3 ok, amiért a festékpatron beszárad


  2020.6.29. 13:21

Jó dolog, ha van otthon számítógépünk és az még csodásabb, ha nyomtatót is tudunk vásárolni.

Nyomtatóra több ok miatt is szükségünk lehet otthonra. Vannak, akik azért nem nélkülözhetik a nyomtatót, mert otthon dolgoznak és napi szinten nyomtatnak. Mások a hobbijuk miatt használnak rendszeresen nyomtatót és valaki csak ritkán használja ezt az irodai eszközt. A leggyakrabban éppen ezért szárad be leginkább a festékpatron. Más okai is lehetnek annak, ha a szinte még alig használt festékpatron beszárad.


1. A nyomtatót csak ritkán használjuk

Az egyik leggyakoribb ok tehát, ha a festékpatron beszárad, hogy csak nagyon ritkán használjuk. A tintapatronok – amennyiben megbízható helyről vásároltuk azokat –, akár több évig is kitarthatnak, ha rendszeresen ugyan, de egyszerre mindig csak keveset nyomtatunk.
A tintapatront, pontosabban a nyomtatót, heti egy alkalommal mindenképpen használjuk annak érdekében, hogy ne száradjon be a kazettában lévő tinta. Ellenkező esetben, a tinta leül a patron aljára és beleszárad. Nem szükséges azonban mindig sokat nyomtatni, ha ez az egyik leggyakrabban előforduló problémánk. Elegendő csak néhány sort kinyomtatni, így elkerülhetjük mind a festék, mind a papír pazarlását.

2. A nem megfelelő tárolás is ok lehet

Előfordulhat, hogy nagyon kedvező áron tudjuk beszerezni a festékpatront, a tonert, ezért egyszerre többet is vásárolunk. Viszont nem szoktunk sokat nyomtatni, így a nyomtatóba helyezett patronból csak kevés fogy, viszont ezen kívül még több, teli patronunk is van otthon. Ilyenkor azonban érhet bennünket kellemetlen meglepetés, hiszen a patron könnyen beszáradhat.
Milyen okai lehetnek ennek? Ha nem sötét helyen tároljuk a festékpatront. De beszáradhat akkor is, ha túl magas, vagy túl alacsony hőmérséklet van abban a helyiségben, ahol a festékpatront tartjuk.

3. A patronok újratöltése otthon

Van, aki nem olyan tonert vásárol, amelyet első alkalommal a nyomtatóhoz adtak, azonban ez nagy hiba, hiszen ezek az otthon újratöltött tonerek is gyakran beszáradnak. A festékpatronban légbuborékok keletkeznek, és ez oka lehet annak, hogy a patronban lévő festék tönkremegy. A TonerPartnernél kiváló minőségű tonert és festékpatront vásárolhatsz. Ilyen a Canon 545 546 XL multipack. Erre a saját márkás prémium fekete és színes festékkazettára a TonerPartner élethosszig tartó garanciát is vállal. A festékkazetta vásárlásával hűségpontra is szert lehet tenni, amit a következő vásárlásnál kedvezményre lehetséges váltani.Hozzászólások

@


A rovat további cikkei

Dobozos meghívó

PR-cikk

Újdonság! A dobozos esküvői meghívó újraálmodja a sablonmeghívások világát...

2020.11.18.   


Okosóra nőknek-férfiaknak

PR-cikk

A Samsung okosóra nemekhez nem, de igenekhez kötött választás!

2020.10.29.   


Női webáruházak

Egyre népszerűbb a nők körében a webáruház-indítás gondolata.

2020.10.20.   


Varázsceruza

Sajtóhír

6265 rajzeszköz gyűlt össze a sérült gyermekek és fiatalok javára a Varázsceruza – Rajzolj mosolyt! jótékonysági akcióban...

2020.10.11.   


A felnőttek is társasozhatnak

PR-cikk

A felnőttek is vágynak arra, hogy elmerüljenek a játszás örömében. Íme, a játékwebshop kínálata!

2020.9.26.   


Aranygyűrű: a közönségkedvenc

PR-cikk

Ha van olyan ékszer, ami soha nem fog kimenni a divatból, akkor az biztosan az aranygyűrű.

2020.7.30.   


Hogy a kertünk szép legyen

PR-cikk

Széles termékkínálat az öntözőrendszer webshopban!

2020.7.24.   


5 ok a tapéta mellett

Mindannyian olyan lakásban szeretnénk élni, ami nem csak otthonos, hanem kényelmes és dizájnos is.

2020.6.23.   


5 ok, hogy könyvelőt alkalmazzunk

Minden vállalkozásnak szüksége van könyvelőre...

2020.6.10.   


Hangulatos mennyezeti világítás

Az otthonunk nemcsak a kényelmünket szolgálja, az is lényeges, hogy jó hangulatot is teremtsen, és jól érezzük magunkat, amikor belépünk az ajtón.

2020.5.13.   


Az ideális bicikli

PR-cikk

A KTM bicikli olyan rendhagyó darab, amelyről még azok is hallottak, akik nem feltétlen vannak oda a bringázásért

2020.5.7.   


Kandallóbetét infó

PR-cikk

Minden, amit a zárt égésterű kandallóbetétről tudni kell!

2020.4.6.  2