SEO szakértő


PR-cikk  2020.3.7. 23:00

A SEO szakértő a jó példát ösztönzőnek használja!

A SEO szakértő az esetek többségében azért ért a keresőoptimalizáláshoz, mert egy saját bőrén megtapasztalt pozitív példa nyomán elindult az önfejlesztés, edukáció útján. A témában világszerte megannyi elismert guru fedezhető fel, akiknek érdemes adni a szavára, tanácsaira, viszont azt soha nem szabad elfelejteni, hogy Magyarország nem Amerika. Tehát ami a tengerentúlon működik, az itt korántsem biztos, hogy kiteljesíthető.


Próbálkozni lehet természetesen, viszont nem mások kárára. A valódi szakértő ezen a ponton is felismerhető, mert nem a vevőkör bőrét viszi vásárra, próbálkozás címén, hanem önmaga tapasztalja meg az elcsípett tudásmorzsa helytállását és ha az stimmel, akkor veti be azt, globális értelemben. A továbbképzés tehát egy sikeres terv véghez vitele után következik be, jobb esetben. A gurukon,és egyéb hasznosítható könyvforrásokon kívül fontos monitorozni és naprakészen nyomon követni a google kommunikációját - illetőleg mindazon keresők nyilatkozatait, akik szerepet játszanak az optimalizálásban.

A tudósok körében ismert egy amúgy, az élet számos területére alkalmazható mondás: minél többet tudok, annál jobban érzem mennyi mindent nem tudok még. Tehát a tudás megléte alázatosságot szül, mert hogy lerántja a leplet a hiányosságokról is. Magyarul az az önjelölt szakértő, aki pontosan így hirdeti magát több, mint gyanús. Persze nem arról van szó, hogy kisegérként megalázkodva kell bujdosni, amink van, arra nyugodtan büszkék lehetünk, de azért érdemes gyanút fogni akkor, amikor túlzott öntömjénezéssel találjuk szembe magunkat. Pláne, ha a felsorolt sikerek mindenféle bizonyítékot nélkülöznek.

A SEO szakértő a pozitív fordulatokat felhasználva járja tovább az utat!

A SEO az a terület, ahol a holtig tanulás művészete kiteljesíthető. Nincs az a pont, ahol ki lehetne jelenteni: eddig és ne tovább, minden tudás adott. Mindig jönnek ki újabb és újabb lehetőségek, fordulatok és persze a terep is egyre nehezebbé válik, ahogy a keresők mind intelligensebb algoritmusokat vetnek be a csalók és semmit mondó tartalmak kiszűrésére. Vagyis a tényleges SEO szakértő a pozitív eredmények láttán nem dől hátra kijelentve, hogy felfedezte a spanyolviaszt, hanem még lelkesebben ugrik bele az ismeretlen tudás-tengerbe.Hozzászólások

@


A rovat további cikkei

Női webáruházak

Egyre népszerűbb a nők körében a webáruház-indítás gondolata.

2020.10.20.   


Varázsceruza

Sajtóhír

6265 rajzeszköz gyűlt össze a sérült gyermekek és fiatalok javára a Varázsceruza – Rajzolj mosolyt! jótékonysági akcióban...

2020.10.11.   


A felnőttek is társasozhatnak

PR-cikk

A felnőttek is vágynak arra, hogy elmerüljenek a játszás örömében. Íme, a játékwebshop kínálata!

2020.9.26.   


Aranygyűrű: a közönségkedvenc

PR-cikk

Ha van olyan ékszer, ami soha nem fog kimenni a divatból, akkor az biztosan az aranygyűrű.

2020.7.30.   


Hogy a kertünk szép legyen

PR-cikk

Széles termékkínálat az öntözőrendszer webshopban!

2020.7.24.   


3 ok, amiért a festékpatron beszárad

Jó dolog, ha van otthon számítógépünk és az még csodásabb, ha nyomtatót is tudunk vásárolni.

2020.6.29.   


5 ok a tapéta mellett

Mindannyian olyan lakásban szeretnénk élni, ami nem csak otthonos, hanem kényelmes és dizájnos is.

2020.6.23.   


5 ok, hogy könyvelőt alkalmazzunk

Minden vállalkozásnak szüksége van könyvelőre...

2020.6.10.   


Hangulatos mennyezeti világítás

Az otthonunk nemcsak a kényelmünket szolgálja, az is lényeges, hogy jó hangulatot is teremtsen, és jól érezzük magunkat, amikor belépünk az ajtón.

2020.5.13.   


Az ideális bicikli

PR-cikk

A KTM bicikli olyan rendhagyó darab, amelyről még azok is hallottak, akik nem feltétlen vannak oda a bringázásért

2020.5.7.   


Kandallóbetét infó

PR-cikk

Minden, amit a zárt égésterű kandallóbetétről tudni kell!

2020.4.6.  2   


Home office-ban a fél ország

Sajtóhír

A járvány előtt az alkalmazottak alig néhány százaléka dolgozott távmunkában, most ez jelenti a megoldást a dolgozók egészségének megóvása és a működés folytatása érdekében.

2020.3.24.