évig kacérkodtam a szólógitárral is, amely mindmáig megvan, de valahogy nem jutottam vele egyről a kettőre. Hiába talán a legdivatosabb hangszer már több évtizede, nekem valami más kellett. Próbálkoztam a szintetizátorral is: imponál az ezerarcúsága, meg is tanultam rajta néhány akkordot, szórakozgattam vele, de még mindig nem találtam meg az igazit. Pedig mindvégig ismertem, sőt, valamikor egészen közel is kerülhettünk (volna) egymáshoz, csak aztán valahogy elsodort minket egymástól a sors szele…

Most azonban végre egymásra találtunk: a pozsonyi Muziker hangszerbolt mélyén ült és várt rám, én meg messziről kiszúrtam őt: „Hát itt vagy?” – kérdeztem, és magamhoz öleltem. Csak úgy dorombolt az érintésem alatt… Kipengettem érte csaknem tízezer ropogós koronát, de ennyit megért.

A hazaúton újra és újra magamba szívtam bódító illatát, és izgalomtól remegő ujjakkal tapogattam végig feszes fatestét. Amint hazaértem, meg is ültük a nászt: a nyakamba akasztottam, és elkezdtem magamévá tenni: először Cliff Williams (AC/DC) dallamait dúdoltuk, mormogtuk, brümmögtük, és doromboltuk együtt, mígnem hosszú órák után az ujjaim helyén csak zsibbadó csípés maradt: alaposan kiélveztük egymást.

Azóta még éjjelente is felébredek, arra riadván, hogy akarom őt, méghozzá most azonnal! Felülök a sötétben, ölembe helyezem sötétbarna testét, végigsimítok a nyakán, és már kezdjük is: együtt törjük meg a csendet, mint két halk bűnöző, majd elemi erejével lassan álomba szenderít, hogy másnap újra csak a kínzó, múlhatatlan vágyra ébredjek.

Míg távol vagyok hazulról, a levegőben mozgatom ujjaimat, a semmi közepébe képzelve őt, és mély hangon, halkan dudorászom, amit hazatérvén ki akarok majd csikarni belőle. Közben persze tudom, hogy még nem minden vágyamat tárja elém: egyelőre csak ismerkedünk. Hullámzunk, remegünk, és érzem, hogy napról napra egyre közelebb enged magához. Harcolok érte, hogy viszontszeressen, hogy betörjem, mint a préri vad csikaját: esténként fájó ujjakkal fekszem be az ágyamba, és tudom, hogy az éjszakát még magányosan kell töltenem, hiszen ő még mindig nem adta át magát nekem.

Viszont tudom, hogy egyszer az enyém lesz: soká még, de kiharcolom a szerelmét, és többé el nem engedem!Hozzászólások

kati, 13. 11. 2007 16:46:11 cikked
olvasom a cikedet,és szerelmes akarok lenni
    
Bíró Szabolcs, 13. 11. 2007 19:18:57 Re: cikked
Köszönöm a hozzászólást, de én egyébként a zene szeretetéről írtam, egy hangszeren keresztül, és nem az igazi szerelemről. :)
        
, 14. 11. 2007 00:05:52 Re: Re: cikked
Szabolcs, de hát nyilvánvaló, miről írtál... Attól még az ember sóvároghat a szerelem után, ha elolvasta a cikkedet. Olyan szépen meg van írva....:))) Nem???:))))
kati, 14. 11. 2007 12:50:10 és
elég értelmes vagyok,hogy felfogjam mirol van szó.de szerelem,az szerelem,felszabadít, oromot ad,és repdes a lelkunk tole,nem igaz???
    
Bíró Szabolcs, 14. 11. 2007 13:46:43 Re: és
Kedves Kati! Egy percig sem vontam kétségbe az értelmességedet, és örülök, ha tetszik a cikk! Ezek szerint én értettem félre a dolgot, bocsánat!:) És persze száz százalékig egyetértek veled a szerelmet illetően! Azt hiszem, megyek is egy kicsit basszusozni!:) Üdv.: BSZ
Didi, 15. 11. 2007 10:31:18
Nemtom ti hogy vagytok ezzel, engem a szerelem általában nem felszabadít, hanem gúzsba köt.... Mit csinálok rosszul???
kati, 15. 11. 2007 11:51:51 válasz didinek
hogyhogy??biztos féltékeny vagy,nem??vagy milyen értelemben kot gúzsba??olyankor az ember anyira színesen,ha nem is rózsaszínuen lát mindent.adrenalinbombák meg csak úgy támadnak.azért is fáj,ha elmúlik,mert elvonási tuneteink vannak adrenalinból.
@


A rovat további cikkei

Fitneszbe megyünk!

Angyal Sándor

Na, nem én! De manapság divat fizetni azért, hogy drága tornagépekkel eddzük a testünket.

2013.11.14.  2   


Szőke nő az ülés mélyén

Angyal Sándor

Nem, nem egy Almodóvar-filmről lesz szó, hanem a színtiszta valóság nagy autókról és szőke sofőrökről...

2013.9.25.  2    17


A nők többet vásárolnak

Angyal Sándor

A cím megtévesztő, vagyis szerintem nem teljesen igaz.

2013.6.4.  4    13


Mitől félnek a férfiak?

Faar Ida

Rendíthetetlenek, erősek, kitartóak, bátrak, sebezhetetlenek, ilyen és ehhez hasonló jelzőket használunk, ha a férfiakat akarjuk jellemezni.

2013.2.22.    8


Anyasági időhajsza

Szilvási Krisztián

A férjezett családos anyák hétköznapjai – férfiszemmel.

2012.10.25.  3   


Nincs barátság szex nélkül?

Szilvási Krisztián

Mármint férfi és nő között természetesen.

2012.10.12.    25


A változás szele

Póda Csanád

Kiabál. Megütött. Bánt... De szeret!

2012.1.4.    10


„Párkapcsolati” utazásaim

Póda Csanád

Misztériumok a Komárom-Csepel vonalon.

2011.12.22.  2    12


Óvakodj (ezektől) a férfiaktól!

Robert H.Raven

Ezer és ezer történetet hallottam már a szakításról. Majd´ mindegyik sztori azzal kezdődik, hogy a pasi olyan édesnek tűnt eleinte...

2011.7.22.  17    36


Kedves, elviszlek oda...

Robert H.Raven

Nemrégen a combfix harisnyák semmihez sem hasonlítható erejét énekeltem meg. Most a romantikával próbálkozom.

2011.6.27.  15   


A Kate Middleton-leckék

Robert H.Raven

Nemrég hosszabb időt töltöttem kedvenc városomban, és volt időm áttanulmányozni a sajtót az évszázad esküvőjéről.

2011.6.13.  6    20


Vissza a combfixbe!

Robert H.Raven

Mostanában a tévék műsorait figyelve észrevehettük, hogy a fiatal lányok a tetszetős tangáikat lecserélték vitorlavászon méretű csatabugyikra.

2011.5.11.  14    13