Az ágykeret szerepei


  2022.3.2. 15:43

Az ideális ágykeret megtalálása nem nehéz és nem bonyolult feladat, de figyelnünk kell a részletekre.

Manapság gyakran halljuk azt a kifejezést, hogy ágykeret. De milyen céljai vannak? Miért is jó nekünk, ha ágykeretet választunk a hálószobánkba? Mutatjuk a válaszokat!


Az ágykeret szerepei

Az ágykeretet egyfajta támogatást nyújt a matracnak. Ha kényelmesen fekszünk a matracon, akkor kevésbé valószínű, hogy másnap derék-, és hátfájdalmakkal ébredünk. Az ágykeret ebben az esetben egészségvédő funkciót tölt be, mégpedig nagy fokú kényelmet biztosít. Egy ilyen ágyon öröm a pihenés, a kikapcsolódás és az alvás. Az ágykeretnek van még egy remek funkciója. Tárolásra alkalmas ágykeretek is léteznek. Egy ilyen megoldás nemcsak azoknak kedvez, akik kevés hellyel rendelkeznek a hálószobában, hanem azoknak is, akik hajlamosak az ágy alatti üres teret tárolónak használni. Az ágyneműtartós ágykerettel maximálisan fenn tudjuk tartani a rendet és maximalizálni tudjuk is a helyet az adott szobában.

Az ágykeretes ágynak nagy szerepe van a kellemes meleg biztosításában és fenntartásában is. Ha nincs az ágy alatt szabad hely, akkor a hideg levegőnek esélye sincs, hogy az ágyunkban talál majd magának helyet. A hálószobában egyébként is kedveljük a kellemes meleg hőmérsékletet, amelyet a kárpitozott ágykeretek csak tovább fokozhatnak.

Az ágykeretes ágyak nem csupán funkciót töltenek be, de nagyon dizájnos kialakításúak is. Egyik másik egyedi kialakítással rendelkezik, amely bármilyen stílusú lakásban megállja a helyét. A modern otthonokban is jól mutat egy ilyen ágykeret, de azok is megtalálhatják a kedvükre való darabot, akik a hagyományos, klasszikus stílust preferálják. A paletta színes és változatos, mi is láthatjuk, ha a https://www.rs.hu/otthon/haloszoba_butorok/agykeretek oldalon nézelődünk.

Sokan kedvelik a háziállatokat, de nem mindenki kedveli, ha a kis kedvenc velünk szeretne aludni. A magasított ágykerettel rendelkező ágyakra nehéz a feljutás, így a kis négylábú egyszerűbben megtanulja majd, hogy a kis kuckójában és ne a mi ágyunkban térjen nyugovóra.

Az ideális ágykeret megtalálása nem nehéz és nem bonyolult feladat. Mindegyik ágykeret kényelmes, ez kétségtelen. Akármilyen árkategóriában és stílusban gondolkodunk, bizonyára találni fogunk kedvünkre valót a színes választékból.Hozzászólások

@


A rovat további cikkei

Kire bízzuk házi kedvencünket?

Mi legyen a kisállattal, ha nem tudod magaddal vinni a nyaralásra?

2024.7.14.   


Látássérültek rehabilitációja

Sajtóhír

Lezárult a látássérültek elemi rehabilitációjára kiírt pályázatok elbírálása, a kormány 600 millió forinttal támogatja a szolgáltatást.

2024.4.29.  1   


Fények vakondja 2024: győztesek

Sajtóhír

Kihirdették a Fények vakondja irodalmi pályázat idei győzteseit. Részletek a cikkben.

2024.4.12.   


Életmódklub látássérülteknek

Sajtóhír

Ötletgazdag életmódklub működik Szolnokon.

2024.3.26.   


Jogi tanácsadás a Vakok Egyesületénél

Sajtóhír

A Vakok és Gyengénlátók Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egyesülete kereken tíz éve működtet jogi tanácsadást, ezzel is segítve a vármegyében élő látássérülteket, ha eltévednek a folyton változó jogszabályok hálójában.

2024.3.9.   


Tapintható történelem

Sajtóhír

Egy nem mindennapi interaktív tárlatvezetés látássérülteknek, melynek apropóját a szolnoki csata 175. évfordulója adta.

2024.3.7.   


Varázs-eredmény

Sajtóhír

A vak amatőr színésznő, Szigeti Henriett, lett a legjobb mellékszereplő!

2024.3.4.   


Látássérültek kézműveskedtek

Sajtóhír

A Vakok és Gyengénlátók Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egyesületének Móra Közösségi Terében Szolnokon kézműves foglalkozást tartottak látássérülteknek, a közelmúltban.

2024.2.18.   


Készüljünk fel a téli autózásra!

PR-cikk

Így készítsük fel az autónkat a téli kirándulásokra! Egy téli kirándulás mesés élmény lehet, hiszen annyi helyre látogathatunk el ilyenkor is.

2024.1.16.   


Fények vakondja 13.

Sajtóhír

Az immár tizenharmadik alkalommal meghirdetett Fények vakondja elnevezésű pályázat egy országos verseny, amelyen látássérült és ép személyek egyaránt indulhatnak irodalmi alkotásaikkal.

2024.1.8.   


Minek örül a férfi karácsonykor

Sztereotípiák és valóság. Tudd meg, hogy milyen karácsonyi ajándékoktól dobban meg igazán egy férfi szíve!

2023.12.3.   


Rendelkezési nyilvántartás - meghatalmazás

Jogi segítség olvasóinknak. Elmagyarázzuk mi a kapcsolat a Meghatalmazás és a Rendelkezési Nyilvántartás között.

2023.10.13.