SEO szakértő


PR-cikk  2020.3.7. 23:00

A SEO szakértő a jó példát ösztönzőnek használja!

A SEO szakértő az esetek többségében azért ért a keresőoptimalizáláshoz, mert egy saját bőrén megtapasztalt pozitív példa nyomán elindult az önfejlesztés, edukáció útján. A témában világszerte megannyi elismert guru fedezhető fel, akiknek érdemes adni a szavára, tanácsaira, viszont azt soha nem szabad elfelejteni, hogy Magyarország nem Amerika. Tehát ami a tengerentúlon működik, az itt korántsem biztos, hogy kiteljesíthető.


Próbálkozni lehet természetesen, viszont nem mások kárára. A valódi szakértő ezen a ponton is felismerhető, mert nem a vevőkör bőrét viszi vásárra, próbálkozás címén, hanem önmaga tapasztalja meg az elcsípett tudásmorzsa helytállását és ha az stimmel, akkor veti be azt, globális értelemben. A továbbképzés tehát egy sikeres terv véghez vitele után következik be, jobb esetben. A gurukon,és egyéb hasznosítható könyvforrásokon kívül fontos monitorozni és naprakészen nyomon követni a google kommunikációját - illetőleg mindazon keresők nyilatkozatait, akik szerepet játszanak az optimalizálásban.

A tudósok körében ismert egy amúgy, az élet számos területére alkalmazható mondás: minél többet tudok, annál jobban érzem mennyi mindent nem tudok még. Tehát a tudás megléte alázatosságot szül, mert hogy lerántja a leplet a hiányosságokról is. Magyarul az az önjelölt szakértő, aki pontosan így hirdeti magát több, mint gyanús. Persze nem arról van szó, hogy kisegérként megalázkodva kell bujdosni, amink van, arra nyugodtan büszkék lehetünk, de azért érdemes gyanút fogni akkor, amikor túlzott öntömjénezéssel találjuk szembe magunkat. Pláne, ha a felsorolt sikerek mindenféle bizonyítékot nélkülöznek.

A SEO szakértő a pozitív fordulatokat felhasználva járja tovább az utat!

A SEO az a terület, ahol a holtig tanulás művészete kiteljesíthető. Nincs az a pont, ahol ki lehetne jelenteni: eddig és ne tovább, minden tudás adott. Mindig jönnek ki újabb és újabb lehetőségek, fordulatok és persze a terep is egyre nehezebbé válik, ahogy a keresők mind intelligensebb algoritmusokat vetnek be a csalók és semmit mondó tartalmak kiszűrésére. Vagyis a tényleges SEO szakértő a pozitív eredmények láttán nem dől hátra kijelentve, hogy felfedezte a spanyolviaszt, hanem még lelkesebben ugrik bele az ismeretlen tudás-tengerbe.Hozzászólások

@


A rovat további cikkei

Home office-ban a fél ország

Sajtóhír

A járvány előtt az alkalmazottak alig néhány százaléka dolgozott távmunkában, most ez jelenti a megoldást a dolgozók egészségének megóvása és a működés folytatása érdekében.

2020.3.24.   


Formula 1 - ďalšie rany

Formula 1 dostáva ďalšie rany. V Monaku sa nepôjde, ďalšie dva závody sú odložené...

2020.3.15.   


Barkácsolóknak

PR-cikk

Legyen szó otthoni barkácsolásról, professzionális felhasználásról: egyik esetben sem mindegy, mivel dolgozik a mesterember.

2020.3.10.   


Jelzáloghitel-kisokos

PR-cikk

Mikor és miért érdemes a jelzáloghitelt választanunk?

2020.3.7.   


Mobilkemence

PR-cikk

Nézzük, miért jó választás a mobilkemence...

2020.3.7.   


Randikuckó

PR-cikk

Láttad már ezt a luxus búvóhelyet a Corvinnál?

2020.3.5.   


Női karóra-választás

Miért érdemes beszereznie legalább egy karórát?

2020.3.1.   


Életre kelteni a kertünket

PR-cikk

Automata öntözőrendszerrel csodákat érhetünk el.

2020.2.20.   


A sokoldalú kanapé

PR-cikk

Az L alakú kanapé sokoldalúsága lenyűgöző, például kiváló térválasztó...

2020.2.18.   


PEOPLE TEAM táborok 2020

Megvan az időpont! A PEOPLE TEAM szervezte táborokban a gyerekek rengeteg időt töltenek a szabadban.

2020.2.18.   


Társasozni jó!

Így érdemes kooperatív társasjátékokat játszani! Hogyan is?

2020.2.17.   


Így zajlik a kerttervezés

PR-cikk

Szerencsésnek mondhatják magukat azok, akik kerttel rendelkeznek, hiszen nincs is jobb, mint egy álmos nyári délutánon kint tölteni az időt.

2020.2.1.