Biztonságos családi autók


  2023.1.23. 12:51

Biztonságos családi autók az anyukák igénye szerint.

Amikor egy anyuka autóvásárlásra adja a fejét, akkor több szempontot is figyelembe kell vennie a döntés előtt.

A komoly kritériumoknak a SUV-ok többsége megfelel.

Amikor egy anyuka autóvásárlásra adja a fejét, akkor több szempontot is figyelembe kell vennie a döntés előtt. Elsődlegesen a biztonság, majd a praktikum és a kényelem következnek, de persze akadnak olyan vevők is, akiknek a sportosság, az elegancia vagy éppen az autó színe is meghatározó tényezők. Nem hiába népszerűek a SUV-ok a modern anyukák körében is, hiszen minden kitételnek megfelelnek. Akárhogy is, vásárláskor a tájékozottság elengedhetetlen, ha pedig használt autóról van szó, körültekintőnek is kell lenni, hiszen milliókat spórolhatunk azon, ha elég információval rendelkezünk a kiszemelt autóról.


A www.carvertical.com/hu használatával megismerhetjük a használt autó előéletét. Hogy miért fontos ez annyira? Ha nem a gyártósorról frissen érkező járműről van szó, akkor sosem lehetünk elég biztosak abban, hogy mit is kapunk a pénzünkért -- kivéve, ha mi magunk járunk utána. Ez nem a bizalmatlanságról szól, hanem az édesanyák esetében például a gyermekeik biztonságának szavatolásáról. Az alvázszám ellenőrzése ugyanis olyan információkkal is elláthat, amit az eladó a legjobb szándéka ellenére sem biztos, hogy át tud adni. Ilyen például az autót érintő összes forgalmi adat, de arról is meggyőződhetünk, hogy korábban balesetezett-e a jármű.

Milyen típusok között érdemes keresni?

A modern anyukák számára fontos, hogy az autó, amivel a gyermeküket szállítják, kellő biztonságot legyen képes nyújtani. Emellett számít, hogy a rossz időjárási viszonyok mellett is kényelmesen lehessen vele haladni, és a nehezebb terep se okozzon akadályt a járműnek. Arról nem is beszélve, hogy a csomagtér, ahova be- és kipakolni is könnyű, szintén elérhető legyen. Nem csoda, ha a SUV-ok olyannyira népszerűvé váltak a családosok körében is. Nem elhanyagolható szempont az sem, hogy egy ilyen autóval sehol sem kellemetlen megjelenni, hiszen nem csak praktikus, hanem nagyon látványos is. Mindemellett nagy előnye, hogy nem csak a városban, de a hétvégi kirándulások alkalmával is tökéletes tagja lesz a családnak.Hozzászólások

@


A rovat további cikkei

Látássérültek rehabilitációja

Sajtóhír

Lezárult a látássérültek elemi rehabilitációjára kiírt pályázatok elbírálása, a kormány 600 millió forinttal támogatja a szolgáltatást.

2024.4.29.  1   


Fények vakondja 2024: győztesek

Sajtóhír

Kihirdették a Fények vakondja irodalmi pályázat idei győzteseit. Részletek a cikkben.

2024.4.12.   


Életmódklub látássérülteknek

Sajtóhír

Ötletgazdag életmódklub működik Szolnokon.

2024.3.26.   


Jogi tanácsadás a Vakok Egyesületénél

Sajtóhír

A Vakok és Gyengénlátók Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egyesülete kereken tíz éve működtet jogi tanácsadást, ezzel is segítve a vármegyében élő látássérülteket, ha eltévednek a folyton változó jogszabályok hálójában.

2024.3.9.   


Tapintható történelem

Sajtóhír

Egy nem mindennapi interaktív tárlatvezetés látássérülteknek, melynek apropóját a szolnoki csata 175. évfordulója adta.

2024.3.7.   


Varázs-eredmény

Sajtóhír

A vak amatőr színésznő, Szigeti Henriett, lett a legjobb mellékszereplő!

2024.3.4.   


Látássérültek kézműveskedtek

Sajtóhír

A Vakok és Gyengénlátók Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egyesületének Móra Közösségi Terében Szolnokon kézműves foglalkozást tartottak látássérülteknek, a közelmúltban.

2024.2.18.   


Készüljünk fel a téli autózásra!

PR-cikk

Így készítsük fel az autónkat a téli kirándulásokra! Egy téli kirándulás mesés élmény lehet, hiszen annyi helyre látogathatunk el ilyenkor is.

2024.1.16.   


Fények vakondja 13.

Sajtóhír

Az immár tizenharmadik alkalommal meghirdetett Fények vakondja elnevezésű pályázat egy országos verseny, amelyen látássérült és ép személyek egyaránt indulhatnak irodalmi alkotásaikkal.

2024.1.8.   


Minek örül a férfi karácsonykor

Sztereotípiák és valóság. Tudd meg, hogy milyen karácsonyi ajándékoktól dobban meg igazán egy férfi szíve!

2023.12.3.   


Rendelkezési nyilvántartás - meghatalmazás

Jogi segítség olvasóinknak. Elmagyarázzuk mi a kapcsolat a Meghatalmazás és a Rendelkezési Nyilvántartás között.

2023.10.13.   


Fókuszban a látás és a diabétesz

Sajtóhír

A Vakok és Gyengénlátók Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egyesülete idén is megrendezte „Egy csepp egészség” elnevezésű egészségnevelési, sport- és szabadidős családi napját Szolnokon.

2023.9.12.