Vajon mi kell a nőknek?


Angyal Sándor  2010.11.8. 8:31

Játék tényekkel és gondolatokkal elméletekről, melyek talán igazak, talán nem…

Jelentem alássan, megfejtettem a világegyetem minden kétséget kizáróan legnagyobb titkát. Tökéletesen határozottan mondhatom (írhatom), hogy rájöttem, mi kell a nőknek?! Hogy vajon mi? Hát halványlila fogalmuk sincs róla! Ez az igazság. Hogy sajnálatos, vagy éppen egzotikus, illetve dühítő ez az igazság, azt mindenki döntse el saját maga.

Mert nézzünk meg néhány szituációt, ami erre engedett következtetni!

Aki párkapcsolatban él (legyen az házasság, illetőleg az együttélés bármilyen formája) gyakorta hallhatja az alábbi kérdést: „Drágám, mit vegyek fel?” Ha a férfi azt válaszolja, „Nekem mindegy”, akkor a reakció az, hogy ő egy döntésképtelen, gyenge jellem, aki még egy ilyen egyszerű kérdésre sem tud válaszolni, nem csoda, hogy azt sem tudja, mit akar elérni az életben. Ha azt feleljük, teszem azt: „Vedd fel a kék ruhádat”, akkor pedig az van, miért mondjuk meg, hogy éppen azt vegye magára. Miért nem jó a piros?

Ha nagyon figyelmesek vagyunk egy nővel, azt hiszi rólunk, hogy valamit elkövettünk, amit helyre akarunk hozni. Összetörtük a kocsit, megcsaltuk őt a titkárnőnkkel, esetleg a legjobb barátnőjével bújtunk ágyba, elütöttük a kedvenc macskáját, elvesztettük, vagy elcseréltük a gyereket, bármi. Mindenben a rosszat látja, vagy azt keresi folyamatosan. Ha hosszú ideig nem veszünk neki virágot, csokit vagy új kocsit, akkor meg az jön, hogy nem foglalkozunk vele, és már biztosan nem is szeretjük. Jön a szócséplés az elhidegültségről és a rossz kapcsolatról. Ki érti ezt?!

Ha sokat akar szeretkezni egy pasi, akkor elkönyvelik szexmániásnak, neadjisten ráfogják, hogy csak a nő teste kell neki, s hogy perverz! Viszont, ha a férfi kevesebb szexualitásra vágyik, akkor a fejéhez vágják „Már nem szeretsz engem eléggé?!”

Vagy: megtörténik a szakítás a nagy szerelemmel, de rájövünk, hogy hibáztunk és visszacsinálnánk a dolgot. Megesik, szerintem mindenkivel és nem csak velünk, pasikkal, de a nőkkel is. A férfi ilyenkor elkezd nyomulni, ostromolja szíve (újra)választottját. Virág, csoki miegymás, ami ilyenkor csak kell. Ezt vagy díjazza a nő és rettentően imponál neki a dolog, vagy nyomulósnak tart. Általában az első verzió lesz igaz. Majd, ha elérjük célunkat és a hölgy újra közel enged magához, akkor következik a legnagyobb próbatétel. Megtartani őt! Mert eltelt, mondjuk egy hónap, virággal, romantikus (erotikus) üzenetekkel, csokoládéval, randevúkkal tűzdelve. A drága pedig kissé hozzászokott ehhez. Tetszett neki a szituáció és ezt akarja továbbra is, de ezt, ugye, nem lehet örökké játszani. Ekkor újra veszekedések sora következik és a vége nagyrészt mindig ugyanaz. Vagy pedig közel enged magához, már ott tartunk, hogy újra összejövünk, de ekkor jön a MONDAT, amit egy pasi sem szívesen hall: „Nem is tudom, hogy mit akarok!” Ettől meg lehet őrülni!

