Az ágykeret szerepei


  2022.3.2. 15:43

Az ideális ágykeret megtalálása nem nehéz és nem bonyolult feladat, de figyelnünk kell a részletekre.

Manapság gyakran halljuk azt a kifejezést, hogy ágykeret. De milyen céljai vannak? Miért is jó nekünk, ha ágykeretet választunk a hálószobánkba? Mutatjuk a válaszokat!


Az ágykeret szerepei

Az ágykeretet egyfajta támogatást nyújt a matracnak. Ha kényelmesen fekszünk a matracon, akkor kevésbé valószínű, hogy másnap derék-, és hátfájdalmakkal ébredünk. Az ágykeret ebben az esetben egészségvédő funkciót tölt be, mégpedig nagy fokú kényelmet biztosít. Egy ilyen ágyon öröm a pihenés, a kikapcsolódás és az alvás. Az ágykeretnek van még egy remek funkciója. Tárolásra alkalmas ágykeretek is léteznek. Egy ilyen megoldás nemcsak azoknak kedvez, akik kevés hellyel rendelkeznek a hálószobában, hanem azoknak is, akik hajlamosak az ágy alatti üres teret tárolónak használni. Az ágyneműtartós ágykerettel maximálisan fenn tudjuk tartani a rendet és maximalizálni tudjuk is a helyet az adott szobában.

Az ágykeretes ágynak nagy szerepe van a kellemes meleg biztosításában és fenntartásában is. Ha nincs az ágy alatt szabad hely, akkor a hideg levegőnek esélye sincs, hogy az ágyunkban talál majd magának helyet. A hálószobában egyébként is kedveljük a kellemes meleg hőmérsékletet, amelyet a kárpitozott ágykeretek csak tovább fokozhatnak.

Az ágykeretes ágyak nem csupán funkciót töltenek be, de nagyon dizájnos kialakításúak is. Egyik másik egyedi kialakítással rendelkezik, amely bármilyen stílusú lakásban megállja a helyét. A modern otthonokban is jól mutat egy ilyen ágykeret, de azok is megtalálhatják a kedvükre való darabot, akik a hagyományos, klasszikus stílust preferálják. A paletta színes és változatos, mi is láthatjuk, ha a https://www.rs.hu/otthon/haloszoba_butorok/agykeretek oldalon nézelődünk.

Sokan kedvelik a háziállatokat, de nem mindenki kedveli, ha a kis kedvenc velünk szeretne aludni. A magasított ágykerettel rendelkező ágyakra nehéz a feljutás, így a kis négylábú egyszerűbben megtanulja majd, hogy a kis kuckójában és ne a mi ágyunkban térjen nyugovóra.

Az ideális ágykeret megtalálása nem nehéz és nem bonyolult feladat. Mindegyik ágykeret kényelmes, ez kétségtelen. Akármilyen árkategóriában és stílusban gondolkodunk, bizonyára találni fogunk kedvünkre valót a színes választékból.Hozzászólások

@


A rovat további cikkei

Fókuszban a látás és a diabétesz

Sajtóhír

A Vakok és Gyengénlátók Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egyesülete idén is megrendezte „Egy csepp egészség” elnevezésű egészségnevelési, sport- és szabadidős családi napját Szolnokon.

2023.9.12.   


Ahol a képzelet és a valóság összeér

Sajtóhír

Interaktív tárlatvezetést tartottak látássérültek számára Szolnokon Sinka Péter grafikusművész alkotásaiból.

2023.8.30.   


A legnagyobb balesetek a Forma1-ben

A Formula-1, az autóversenyzés legmagasabb szintje, a világ egyik legizgalmasabb és legveszélyesebb sporteseménye. Hatalmas rajongó bázissal rendelkezik...

2023.7.17.   


A zenélés 3 előnye

PR-cikk

A zenélés kihat a mentális, a fizikai és az érzelmi egészségünkre is. Miért érdemes vele foglalkozni?

2023.6.30.   


Harmadik generációs fűtőfilm

Mi az a harmadik generációs fűtőfilm és melyek az előnyei? Utánajártunk a kérdésnek.

2023.5.24.   


A történelem legnagyobb kaszinórablásai

PR-cikk

Mivel a kaszinókban sok pénz van, könnyen a tolvajok célpontjaivá válnak.

2023.5.9.   


A világ legjobb pókerjátékosai

PR-cikk

A pókert egyesek szerencsejátéknak tekintik, mások az elme és mindenekelőtt az idegek játékának tartják.

2023.5.9.   


Nyugdíj-előtakarékossági formák

Milyen szempontok szerint érdemes választanunk? Az alábbiakban ezt részletezzük.

2023.4.16.   


Öltözködési szabályok

PR-cikk

Mit kell viselni egy magyar kaszinóban? Egyáltalán létezik rá valamiféle etikett, hogy miben illik belépni?

2023.4.12.   


Tanácsok nyárigumi-vásárláshoz

Manapság rengeteg a női sofőr és autótulajdonos, és köztük azért bőven akad olyan, akinek a nyári gumivásárlás sem okoz gondot.

2023.3.6.   


Rattan bútorok

Rattan bútorok: a modern stílusú időtlen klasszikus

2023.2.8.   


Fények vakondja – irodalmi pályázat

Zana Anita

Immár 12. alkalommal hirdették meg a „Fények vakondja” elnevezésű pályázatot.

2023.1.30.