A fűtőfólia előnyei


  2022.1.29. 8:07

Környezetbarát és egészséges fűtés? Létezik!

Korszerű és gazdaságos!

Az infrafűtés egyik legjelesebb képviselője, a fűtőfólia maga a megvalósult fűtési álom, már amennyiben létezik ilyesmi. Egyre nagyobb gondot fordítunk arra, hogy a fogyasztói szokásaink összhangban legyenek a körülöttünk lévő világgal, és kicsit tudatosabban használjuk a rendelkezésünkre álló erőforrásokat. Sokan igyekeznek váltani, változtatni, aminek egyik lépése fűtésünk átalakítása.

A harmadik generációs fűtőfólia egy olyan önszabályozós rendszer, ami nem hevül túl, nem lesz zárlatos, így az elődökkel szemben egy abszolút biztonságos, tiszta és gazdaságos megoldás. Egyenletes hőmérsékletet biztosít, ami akár padlófűtés, akár mennyezetfűtés, de falfűtés formájában is elérhető. A padlófűtés ezek közül nem hiába az egyik legnépszerűbb típus, hiszen a fázós lábak időszakának vége, amit üzembe helyezik ezt a rendszert az otthonunkban. Télen mezítláb? De még mennyire! Ha pedig azt gondolnánk, ez aztán a pazarlás, érdemes a napelemek használatát is számításba venni, hiszen ezekkel akár teljesen mentesíthetjük magunkat a szolgáltatóktól, illetve a havi fűtésszámlától is.

Az önszabályozó fűtőfólia egyenletes meleget biztosít, ráadásul roppant hatékony, és alacsonyabb hőfokon is elegendő meleget nyújt. Ez azt jelenti, hogy az infravörös sugarak révén működve elsődlegesen a testünket járja majd át a kellemes meleg, nem a levegő felmelegítése lesz a cél. A fűtőfilm ráadásul antibakteriális, ráadásul a levegő minőségét is javítja azáltal, hogy míg nem szárítja, az megőrzi nedvességét. A falak viszont ezzel szemben kiszáradnak a fűtés hatására, így a penészedés okozta gondokkal sem kell többet foglalkoznunk, ahogy a szállóporral sem. De éppígy a bútorok tologatására sem lesz gondunk, hiszen több szabad felülettel rendelkezünk a láthatatlan fűtésnek köszönhetően.

Ez a roppant hatékony rendszer nem igényel karbantartást, hosszú évtizedekig kiszolgál majd minket és családunkat. Már tartóssága révén is környezetbarát megoldás, de azt tekintve, hogy előbbiek mellett nem is pazarolja az áramot, hanem takarékos, és jól szabályozható hőmérsékletet is biztosít, különösen megfelel a korszerű fűtés fogalmának.Hozzászólások

@


A rovat további cikkei

Erdélyi árvák a lovasíjászoknál

Póda Erzsébet

A Csallóközben, a balázsfai Szedres-tanyán, Rőth Imre birodalmában mindig történik valami érdekes.

2022.6.19.   


Három tanács jövedelemszerzésre

Három népszerű módja annak, hogy egy sportoló kiegészítő jövedelemre tegyen szert.

2022.5.31.   


Karitatív optikusok

Zana Anita

Sajtóközlemény egy jótékonysági eseményről.

2022.5.20.   


RepTár-látogatáson

Zana Anita

Interaktív kiállításon vettek részt a látássérültek Szolnokon.

2022.5.17.   


Óvodaprogramok

Virág Csenge

Sikerült pályázatot nyernie a kisudvarnoki óvodának.

2022.5.12.   


Az édesanyákat köszöntötték a látássérültek

Zana Anita

Az eseményre Szolnokon, a Verseghy Ferenc Könyvtár és Közművelődési Intézményben került sor, amely teljesen akadálymentes.

2022.5.7.   


Fények vakondja – eredményhirdetés

Kihirdették az irodalmi pályázat győzteseit!

2022.4.18.   


Olcsó és jó autó

Hogyan vásároljunk biztonságos, de olcsó autót?

2022.3.28.   


A vésőgép fontossága

PR-cikk

Milyen fontos dolgokra figyeljünk építkezés közben?

2022.3.23.   


Nyerőgép-fejlesztők

Hogyan próbálják a nyerőgép-fejlesztők bevonzani (nemcsak) az alkalmi játékosokat?

2022.3.15.   


Szerszámgép-javítás

PR-cikk

Szerszámgép javítás megfelelő szakmai hátérrel.

2022.3.7.   


Az ágykeret szerepei

Az ideális ágykeret megtalálása nem nehéz és nem bonyolult feladat, de figyelnünk kell a részletekre.

2022.3.2.