5 ok a tapéta mellett


  2020.6.23. 10:25

Mindannyian olyan lakásban szeretnénk élni, ami nem csak otthonos, hanem kényelmes és dizájnos is.


5 ok, amiért szükségünk van tapétára a lakásunkban

A dekorációk és lakberendezési kiegészítők éppen ezt a célt szolgálják. Kicsit feldobják az egyszínű, vagy fehér falak hangulatát. A tapéták nagyon is alkalmasak arra, hogy az otthonunkat megújítsuk és kicsit modernebbé, trendibbé varázsoljuk. A város tapéták nem csak remek hangulatot teremtenek a lakásunkban, de kicsit úgy is érezhetjük magunkat, mintha valóban az adott városban töltenénk a napjainkat, az estéinket. A lakásunka becsempészhetjük a Brooklyn - hidat, de New York varázslatos éjszakájában is gyönyörködhetünk, és ha ahhoz van kedvünk, akkor még a Szajna partján is üldögélhetünk. A különböző városokat ábrázoló tapéták új színt visznek az otthonunkba. Mi 5 okot is tudunk, hogy miért is van szükségünk tapétára a lakásunkba.


1. A tapéta stílusossá varázsolja az életterünket

Akármilyen tapétát is választunk, ez a dekorációs eszköz mindenképpen egyediévé és stílusossá formálja az otthonunkat. Nagyon sokféle, divatos és dizájnos tapéta közül válogathatunk. Választhatunk várost ábrázoló, csíkos, virágos, absztrakt, geometriai alakzatokkal ellátott tapétát. Az adott tapéta színe és mintázata teljesen más színbe öltözteti a lakásunkat.

2. Álmainkat is beköltöztethetjük az otthonunkba

Nem mindenki teheti meg, hogy olyan országba utazzon, ahová nagyon vágyik ugyan, de rengeteg pénzbe kerülne a repülőjegy és a szállás. Ha mi nem mehetünk az adott városba, országba, akkor költöztessük az idegen országot vagy éppen várost a nappalinkba, vagy a hálószobánkba.

3. Díszítenek, de nem rongálnak

Ma már olyan tapéták közül is válogathatunk, amelyek egyáltalán nem teszik tönkre a falat, így akár minden évben más és más háttérképet választhatunk és minden évben más és más városba is ellátogathatunk. A nappalinkban élvezhetjük a New Yorkban landoló repülőgépet, vagy éppen a sárga taxit, de Shanghai gyönyörű, színes hídjában is kedvünkre gyönyörködhetünk.

4. Minden szobának más lehet a hangulata

A lakásunk a nyugalom szigete. Egy olyan hely, ahová élvezet hazamenni és élmény a napjainkat, az estéinket eltölteni. Ezt a pozitív érzést csak fokozhatják a különféle tapéták. Nem csak a szobáknak találhatunk ki egy-egy izgalmas helyszínt, várost, hanem akár a család tagjaihoz is igazíthatjuk a várost ábrázoló tapétákat. A szerelmes kamaszlányunknak választhatjuk Párizst, a kalandvágyó fiunknak az őserdőket, magunknak pedig egy romantikus tengerparti helyet, például Polinézia pálmafás tengerpartját.

5. Tágítják a teret

Ha megfelelően választunk a nappaliba, vagy a hálószobába tapétát, optikailag még a teret is megnövelhetjük. És még csak nagy költségbe sem kerülnek ezek a dekorációs elemek.Hozzászólások

@


A rovat további cikkei

A kályha reneszánsza

PR-cikk

Az alábbi fűtőberendezések nagyon népszerűekké váltak az utóbbi időben. Miért is?

2021.2.18.   


Potencianövelés otthon

PR-cikk

A potencianövelés igénye nem modern találmány. Mik a lehetőségek?

2021.2.1.   


Videójáték és kaszinó iparág

Hogyan alakul a videójáték és kaszinó iparág 2021-ben?

2021.1.28.   


A világ legcsodálatosabb versenylovai

A versenylovak még azokat is elbűvölik, akik csak a távolból csodálják a lovak világát. De van néhány olyan ló, akikről mindenkinek tudnia kell.

2020.12.27.   


Dobozos meghívó

PR-cikk

Újdonság! A dobozos esküvői meghívó újraálmodja a sablonmeghívások világát...

2020.11.18.   


Okosóra nőknek-férfiaknak

PR-cikk

A Samsung okosóra nemekhez nem, de igenekhez kötött választás!

2020.10.29.   


Női webáruházak

Egyre népszerűbb a nők körében a webáruház-indítás gondolata.

2020.10.20.   


Varázsceruza

Sajtóhír

6265 rajzeszköz gyűlt össze a sérült gyermekek és fiatalok javára a Varázsceruza – Rajzolj mosolyt! jótékonysági akcióban...

2020.10.11.   


A felnőttek is társasozhatnak

PR-cikk

A felnőttek is vágynak arra, hogy elmerüljenek a játszás örömében. Íme, a játékwebshop kínálata!

2020.9.26.   


Aranygyűrű: a közönségkedvenc

PR-cikk

Ha van olyan ékszer, ami soha nem fog kimenni a divatból, akkor az biztosan az aranygyűrű.

2020.7.30.   


Hogy a kertünk szép legyen

PR-cikk

Széles termékkínálat az öntözőrendszer webshopban!

2020.7.24.   


3 ok, amiért a festékpatron beszárad

Jó dolog, ha van otthon számítógépünk és az még csodásabb, ha nyomtatót is tudunk vásárolni.

2020.6.29.