Valaki érti ezt? Szerintem a nők maguk sem. Szóval adott ezer meg ezer szituáció, amire lehetne alapozni, de azt hiszem, hogy kár most mindet felsorolni. Úgyhogy hölgyeim, gondolkozzanak csak el! Mit is akarnak önök igazán?Hozzászólások

Huszár Ági, 09. 11. 2010 10:07:08 játék...
Szia Sandi! Ez volt ez a pont a cikkben, ami megütötte a fülemet és még szöget is ütött a fejemben: "de ezt, ugye, nem lehet örökké játszani". Miért van az, hogy a világban, a kapcsolatokban játszani kell, szerepeket magunkra húzni és játszani? Persze tudom, hogy miért - egy csomó oka lehet, csak kár, hogy ilyenné vált a társadalmunk... Én azt szeretem a párkapcsolatomban, hogy hazamegyek és önmagam lehetek. Nem kell játszanom, és tudom, hogy ezt akarom. :) Folyamatosan szembe nézek önmagammal, és elég keményen dolgozom azon, hogy a "párkapcsolatomban önmagam lehetek" helyzet sokáig megmaradjon. Talán az a jó megoldás, hogy a másikkal szemben elsősorban EMBERként kell viselkedni, és közben NŐnek maradni. Tetszett a cikk!
K.E., 09. 11. 2010 11:09:51 re: játék...
Kedves Huszár Ági! Szerintem azon szerencsések közé tartozol akiknek nem kell a párkapcsolatukban játszani. Sajnos én azt látom hogy mindenki szerepeket játszik és a legtöbb ember már azt sem tudja ki is önmaga... Nagyon sajnálatraméltó hogy ilyen világban élünk hogy az emberek ezt teszik önmagukkal és egymással. Én azt látom hogy kevés az igaz szó kevés az igaz ember. Én igyekszem minden körülmények között őszinte lenni de ezzel csak azt érem el hogy sorozatos kudarcok érnek. Talán ezért játszmáznak a többiek. Nem jó így ez a világ... Köszönöm a cikket élvezet volt olvasni!
Alex, 11. 01. 2011 00:13:37
Sok nőnemű azt gondolná, hogy egy lúzer írta a cikket, mert neki semmi sem jön össze, pedig maximálisan igaza van, de mi pasik ezeket az igazságokat letagadjuk, mert különben nem kapunk szexet. Ennyi a lényeg. Tényleg a hazugságok hálójában kell élnünk és nagyon szerencsés az aki nem, mert megtalálta a párját. De ugye évekig azt gondoljuk ő párunk, de vagy mi vagy ő megváltozunk és jöhetnek a színjátékok. Önmagának hazudik aki ezt nem látja.
@


Kapcsolódó cikkek

Álarcban

Cseh Gizella

Gondolatok a Vajon mi kell a nőknek? című írás kapcsán.

2010.11.10.  1   

A rovat további cikkei

Fitneszbe megyünk!

Angyal Sándor

Na, nem én! De manapság divat fizetni azért, hogy drága tornagépekkel eddzük a testünket.

2013.11.14.  2   


Szőke nő az ülés mélyén

Angyal Sándor

Nem, nem egy Almodóvar-filmről lesz szó, hanem a színtiszta valóság nagy autókról és szőke sofőrökről...

2013.9.25.  2    17


A nők többet vásárolnak

Angyal Sándor

A cím megtévesztő, vagyis szerintem nem teljesen igaz.

2013.6.4.  4    13


Mitől félnek a férfiak?

Faar Ida

Rendíthetetlenek, erősek, kitartóak, bátrak, sebezhetetlenek, ilyen és ehhez hasonló jelzőket használunk, ha a férfiakat akarjuk jellemezni.

2013.2.22.    8


Anyasági időhajsza

Szilvási Krisztián

A férjezett családos anyák hétköznapjai – férfiszemmel.

2012.10.25.  3   


Nincs barátság szex nélkül?

Szilvási Krisztián

Mármint férfi és nő között természetesen.

2012.10.12.    25


A változás szele

Póda Csanád

Kiabál. Megütött. Bánt... De szeret!

2012.1.4.    10


„Párkapcsolati” utazásaim

Póda Csanád

Misztériumok a Komárom-Csepel vonalon.

2011.12.22.  2    12


Óvakodj (ezektől) a férfiaktól!

Robert H.Raven

Ezer és ezer történetet hallottam már a szakításról. Majd´ mindegyik sztori azzal kezdődik, hogy a pasi olyan édesnek tűnt eleinte...

2011.7.22.  17    36


Kedves, elviszlek oda...

Robert H.Raven

Nemrégen a combfix harisnyák semmihez sem hasonlítható erejét énekeltem meg. Most a romantikával próbálkozom.

2011.6.27.  15   


A Kate Middleton-leckék

Robert H.Raven

Nemrég hosszabb időt töltöttem kedvenc városomban, és volt időm áttanulmányozni a sajtót az évszázad esküvőjéről.

2011.6.13.  6    20