Hogyan válasszunk karikagyűrűt?


  2019.8.26. 20:00

A karikagyűrű az összetartozás és a szerelem jelképe, amely sokak számára még fontosabbnak számít, mint az eljegyzési gyűrű.

Így érdemes karikagyűrűt választani!

Igaz, hogy egy esküvőn rengeteg fontos dolog van, mint például a menyasszonyi ruha, a csokor, a dekoráció, a virágok és még sorolhatnánk. Azonban a menyasszonyi ruhát az esküvő után úgyis visszavisszük a kölcsönzőbe, vagy ha megtartjuk, előbb-utóbb dobozba, majd a szekrénybe kerül. Így tehát a fényképeken, a videón és az emlékeken kívül nem sok minden marad, de egy biztos: a karikagyűrű, amelyet közösen kiválasztott ki a pár.


Összegyűjtöttünk pár tippet, amelyek segíthetnek a választás előtt:

1. A döntést közösen kell meghozni!
Mivel ezt a gyűrűt életünk végéig fogjuk hordani, nélkülözhetetlen, hogy együtt hozzuk meg a végleges döntést. Fontos, hogy a pár mindkét tagja a sajátjának érezze a gyűrűt, amelyet büszkén hordanak majd közös élet során.

2. Kerüljük a bőség zavarát!
Ehhez elsősorban a kör leszűkítése szükséges, azaz át kell gondolni, mely típusú gyűrűk nem jöhetnek szóba biztosan. Sőt, fontos, hogy több ékszerüzletbe is benézzünk. Érdemes felkeresni a webáruházakat is, ahol megállapíthatjuk: ezek a karikagyűrűk minden igényt kielégítenek. Ez segíthet abban, számunkra mely stílus és típus a legtökéletesebb.


3. Az eljegyzési gyűrűvel együtt, vagy külön szeretnénk hordani a karikagyűrűt?
Fontos eldönteni, hogyan viseljük majd a karikagyűrűt. Manapság nagy divat, hogy az eljegyzési gyűrűvel együtt hordják az esküvőit is, ebben az esetben célszerű hasonló stílusú és bevonatú darabot választani. Amennyiben viszont egyedül a karikagyűrűt szeretnénk hordani, szinte bármilyen stílusú megteszi. Az Affianced kollekciója például lehetővé teszi mindkét opciót, hiszen változatos stílusú, személyre szabott darabokat készítenek.

4. Ne az aktuális trendek határozzák meg a döntést!
Talán ezt a legnehezebb elkerülni, hiszen az ékszereket is általában az aktuális divattrend határozza meg, valamint nagyban befolyásolja azt. Ennek ellenére ez azért elengedhetetlen lépés, mivel életünk végéig fogjuk ezt a darabot viselni, így például a gyerekeink esküvőjén is ez lesz rajtunk. Éppen ezért a klasszikus darabok tényleg sosem mennek ki a divatból!



Hozzászólások

@


A rovat további cikkei

Fények vakondja 2024: győztesek

Sajtóhír

Kihirdették a Fények vakondja irodalmi pályázat idei győzteseit. Részletek a cikkben.

2024.4.12.   


Életmódklub látássérülteknek

Sajtóhír

Ötletgazdag életmódklub működik Szolnokon.

2024.3.26.   


Jogi tanácsadás a Vakok Egyesületénél

Sajtóhír

A Vakok és Gyengénlátók Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egyesülete kereken tíz éve működtet jogi tanácsadást, ezzel is segítve a vármegyében élő látássérülteket, ha eltévednek a folyton változó jogszabályok hálójában.

2024.3.9.   


Tapintható történelem

Sajtóhír

Egy nem mindennapi interaktív tárlatvezetés látássérülteknek, melynek apropóját a szolnoki csata 175. évfordulója adta.

2024.3.7.   


Varázs-eredmény

Sajtóhír

A vak amatőr színésznő, Szigeti Henriett, lett a legjobb mellékszereplő!

2024.3.4.   


Látássérültek kézműveskedtek

Sajtóhír

A Vakok és Gyengénlátók Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egyesületének Móra Közösségi Terében Szolnokon kézműves foglalkozást tartottak látássérülteknek, a közelmúltban.

2024.2.18.   


Készüljünk fel a téli autózásra!

PR-cikk

Így készítsük fel az autónkat a téli kirándulásokra! Egy téli kirándulás mesés élmény lehet, hiszen annyi helyre látogathatunk el ilyenkor is.

2024.1.16.   


Fények vakondja 13.

Sajtóhír

Az immár tizenharmadik alkalommal meghirdetett Fények vakondja elnevezésű pályázat egy országos verseny, amelyen látássérült és ép személyek egyaránt indulhatnak irodalmi alkotásaikkal.

2024.1.8.   


Minek örül a férfi karácsonykor

Sztereotípiák és valóság. Tudd meg, hogy milyen karácsonyi ajándékoktól dobban meg igazán egy férfi szíve!

2023.12.3.   


Rendelkezési nyilvántartás - meghatalmazás

Jogi segítség olvasóinknak. Elmagyarázzuk mi a kapcsolat a Meghatalmazás és a Rendelkezési Nyilvántartás között.

2023.10.13.   


Fókuszban a látás és a diabétesz

Sajtóhír

A Vakok és Gyengénlátók Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egyesülete idén is megrendezte „Egy csepp egészség” elnevezésű egészségnevelési, sport- és szabadidős családi napját Szolnokon.

2023.9.12.   


Ahol a képzelet és a valóság összeér

Sajtóhír

Interaktív tárlatvezetést tartottak látássérültek számára Szolnokon Sinka Péter grafikusművész alkotásaiból.

2023.8.30.