5 ok a tapéta mellett


  2020.6.23. 10:25

Mindannyian olyan lakásban szeretnénk élni, ami nem csak otthonos, hanem kényelmes és dizájnos is.


5 ok, amiért szükségünk van tapétára a lakásunkban

A dekorációk és lakberendezési kiegészítők éppen ezt a célt szolgálják. Kicsit feldobják az egyszínű, vagy fehér falak hangulatát. A tapéták nagyon is alkalmasak arra, hogy az otthonunkat megújítsuk és kicsit modernebbé, trendibbé varázsoljuk. A város tapéták nem csak remek hangulatot teremtenek a lakásunkban, de kicsit úgy is érezhetjük magunkat, mintha valóban az adott városban töltenénk a napjainkat, az estéinket. A lakásunka becsempészhetjük a Brooklyn - hidat, de New York varázslatos éjszakájában is gyönyörködhetünk, és ha ahhoz van kedvünk, akkor még a Szajna partján is üldögélhetünk. A különböző városokat ábrázoló tapéták új színt visznek az otthonunkba. Mi 5 okot is tudunk, hogy miért is van szükségünk tapétára a lakásunkba.


1. A tapéta stílusossá varázsolja az életterünket

Akármilyen tapétát is választunk, ez a dekorációs eszköz mindenképpen egyediévé és stílusossá formálja az otthonunkat. Nagyon sokféle, divatos és dizájnos tapéta közül válogathatunk. Választhatunk várost ábrázoló, csíkos, virágos, absztrakt, geometriai alakzatokkal ellátott tapétát. Az adott tapéta színe és mintázata teljesen más színbe öltözteti a lakásunkat.

2. Álmainkat is beköltöztethetjük az otthonunkba

Nem mindenki teheti meg, hogy olyan országba utazzon, ahová nagyon vágyik ugyan, de rengeteg pénzbe kerülne a repülőjegy és a szállás. Ha mi nem mehetünk az adott városba, országba, akkor költöztessük az idegen országot vagy éppen várost a nappalinkba, vagy a hálószobánkba.

3. Díszítenek, de nem rongálnak

Ma már olyan tapéták közül is válogathatunk, amelyek egyáltalán nem teszik tönkre a falat, így akár minden évben más és más háttérképet választhatunk és minden évben más és más városba is ellátogathatunk. A nappalinkban élvezhetjük a New Yorkban landoló repülőgépet, vagy éppen a sárga taxit, de Shanghai gyönyörű, színes hídjában is kedvünkre gyönyörködhetünk.

4. Minden szobának más lehet a hangulata

A lakásunk a nyugalom szigete. Egy olyan hely, ahová élvezet hazamenni és élmény a napjainkat, az estéinket eltölteni. Ezt a pozitív érzést csak fokozhatják a különféle tapéták. Nem csak a szobáknak találhatunk ki egy-egy izgalmas helyszínt, várost, hanem akár a család tagjaihoz is igazíthatjuk a várost ábrázoló tapétákat. A szerelmes kamaszlányunknak választhatjuk Párizst, a kalandvágyó fiunknak az őserdőket, magunknak pedig egy romantikus tengerparti helyet, például Polinézia pálmafás tengerpartját.

5. Tágítják a teret

Ha megfelelően választunk a nappaliba, vagy a hálószobába tapétát, optikailag még a teret is megnövelhetjük. És még csak nagy költségbe sem kerülnek ezek a dekorációs elemek.Hozzászólások

@


A rovat további cikkei

Látássérültek rehabilitációja

Sajtóhír

Lezárult a látássérültek elemi rehabilitációjára kiírt pályázatok elbírálása, a kormány 600 millió forinttal támogatja a szolgáltatást.

2024.4.29.  1   


Fények vakondja 2024: győztesek

Sajtóhír

Kihirdették a Fények vakondja irodalmi pályázat idei győzteseit. Részletek a cikkben.

2024.4.12.   


Életmódklub látássérülteknek

Sajtóhír

Ötletgazdag életmódklub működik Szolnokon.

2024.3.26.   


Jogi tanácsadás a Vakok Egyesületénél

Sajtóhír

A Vakok és Gyengénlátók Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egyesülete kereken tíz éve működtet jogi tanácsadást, ezzel is segítve a vármegyében élő látássérülteket, ha eltévednek a folyton változó jogszabályok hálójában.

2024.3.9.   


Tapintható történelem

Sajtóhír

Egy nem mindennapi interaktív tárlatvezetés látássérülteknek, melynek apropóját a szolnoki csata 175. évfordulója adta.

2024.3.7.   


Varázs-eredmény

Sajtóhír

A vak amatőr színésznő, Szigeti Henriett, lett a legjobb mellékszereplő!

2024.3.4.   


Látássérültek kézműveskedtek

Sajtóhír

A Vakok és Gyengénlátók Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egyesületének Móra Közösségi Terében Szolnokon kézműves foglalkozást tartottak látássérülteknek, a közelmúltban.

2024.2.18.   


Készüljünk fel a téli autózásra!

PR-cikk

Így készítsük fel az autónkat a téli kirándulásokra! Egy téli kirándulás mesés élmény lehet, hiszen annyi helyre látogathatunk el ilyenkor is.

2024.1.16.   


Fények vakondja 13.

Sajtóhír

Az immár tizenharmadik alkalommal meghirdetett Fények vakondja elnevezésű pályázat egy országos verseny, amelyen látássérült és ép személyek egyaránt indulhatnak irodalmi alkotásaikkal.

2024.1.8.   


Minek örül a férfi karácsonykor

Sztereotípiák és valóság. Tudd meg, hogy milyen karácsonyi ajándékoktól dobban meg igazán egy férfi szíve!

2023.12.3.   


Rendelkezési nyilvántartás - meghatalmazás

Jogi segítség olvasóinknak. Elmagyarázzuk mi a kapcsolat a Meghatalmazás és a Rendelkezési Nyilvántartás között.

2023.10.13.   


Fókuszban a látás és a diabétesz

Sajtóhír

A Vakok és Gyengénlátók Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egyesülete idén is megrendezte „Egy csepp egészség” elnevezésű egészségnevelési, sport- és szabadidős családi napját Szolnokon.

2023.9.12.