Aranygyűrű: a közönségkedvenc


PR-cikk  2020.7.30. 8:53

Ha van olyan ékszer, ami soha nem fog kimenni a divatból, akkor az biztosan az aranygyűrű.

Sok-sok évvel ezelőtt szegeződött rá a figyelem, ami azóta szemernyit sem lankadt. Bár az arany ötvözetek mellett megjelentek az ezüst és a “hibrid” változatok is, de a sárgás fényű modellek még így is óriási népszerűségnek örvendenek. Ezen persze nem is lehet csodálkozni, hiszen a pozitívumaik miatt erre rá is szolgálnak.


Egy aranygyűrű nem marad észrevétlen

Az aranygyűrű már csak azért is belopja magát a nők szívébe, mert garantáltan nem marad láthatatlan. Még az egyszerűbb változatokat is azonnal ki lehet szúrni. Van, amelyik az ötvözeten vagy a díszítésen megcsillanó fénnyel hívja fel magára a figyelmet, de az is előfordul, hogy maga a formatervezés vagy a szín az, ami a figyelem középpontjába helyezi az ékszert.

Bárhogy is legyen, egy arany gyűrű mindig feldobja és tökéletesen kiegészíti az öltözéket. Mivel a kínálatban mondhatni véget nem érő mennyiségben sorakoznak fel a szebbnél szebb darabok, ezért előfordulhat, hogy nem egy könnyen tud dűlőre jutni a választással kapcsolatban. A lényeg, hogy olyan mellett tegye le a voksát, amiről úgy gondolja, hogy minden részletében illik Önhöz.

Sokáig megőrzi az eredeti szépségét

Az aranygyűrűk különlegessége nemcsak a szépségükben rejlik, hiszen a minőség tekintetében is az élen járnak. A minőségi alapanyagokból készülő változatok hosszú éveken keresztül kiállják az idő próbáját. Nem kopnak, nem fakulnak, nem veszítik el a színüket. Tisztítani persze nem árt és az is fontos, hogy nagy becsben tartsa, ami annyit jelent, hogy mindig gondosan elpakolja ahelyett, hogy hagyná más holmik között kallódni. Ha rendeltetésszerűen használja és tároláskor is vigyáz rá, akkor akár örökéletűek is lehetnek.

Válogasson az Aranyshop kínálatában!

Az Aranyshop webáruház kínálatában megtalálhatja azokat a változatokat, amiket szívesen visel. Akkor is, ha a mindennapi öltözékét szeretné egy kicsit feldobni és akkor is, ha egy különleges alkalomra készül, ahol a megszokottnál is elegánsabb ékszereket szeretne viselni. A termékoldalon minden fontos információt megtalálhat, többek között a súlyt, a finomságot, az anyagot és a méretet is.

Méretre igazítás egyedileg

Ha esetleg a kiszemelt aranygyűrű mérete nem megfelelő, akkor érdemes felhívni az ügyfélszolgálatot, ahol tájékoztatást adnak a méretre igazítás lehetőségeiről. A munkatársak az ékszer cikkszámát kérik ilyenkor, mert attól, illetve a változtatás mértékétől függően tudják megmondani, hogy a kért módosítás elvégezhető-e.Hozzászólások

@


A rovat további cikkei

Fények vakondja 2024: győztesek

Sajtóhír

Kihirdették a Fények vakondja irodalmi pályázat idei győzteseit. Részletek a cikkben.

2024.4.12.   


Életmódklub látássérülteknek

Sajtóhír

Ötletgazdag életmódklub működik Szolnokon.

2024.3.26.   


Jogi tanácsadás a Vakok Egyesületénél

Sajtóhír

A Vakok és Gyengénlátók Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egyesülete kereken tíz éve működtet jogi tanácsadást, ezzel is segítve a vármegyében élő látássérülteket, ha eltévednek a folyton változó jogszabályok hálójában.

2024.3.9.   


Tapintható történelem

Sajtóhír

Egy nem mindennapi interaktív tárlatvezetés látássérülteknek, melynek apropóját a szolnoki csata 175. évfordulója adta.

2024.3.7.   


Varázs-eredmény

Sajtóhír

A vak amatőr színésznő, Szigeti Henriett, lett a legjobb mellékszereplő!

2024.3.4.   


Látássérültek kézműveskedtek

Sajtóhír

A Vakok és Gyengénlátók Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egyesületének Móra Közösségi Terében Szolnokon kézműves foglalkozást tartottak látássérülteknek, a közelmúltban.

2024.2.18.   


Készüljünk fel a téli autózásra!

PR-cikk

Így készítsük fel az autónkat a téli kirándulásokra! Egy téli kirándulás mesés élmény lehet, hiszen annyi helyre látogathatunk el ilyenkor is.

2024.1.16.   


Fények vakondja 13.

Sajtóhír

Az immár tizenharmadik alkalommal meghirdetett Fények vakondja elnevezésű pályázat egy országos verseny, amelyen látássérült és ép személyek egyaránt indulhatnak irodalmi alkotásaikkal.

2024.1.8.   


Minek örül a férfi karácsonykor

Sztereotípiák és valóság. Tudd meg, hogy milyen karácsonyi ajándékoktól dobban meg igazán egy férfi szíve!

2023.12.3.   


Rendelkezési nyilvántartás - meghatalmazás

Jogi segítség olvasóinknak. Elmagyarázzuk mi a kapcsolat a Meghatalmazás és a Rendelkezési Nyilvántartás között.

2023.10.13.   


Fókuszban a látás és a diabétesz

Sajtóhír

A Vakok és Gyengénlátók Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egyesülete idén is megrendezte „Egy csepp egészség” elnevezésű egészségnevelési, sport- és szabadidős családi napját Szolnokon.

2023.9.12.   


Ahol a képzelet és a valóság összeér

Sajtóhír

Interaktív tárlatvezetést tartottak látássérültek számára Szolnokon Sinka Péter grafikusművész alkotásaiból.

2023.8.30.