Szerszámgép-javítás


PR-cikk  2022.3.7. 14:21

Szerszámgép javítás megfelelő szakmai hátérrel.

A kellően gyors és hatékony feladatvégzéshez, ma már közel sem elég az emberi szaktudás, hiszen a nagyteljesítményű berendezések nélkül nem lehet boldogulni. Megesik ugyanakkor, hogy még a legmodernebb technikai vívmány is problémákkal küszködik és a szerszámgép javítás semmilyen körülmények között sem maradhat el.


Bár a rendszeres időközönkénti állapotfelmérés sokat segíthet abban, hogy az esetleges problémák kiszűrésre kerüljenek, de ugyanakkor nem jelent ez sem 100 %-os megoldást. Ha tehát éppen egy nagyobb munka teljesítése közben adja meg magát valamelyik alkatrész, úgy a szerszámgép javítás egyáltalán nem várathat magára. Ha nincs a cégen belül külön szerelőcsapat erre a célra, akkor külső vállalkozókat kell megbízni a munkával. A mielőbbi elhárítás érdekében fontos, hogy a szakemberek minél rövidebb határidővel dolgozzanak. Első lépésben egy telefonos egyeztetés keretében felmérésre kerül a hiba, majd egy kiszállás alkalmával akár azonnal megkezdődhet a szerszámgép javítás, ha az a helyszínen orvosolható, komolyabb beavatkozás nélkül.

Miért előnyös az eszterga-felújítás?

Legyen az javítás vagy éppen felújítás mindkét esetben a professzionalistás a lényeg. Egy jól bevált berendezés esetében, ami rendületlenül teszi a dolgát, felesleges nagymértékű cserében gondolkodni. Természetesen a eszterga felújítás mentén elérhető, hogy javításra kerüljön a teljesítmény.

Ha kicsit pontatlan az eszterga, akkor azon lehet megfelelő eljárással segíteni. A különféle villamos alkatrészek, orsók, anyák, csapágyak, szánok, csúszó felületek cseréje révén elérhető, hogy ismét precízzé váljon az eszköz. Az eszterga felújítás költségeiben korántsem kerül annyiba, mint egy teljesen új vásárlása és üzembe helyezése. Érdemes tehát ahol lehet spórolni, de mindezt úgy, hogy a teljesítmény megmaradjon, vagy adott esetben növelhető legyen.

Némi költségvetés tervezettel gyorsan kikalkulálható, hogy az eszterga felújítás mekkora megtérüléssel jár. Az esztétikára szintén lehet adni ennek keretében, így némi festést követően szinte teljesen újnak fog hatni a berendezés. Bízza profikra a kivitelezést!Hozzászólások

@


A rovat további cikkei

Kire bízzuk házi kedvencünket?

Mi legyen a kisállattal, ha nem tudod magaddal vinni a nyaralásra?

2024.7.14.   


Látássérültek rehabilitációja

Sajtóhír

Lezárult a látássérültek elemi rehabilitációjára kiírt pályázatok elbírálása, a kormány 600 millió forinttal támogatja a szolgáltatást.

2024.4.29.  1   


Fények vakondja 2024: győztesek

Sajtóhír

Kihirdették a Fények vakondja irodalmi pályázat idei győzteseit. Részletek a cikkben.

2024.4.12.   


Életmódklub látássérülteknek

Sajtóhír

Ötletgazdag életmódklub működik Szolnokon.

2024.3.26.   


Jogi tanácsadás a Vakok Egyesületénél

Sajtóhír

A Vakok és Gyengénlátók Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egyesülete kereken tíz éve működtet jogi tanácsadást, ezzel is segítve a vármegyében élő látássérülteket, ha eltévednek a folyton változó jogszabályok hálójában.

2024.3.9.   


Tapintható történelem

Sajtóhír

Egy nem mindennapi interaktív tárlatvezetés látássérülteknek, melynek apropóját a szolnoki csata 175. évfordulója adta.

2024.3.7.   


Varázs-eredmény

Sajtóhír

A vak amatőr színésznő, Szigeti Henriett, lett a legjobb mellékszereplő!

2024.3.4.   


Látássérültek kézműveskedtek

Sajtóhír

A Vakok és Gyengénlátók Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egyesületének Móra Közösségi Terében Szolnokon kézműves foglalkozást tartottak látássérülteknek, a közelmúltban.

2024.2.18.   


Készüljünk fel a téli autózásra!

PR-cikk

Így készítsük fel az autónkat a téli kirándulásokra! Egy téli kirándulás mesés élmény lehet, hiszen annyi helyre látogathatunk el ilyenkor is.

2024.1.16.   


Fények vakondja 13.

Sajtóhír

Az immár tizenharmadik alkalommal meghirdetett Fények vakondja elnevezésű pályázat egy országos verseny, amelyen látássérült és ép személyek egyaránt indulhatnak irodalmi alkotásaikkal.

2024.1.8.   


Minek örül a férfi karácsonykor

Sztereotípiák és valóság. Tudd meg, hogy milyen karácsonyi ajándékoktól dobban meg igazán egy férfi szíve!

2023.12.3.   


Rendelkezési nyilvántartás - meghatalmazás

Jogi segítség olvasóinknak. Elmagyarázzuk mi a kapcsolat a Meghatalmazás és a Rendelkezési Nyilvántartás között.

2023.10.13.