Potencianövelés otthon


PR-cikk  2021.2.1. 15:14

A potencianövelés igénye nem modern találmány. Mik a lehetőségek?

Potencianövelés otthon: mik a lehetőségek?

A potencianövelés igénye nem modern találmány, könnyen lehet, hogy középkori vagy még korábbi „boszorkányokat” és orvosokat is felkerestek ilyen jellegű kérésekkel, kérdésekkel. Sőt, a potencianövelő készítményeknek több ezeréves hagyománya van: lehet, hogy már az írásos emlékezet előtti időkre is visszanyúlik a potencianövelő gyógynövények ismerete és megfigyelése. Lehet itt szó potencianövelésről az érzéki gyönyörök meghosszabbítása érdekében, vagy a nemi vágy fokozásához, esetleg merevedési zavarok vagy korai megömlés esetén is.

Mik a természetes potencianövelők előnyei?


Mielőtt belevágunk a természetes potencianövelők listázásába, jegyezzük meg, hogy ez azért lehet kényelmes sokaknak, mert nem kell részt venni vizsgálatokon és ezt a személyes, érzékeny témát nem kell megosztanunk orvosunkkal. A készítmények szintén recept nélkül kaphatók és akár az internetről is megrendelhetők. Általában az intim együttlétek előtt 45-60 perccel kell bevenni őket, és ezután rögtön érezhetők lesznek a hatásaik.

Milyen összetevői vannak a természetes készítményeknek?

A főbb összetevők általában az ánizsmag, a petrezselyem, a ginzeng gyökér, az aranygyökér, a fokhagyma és a fahéj. Szerencsére mellékhatásoktól nemigen kell tartani. Az összetevők sokszor kiegészítik egymás hatását: a részek összessége nagyobb, mint a hatásuk külön-külön. Ezek a készítmények elsősorban ajzószerként működnek: növelik a nemi vágyat, majd stabil, hosszan tartó erekciót idéznek elő a szexuális együttlét során. Sőt, segíthetnek a korai magömlés és az erekciós problémák legyőzése során is. Ha pedig nem egy erre kifejlesztett tablettát próbálnánk ki, megpróbálkozhatunk ételek tucatjával, amelyekről azt mondják, segítenek a potencianövelésben: chili paprika, a már említett fokhagyma, osztriga, kagylók stb.

Milyen más lehetőségek állnak még rendelkezésre?

Később ki fogunk térni a gyógyszeres kezelések mibenlétére részletesebben is, de azt is meg kell, hogy jegyezzük, hogy nem mindig testi ok áll a potencia problémák mögött. Egy őszinte beszélgetés, egy egyéni vagy párkapcsolati pszichológus terapeuta rengeteget segíthet. Ez persze nem zárja ki azt, hogy egy potencianövelő készítmény is segítségünkre lehet, legalább az önbizalmunk építésében.
Több módszer is létezik az otthoni potencianövelésre, de sokaknál a gyógyszeres kezelések hoztak inkább eredményt. Ezen a linken valós, első kézből származó véleményeket találunk a különböző potencianövelő gyógyszerek használatára vonatkozóan: Kényes Vélemények Viagra fórum.

Milyen gyógyszeres kezelések léteznek a potencianövelésre?

Fontos, hogy a gyógyszer sem old meg mindent: a hatásaik kifejtéséhez megfelelően stimulált szexuális állapotban kell lennünk. A gyógyszerek szintén nem nyújtanak megoldást az alacsony libidó állapotára, és a szervi eltérések okozta panaszokra sem. Azonban szerencsére a merevedési zavar hatékonyan kezelhető az esetek többségében gyógyszeresen. Érdemes azonban urológus szakorvoshoz fordulni, aki megfelelő kezelési módszert tud választani számunkra. Ehhez nélkülözhetetlen a helyes diagnózis felállítása, amelynek elkerülhetetlen részei a különböző vizsgálatok.Hozzászólások

@


A rovat további cikkei

Látássérültek rehabilitációja

Sajtóhír

Lezárult a látássérültek elemi rehabilitációjára kiírt pályázatok elbírálása, a kormány 600 millió forinttal támogatja a szolgáltatást.

2024.4.29.  1   


Fények vakondja 2024: győztesek

Sajtóhír

Kihirdették a Fények vakondja irodalmi pályázat idei győzteseit. Részletek a cikkben.

2024.4.12.   


Életmódklub látássérülteknek

Sajtóhír

Ötletgazdag életmódklub működik Szolnokon.

2024.3.26.   


Jogi tanácsadás a Vakok Egyesületénél

Sajtóhír

A Vakok és Gyengénlátók Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egyesülete kereken tíz éve működtet jogi tanácsadást, ezzel is segítve a vármegyében élő látássérülteket, ha eltévednek a folyton változó jogszabályok hálójában.

2024.3.9.   


Tapintható történelem

Sajtóhír

Egy nem mindennapi interaktív tárlatvezetés látássérülteknek, melynek apropóját a szolnoki csata 175. évfordulója adta.

2024.3.7.   


Varázs-eredmény

Sajtóhír

A vak amatőr színésznő, Szigeti Henriett, lett a legjobb mellékszereplő!

2024.3.4.   


Látássérültek kézműveskedtek

Sajtóhír

A Vakok és Gyengénlátók Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egyesületének Móra Közösségi Terében Szolnokon kézműves foglalkozást tartottak látássérülteknek, a közelmúltban.

2024.2.18.   


Készüljünk fel a téli autózásra!

PR-cikk

Így készítsük fel az autónkat a téli kirándulásokra! Egy téli kirándulás mesés élmény lehet, hiszen annyi helyre látogathatunk el ilyenkor is.

2024.1.16.   


Fények vakondja 13.

Sajtóhír

Az immár tizenharmadik alkalommal meghirdetett Fények vakondja elnevezésű pályázat egy országos verseny, amelyen látássérült és ép személyek egyaránt indulhatnak irodalmi alkotásaikkal.

2024.1.8.   


Minek örül a férfi karácsonykor

Sztereotípiák és valóság. Tudd meg, hogy milyen karácsonyi ajándékoktól dobban meg igazán egy férfi szíve!

2023.12.3.   


Rendelkezési nyilvántartás - meghatalmazás

Jogi segítség olvasóinknak. Elmagyarázzuk mi a kapcsolat a Meghatalmazás és a Rendelkezési Nyilvántartás között.

2023.10.13.   


Fókuszban a látás és a diabétesz

Sajtóhír

A Vakok és Gyengénlátók Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egyesülete idén is megrendezte „Egy csepp egészség” elnevezésű egészségnevelési, sport- és szabadidős családi napját Szolnokon.

2023.9.12.