Mobilkemence


PR-cikk  2020.3.7. 23:00

Nézzük, miért jó választás a mobilkemence...

Sokan tekintenek irigykedve azokra az ismerőseikre, akik a kertjükben süthetnek, főzhetnek. Egy kemence viszont nem olcsó, na meg mi történik akkor, ha költözni szeretnénk? Pont ezekre a problémákra jelent tökéletes megoldást a mobilkemence. A felépítése nagyon hasonló, mint a már megszokott változatoké, azonban a mérete sokkal kisebb, ebből adódóan pedig a súlya lényegesen kevesebb.


Csalódott sóhajtozásra viszont még így sincs ok, hiszen még a lényegesen kisebb mérettel is tökéletesen képes kielégíteni a felmerülő igényeket. A mobilkemence tűzterének mélysége 70 cm, szélessége pedig 60 cm, az alja ráadásul tufa lávakővel lett burkolva, aminek köszönhetően tökéletesen képes megtartani a hőmérsékletet. Az előbbiekben említett kisebb méret és könnyebb súly ellenére, a mobilkemence mozgatása csak a megfelelő gépekkel lehetséges, így ne gondoljuk, hogy az üzletben csak felkapjuk és kisétálunk vele. Szerencsére a forgalmazó cég biztosítja a házhozszállítás lehetőségét, így ha nem tudja megoldani a mobilkemence elszállítását, akkor készséggel állnak a rendelkezésére.

Azoknak való ez a változat, akik kisebb társaságokat szeretnének kiszolgálni, saját készítményű húsételekkel meglepni. Ugyancsak szemrevaló vendégcsalogató lehet hagyományos magyar éttermekbe is a mobilkemence, mert egészen biztosan fokozni fogja a hangulatot. Természetesen nem szabad figyelmen kívül hagyni a kemence árak alakulását sem, ami ugyan nem az elsődleges szempont, viszont elég lényeges kérdés abból a szempontból, hogy melyik típust vásároljuk meg.

Az előbb említett mobil verzión túl, azért még sok más kialakítású is létezik, amelyekhez mind különböző kemence árak társulnak. Persze elsődlegesen azt kell eldönteni, hogy mire és miként szeretnénk használni. Ha már nem tervezünk költözést, illetve tudjuk, hogy folyamatosan használatban lesz, akkor mindenképpen érdemes elgondolkodni az épített verzión is. Ennek megvan azon előnye, hogy tökéletesen személyre szabható, így minden, még a különleges kívánságok is teljesülhetnek. Ebből kifolyólag azonban a kemence árak sem igazán egységesíthetőek.

A legjobb megoldás az lehet, ha összeszedjük, hogy miért és milyen berendezésre van szükségünk, majd arra kérünk egy ajánlatot. Ennek a lehetőségnek megvan az a nagy előnye is, hogyha esetleg kérdésünk lenne egy-egy attribútumot illetően vagy teljesen tanácstalanok vagyunk, akkor a szakember egyből tud segíteni. A kemence árak messze nem kerülnek annyiba, mint ahogy az ember arra számítana, az ajánlat pedig még nem jár kötelezettséggel.



Hozzászólások

@


A rovat további cikkei

Jogi tanácsadás a Vakok Egyesületénél

Sajtóhír

A Vakok és Gyengénlátók Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egyesülete kereken tíz éve működtet jogi tanácsadást, ezzel is segítve a vármegyében élő látássérülteket, ha eltévednek a folyton változó jogszabályok hálójában.

2024.3.9.   


Tapintható történelem

Sajtóhír

Egy nem mindennapi interaktív tárlatvezetés látássérülteknek, melynek apropóját a szolnoki csata 175. évfordulója adta.

2024.3.7.   


Varázs-eredmény

Sajtóhír

A vak amatőr színésznő, Szigeti Henriett, lett a legjobb mellékszereplő!

2024.3.4.   


Látássérültek kézműveskedtek

Sajtóhír

A Vakok és Gyengénlátók Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egyesületének Móra Közösségi Terében Szolnokon kézműves foglalkozást tartottak látássérülteknek, a közelmúltban.

2024.2.18.   


Készüljünk fel a téli autózásra!

PR-cikk

Így készítsük fel az autónkat a téli kirándulásokra! Egy téli kirándulás mesés élmény lehet, hiszen annyi helyre látogathatunk el ilyenkor is.

2024.1.16.   


Fények vakondja 13.

Sajtóhír

Az immár tizenharmadik alkalommal meghirdetett Fények vakondja elnevezésű pályázat egy országos verseny, amelyen látássérült és ép személyek egyaránt indulhatnak irodalmi alkotásaikkal.

2024.1.8.   


Minek örül a férfi karácsonykor

Sztereotípiák és valóság. Tudd meg, hogy milyen karácsonyi ajándékoktól dobban meg igazán egy férfi szíve!

2023.12.3.   


Rendelkezési nyilvántartás - meghatalmazás

Jogi segítség olvasóinknak. Elmagyarázzuk mi a kapcsolat a Meghatalmazás és a Rendelkezési Nyilvántartás között.

2023.10.13.   


Fókuszban a látás és a diabétesz

Sajtóhír

A Vakok és Gyengénlátók Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egyesülete idén is megrendezte „Egy csepp egészség” elnevezésű egészségnevelési, sport- és szabadidős családi napját Szolnokon.

2023.9.12.   


Ahol a képzelet és a valóság összeér

Sajtóhír

Interaktív tárlatvezetést tartottak látássérültek számára Szolnokon Sinka Péter grafikusművész alkotásaiból.

2023.8.30.   


A legnagyobb balesetek a Forma1-ben

A Formula-1, az autóversenyzés legmagasabb szintje, a világ egyik legizgalmasabb és legveszélyesebb sporteseménye. Hatalmas rajongó bázissal rendelkezik...

2023.7.17.   


A zenélés 3 előnye

PR-cikk

A zenélés kihat a mentális, a fizikai és az érzelmi egészségünkre is. Miért érdemes vele foglalkozni?

2023.6.30.