A fűtőfólia előnyei


  2022.1.29. 8:07

Környezetbarát és egészséges fűtés? Létezik!

Korszerű és gazdaságos!

Az infrafűtés egyik legjelesebb képviselője, a fűtőfólia maga a megvalósult fűtési álom, már amennyiben létezik ilyesmi. Egyre nagyobb gondot fordítunk arra, hogy a fogyasztói szokásaink összhangban legyenek a körülöttünk lévő világgal, és kicsit tudatosabban használjuk a rendelkezésünkre álló erőforrásokat. Sokan igyekeznek váltani, változtatni, aminek egyik lépése fűtésünk átalakítása.

A harmadik generációs fűtőfólia egy olyan önszabályozós rendszer, ami nem hevül túl, nem lesz zárlatos, így az elődökkel szemben egy abszolút biztonságos, tiszta és gazdaságos megoldás. Egyenletes hőmérsékletet biztosít, ami akár padlófűtés, akár mennyezetfűtés, de falfűtés formájában is elérhető. A padlófűtés ezek közül nem hiába az egyik legnépszerűbb típus, hiszen a fázós lábak időszakának vége, amit üzembe helyezik ezt a rendszert az otthonunkban. Télen mezítláb? De még mennyire! Ha pedig azt gondolnánk, ez aztán a pazarlás, érdemes a napelemek használatát is számításba venni, hiszen ezekkel akár teljesen mentesíthetjük magunkat a szolgáltatóktól, illetve a havi fűtésszámlától is.

Az önszabályozó fűtőfólia egyenletes meleget biztosít, ráadásul roppant hatékony, és alacsonyabb hőfokon is elegendő meleget nyújt. Ez azt jelenti, hogy az infravörös sugarak révén működve elsődlegesen a testünket járja majd át a kellemes meleg, nem a levegő felmelegítése lesz a cél. A fűtőfilm ráadásul antibakteriális, ráadásul a levegő minőségét is javítja azáltal, hogy míg nem szárítja, az megőrzi nedvességét. A falak viszont ezzel szemben kiszáradnak a fűtés hatására, így a penészedés okozta gondokkal sem kell többet foglalkoznunk, ahogy a szállóporral sem. De éppígy a bútorok tologatására sem lesz gondunk, hiszen több szabad felülettel rendelkezünk a láthatatlan fűtésnek köszönhetően.

Ez a roppant hatékony rendszer nem igényel karbantartást, hosszú évtizedekig kiszolgál majd minket és családunkat. Már tartóssága révén is környezetbarát megoldás, de azt tekintve, hogy előbbiek mellett nem is pazarolja az áramot, hanem takarékos, és jól szabályozható hőmérsékletet is biztosít, különösen megfelel a korszerű fűtés fogalmának.Hozzászólások

@


A rovat további cikkei

Fények vakondja 2024: győztesek

Sajtóhír

Kihirdették a Fények vakondja irodalmi pályázat idei győzteseit. Részletek a cikkben.

2024.4.12.   


Életmódklub látássérülteknek

Sajtóhír

Ötletgazdag életmódklub működik Szolnokon.

2024.3.26.   


Jogi tanácsadás a Vakok Egyesületénél

Sajtóhír

A Vakok és Gyengénlátók Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egyesülete kereken tíz éve működtet jogi tanácsadást, ezzel is segítve a vármegyében élő látássérülteket, ha eltévednek a folyton változó jogszabályok hálójában.

2024.3.9.   


Tapintható történelem

Sajtóhír

Egy nem mindennapi interaktív tárlatvezetés látássérülteknek, melynek apropóját a szolnoki csata 175. évfordulója adta.

2024.3.7.   


Varázs-eredmény

Sajtóhír

A vak amatőr színésznő, Szigeti Henriett, lett a legjobb mellékszereplő!

2024.3.4.   


Látássérültek kézműveskedtek

Sajtóhír

A Vakok és Gyengénlátók Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egyesületének Móra Közösségi Terében Szolnokon kézműves foglalkozást tartottak látássérülteknek, a közelmúltban.

2024.2.18.   


Készüljünk fel a téli autózásra!

PR-cikk

Így készítsük fel az autónkat a téli kirándulásokra! Egy téli kirándulás mesés élmény lehet, hiszen annyi helyre látogathatunk el ilyenkor is.

2024.1.16.   


Fények vakondja 13.

Sajtóhír

Az immár tizenharmadik alkalommal meghirdetett Fények vakondja elnevezésű pályázat egy országos verseny, amelyen látássérült és ép személyek egyaránt indulhatnak irodalmi alkotásaikkal.

2024.1.8.   


Minek örül a férfi karácsonykor

Sztereotípiák és valóság. Tudd meg, hogy milyen karácsonyi ajándékoktól dobban meg igazán egy férfi szíve!

2023.12.3.   


Rendelkezési nyilvántartás - meghatalmazás

Jogi segítség olvasóinknak. Elmagyarázzuk mi a kapcsolat a Meghatalmazás és a Rendelkezési Nyilvántartás között.

2023.10.13.   


Fókuszban a látás és a diabétesz

Sajtóhír

A Vakok és Gyengénlátók Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egyesülete idén is megrendezte „Egy csepp egészség” elnevezésű egészségnevelési, sport- és szabadidős családi napját Szolnokon.

2023.9.12.   


Ahol a képzelet és a valóság összeér

Sajtóhír

Interaktív tárlatvezetést tartottak látássérültek számára Szolnokon Sinka Péter grafikusművész alkotásaiból.

2023.8.30.