A felnőttek is társasozhatnak


PR-cikk  2020.9.26. 22:07

A felnőttek is vágynak arra, hogy elmerüljenek a játszás örömében. Íme, a játékwebshop kínálata!

Játékok felnőttek részére a Játékwebshop kínálatában

Ki mondta, hogy a játszás csak a gyerekek kiváltsága? A felnőttek is vágynak arra, hogy a gyermeki énünket szabadjára engedve, néha kicsit kiszakadjanak a mindennapok mókuskerekéből és elmerüljenek a játszás örömében. Még szerencse, hogy a felnőtt játékok is rendelkezésre állnak a jatekwebshop.eu kínálatában, így legfeljebb már csak az lehet a kérdés, hogy kik lesznek a résztvevők?


Az önfeledt játszásban rejlő pozitívumok

Ugye, szeretsz összeröffenni a barátaiddal, hogy aztán kitaláljatok egy szuper közös programot, ami tele van nevetéssel, örömmel, és talán még akár egy kis izgalommal is? Pont ezt nyújtják a felnőtt játékok. Amellett, hogy fejlesztik a stratégiai, logikai gondolkodást, még akár az ügyességet, a tudást vagy a kézügyességet is próbára tehetik. Az pedig már csak hab a tortán, hogy a siker- és kudarcélményeket meg lehet osztani a társakkal.

Milyen játékok közül választhatunk?

A felnőtt játékokat megtalálhatod a jatekwebshop oldalán. Többféle is szerepel a kínálatban, például az Activity, a Trónok Harca Cluedo társasjáték és az Activity Club Edition Travel is készleten van. Ha egy igazi partyjátékot keresel, akkor a figyelmedbe ajánljuk a WTF? társast, ami közel sem egy szokványos játék. Furábbnál furább kérdésekre kell válaszolni, amikre szinte bármilyen választ lehet adni. Érdekesen hangzik, ugye? Ha pedig izgalomra vágysz, akkor Neked találták ki a “Fekete történetek” c. társast, ami szintén remek kikapcsolódást ígér.

Egy kis segítség a választáshoz

Mielőtt leadod a rendelésedet, érdemes végig gondolnod néhány dolgot. Először is nem mindegy, hogy hány játékpartnered lesz, sok esetben ugyanis adott, hogy egy társas minimálisan vagy maximálisan hány résztvevős. Továbbá érdemes kipuhatolnod azt is, hogy a többiek milyen játékokat részesítenek előnyben, szeretnek-e például kártyázni, kérdésekre felelni, vagy kedvelik-e azt a filmet, sorozatot, amihez kapcsolódik a kiszemelt társas. Ha nincs ötleted, akkor vedd szemügyre a jatekwebshop kínálatát, ahol a korábban említett játékok - Activity, Cluedo, Club Edition Travel, WTF, Fekete történetek - mind megvásárolhatók, és sok egyéb érdekesség is helyet kapott.

Ha játékos természeted van és sokszor eszedbe jut, hogy szívesen társasoznál, kártyáznál vagy próbára is, ha már rég kinőttél a gyerekkorból.Hozzászólások

@


A rovat további cikkei

A világ legcsodálatosabb versenylovai

A versenylovak még azokat is elbűvölik, akik csak a távolból csodálják a lovak világát. De van néhány olyan ló, akikről mindenkinek tudnia kell.

2020.12.27.   


Dobozos meghívó

PR-cikk

Újdonság! A dobozos esküvői meghívó újraálmodja a sablonmeghívások világát...

2020.11.18.   


Okosóra nőknek-férfiaknak

PR-cikk

A Samsung okosóra nemekhez nem, de igenekhez kötött választás!

2020.10.29.   


Női webáruházak

Egyre népszerűbb a nők körében a webáruház-indítás gondolata.

2020.10.20.   


Varázsceruza

Sajtóhír

6265 rajzeszköz gyűlt össze a sérült gyermekek és fiatalok javára a Varázsceruza – Rajzolj mosolyt! jótékonysági akcióban...

2020.10.11.   


Aranygyűrű: a közönségkedvenc

PR-cikk

Ha van olyan ékszer, ami soha nem fog kimenni a divatból, akkor az biztosan az aranygyűrű.

2020.7.30.   


Hogy a kertünk szép legyen

PR-cikk

Széles termékkínálat az öntözőrendszer webshopban!

2020.7.24.   


3 ok, amiért a festékpatron beszárad

Jó dolog, ha van otthon számítógépünk és az még csodásabb, ha nyomtatót is tudunk vásárolni.

2020.6.29.   


5 ok a tapéta mellett

Mindannyian olyan lakásban szeretnénk élni, ami nem csak otthonos, hanem kényelmes és dizájnos is.

2020.6.23.   


5 ok, hogy könyvelőt alkalmazzunk

Minden vállalkozásnak szüksége van könyvelőre...

2020.6.10.   


Hangulatos mennyezeti világítás

Az otthonunk nemcsak a kényelmünket szolgálja, az is lényeges, hogy jó hangulatot is teremtsen, és jól érezzük magunkat, amikor belépünk az ajtón.

2020.5.13.   


Az ideális bicikli

PR-cikk

A KTM bicikli olyan rendhagyó darab, amelyről még azok is hallottak, akik nem feltétlen vannak oda a bringázásért

2020.5.7.