A fényáteresztő függöny előnyei


PR-cikk  2021.3.28. 22:33

Az otthonunk légkörét nagyban meghatározzák az olyan frappáns kiegészítők, mint a fényáteresztő függöny.

Fényáteresztő függöny vásárlási tanácsok

Talán elsőre nem is gondolnánk, milyen fontos szerepet tölt be a szóban forgó szövet. A fényáteresztő függöny általában átlátszó, lenge, könnyed anyagú. A fényt átszűrve engedi be a belső terekbe, a kinti kíváncsi tekinteteknek pedig nem enged betekintést.


A kérdés már csak az, milyen irányvonalak mentén válasszuk ki az ideális fényáteresztő függönyt? A Piramis webáruház termékpalettája láttán búcsút mondhatunk a gyors választás reményének – azonban emiatt egészen biztosan nem fogunk szomorkodni, hiszen a gazdag felhozatal minőségi elemei mind remekművek, amikkel nemcsak a praktikusságból fakadó elvárásoknak tehetünk eleget, de az esztétika oltárán is áldozunk.

A fényáteresztő függöny kiválasztásánál minden esetben vegyük figyelembe a környezeti viszonyokat – például a lehetséges fűtőtestek pontos elhelyezkedését. Ha az ablak alatt konvektor is található, a függönyt szabjuk rövidebbre. A tűzbiztonsági előírásoknak megfelelően a szövet minimum 10 cm-re legyen a fűtőesttől. A falra simuló lapradiátor esetén már elengedhetjük a fantáziánkat, és akár a földig érő, roppant elegáns atmoszférát árasztó fényáteresztő függönyök egyikének is bizalmat szavazhatunk. A szakértők a függöny ideális szélességének a 10 métert tartják, hiszen ezzel a paraméterrel már szép, redős kialakítást hozhatunk létre, és nem nehezítjük meg a saját dolgunkat a szövet mosásánál sem. Terítő kifejezetten a nagycsaládosok igényeire szabva

A mutatós függöny mellé szép terítő is dukál. Szerencsére a Piramis felhozatalában a terítők vonatkozásában sem fogunk csalódni. Az étkezőasztal igényes kialakítását nem bízhatjuk a véletlenre, hiszen tudjuk jól, a kulináris élvezetek fokozásában a finom ételek mellett, a stílusos terítés is nagy szerepet játszik.

Az abrosz abban az esetben váltja be a hozzá fűzött reményeket, ha strapabíró, minőségi az anyaghasználatában, emellett pedig a dizájnjára sem lehet panasz. Legyen szó ünnepi abroszról vagy hétköznapi terítőről, fontos, hogy az adott szövet jól állja a sarat a lehetséges szennyeződésekkel szemben is.

Hála a modern technológiának, manapság már a terítők között is találhatunk szennytaszító formatervezésűt szépszámban. Ezek a kiegészítők különösen a nagycsaládosok otthonaiban bizonyulnak hasznosnak. A kis csibészek önfeledt játéka, randalírozása ugyanis a bútorokra, szövetekre is kiterjed, nem kevés pluszmunkát adva az anyukáknak. A szennytaszító, teflon terítőknek köszönhetően viszont e problémát is megoldottnak tekinthetjük.Hozzászólások

@


A rovat további cikkei

A megfelelő mikró

A megfelelő mikrhulllámú sütő kiválasztása nem ördöngösség.

2021.8.17.   


Termékek és influencerek

Aki sikeres influencer, sikeres lakberendező is?

2021.8.3.   


Tudnivalók a mellnagyobbításról

Árak és egyéb információk a mellnagyobbítás témájában.

2021.7.31.   


Megfizethető kandallók

PR-cikk

A kandalló sokaknak vonzó alternatíva, amikor a minden szempontból megfelelő fűtésrendszer kialakítása kerül napirendre.

2021.6.22.   


Telefontartó: mindenhova

PR-cikk

Hogy kényelmesebb legyen e hasznos készülékünk használata.

2021.6.16.   


Termékfotózás

PR-cikk

Online kereskedők figyelmébe: minden, amit a termékfotózásról tudni érdemes!

2021.4.28.   


Szólalj meg angolul!

Így szólalj meg bátran angolul! Április 23. az angol nyelv napja. Júliusi-augusztusi gyerektábor-ajánló.

2021.4.16.   


Minibár hűtő

PR-cikk

Nemcsak a vendéglátás területére ideális, az otthonunkban is helyet kaphat.

2021.3.30.   


Szemünk érdekében

PR-cikk

Rohanó világunkban méltatlanul és bűnös módon kevés időt fordítunk az egészségünkre.

2021.3.22.   


A kályha reneszánsza

PR-cikk

Az alábbi fűtőberendezések nagyon népszerűekké váltak az utóbbi időben. Miért is?

2021.2.18.   


Potencianövelés otthon

PR-cikk

A potencianövelés igénye nem modern találmány. Mik a lehetőségek?

2021.2.1.   


Videójáték és kaszinó iparág

Hogyan alakul a videójáték és kaszinó iparág 2021-ben?

2021.1.28.