Tisztaság pillanatok alatt


PR-cikk  2019.1.16. 8:58

Háztartási és takarítási segédeszközök - a Tchibo webáruház kínálatából szemezgetünk.

Akár alapos takarításra készülünk, akár a mindennapi rutinba tervezünk beépíteni néhány plusz elemet a nagyobb rend és tisztaság érdekében, a Tchibo webáruház heti ajánlatában biztosan hasznos eszközökre akadunk majd. Konyha, autó, vagy nappali – bármilyen helyiség megtisztításához nagyobb kedvvel látunk majd neki, ha a megfelelő kiegészítőkkel vagyunk felvértezve a rendetlenség felszámolásához!


Ha gyakran szembesülünk a palackok megtisztításából fakadó nehézséggel, akkor a palacktisztító golyók igazán hasznos segítőtársaink lesznek, hiszen a három különböző méretű és erősségű golyó minimális vízzel és tisztítószerrel is képes a lehető legalaposabban megtisztítani a termoszok, palackok, cumisüvegek belső felét a szennyeződésektől. A palackokba a víz és a tisztítószer mellé 2-3 golyót helyezve körkörös mozdulatokkal érhetjük el a vágyott tisztaságot, ezután pedig a golyókat saját, zárható tartályukban tárolhatjuk, így biztos mindig kéznél lesznek majd!


A vízcsapra helyezhető mosogatókefe a gyors és egyszerű mosogatásban lesz a segítségünkre – a gyorsan, szerszámok nélkül rögzíthető praktikus eszköz végén erős műanyagsörtéket találunk, amelyekkel pár mozdulattal távolíthatjuk el a szennyeződéseket, miközben hővédett markolatának köszönhetően a forró víztől is védjük a kezünket. A kereskedelmi forgalomban kapható, 17,5-24,5 mm átmérőjű csapokra felszerelhető kiegészítő ráadásul akár gyümölcsök, zöldségek alaposabb megtisztításához is tökéletesen alkalmas!


Az újrahasznosított műanyagot tartalmazó 2 az 1-ben mosogatókefe nyéllel a lapos tányérok és serpenyők, nyél nélkül pedig a magasabb falú edények megtisztításához nyújthat segítséget – ráadásul így igazán kézreálló akkor is, ha nagyobb erőt szeretnénk kifejteni egy makacsabb folt eltávolításához. Két eltérő színű kefefej tartozik hozzá, így a színek alapján könnyen elkülöníthetjük a különböző felületekhez használt keféket.


A mosogatótálcára helyezhető tároló az átláthatóságban segít, hiszen ezzel a kiegészítővel mindig rendezetten tarthatjuk a mosogatáshoz használt különféle eszközöket. Az újrahasznosított műanyagot tartalmazó tároló tapadókorongokkal rögzíthető a mosogatótálca sarkára, felületén pedig elegendő helyet találunk a mosogatószer és a szivacsok tárolására, ráadásul egy mosogatókefe tartó nyílást is találunk rajta, amibe a nyeles tisztítóeszközöket helyezhetjük el.


Ha kemény a víz az otthonunkban, akkor a vízkő örök ellenség – szerencsére itt a megoldás arra, hogy a csap fejét igazán hatékonyan varázsoljuk tisztává! A vízcsapra helyezhető vízkőmentesítő fej szerszám nélkül rögzíthető a kereskedelmi forgalomban kapható, 17,5-24,5 mm átmérőjű csapokra – a dolgunk csupán annyi, hogy megtöltsük vízkőoldóval, vagy ecettel, majd így tegyük fel a csap fejére, így a választott tisztítószer nem csöpög és folyik, hanem ott marad, ahol hatnia kell, mi pedig szép, tiszta, vízkőmentes csapot kapunk eredményként!


A konyhaszekrényben, vagy a mosogató alatt könnyen kialakulhat olyan terület, ahol ömlesztve tároljuk a különféle eszközöket – így viszont nagyon nehezen találunk meg bármit, amikor valóban szükségünk van rá. A kihúzható konyhai tároló az ilyen területek hatékonyabb kihasználást teszi lehetővé, hiszen kihúzható fiókjában a magasabb dolgok – például tisztítószerek, nagyobb tisztítóeszközök – tárolhatók, míg a felül található kihúzható kosárban elférnek az olyan apróságok, mint például a szivacsok és a mosogatókendők. A szekrény aljába utólag is stabilan rögzíthető kiegészítő igazán hasznos segítség, ha szeretnénk felszámolni a káoszt egy nagyobb szekrényen belül – és természetesen nem csak a konyhában használható!


Fugák és nehezen hozzáférhető helyek okoznak problémát? Az IPX5 kategóriájú, vagyis a felfröccsenő víz ellen védett elektromos tisztítókeféhez két különböző méretű kefét, és egy 4 különböző rátéttel használható polírozó fejet is kapunk - ezek közül könnyen kiválaszthatjuk a felületnek legjobban megfelelőt, hogy aztán a rezgő kefefejek (8000 rezgés percenként!) hatékonyan távolítsák el a legmakacsabb szennyeződéseket is. A softgrip markolatú kefe könnyen és biztosan tartható, a hozzá tartozó hordozó és akasztószalaggal pedig könnyedén felakasztható használaton kívül.


Az újrahasznosított műanyagot tartalmazó kárpit- és szövettisztító kefe igazi aduász, ha a bútorokat, szőnyegeket, vagy akár a ruhákat szeretnénk megtisztítani: a gumisörték a legapróbb szennyeződéseket is eltávolítják, keskeny műanyagsörtéivel pedig a szűkebb hézagokhoz is hozzáférünk, így hatékonyan vehetjük fel a harcot az állattartók számára oly sok nehézséget okozó állatszőrrel is. Ergonomikus softgrip markolatával ráadásul kényelmesen dolgozhatunk vele, akárhol vessük is be éppen.


Az ablakok felületét is különösen tisztává varázsolhatjuk az elektromos ablaktisztító eszközzel, ami csík- és foltmentes eredményt ad! A kábel nélküli működésnek köszönhetően bárhol könnyedén használhatjuk az eszközt, amihez mikroszálas koronggal ellátott szórófej is tartozik, így a tisztítás és a lehúzás is igazán alapos lehet, akár a nehezebben elérhető helyeken is, hiszen a készletben egy 45 cm-es hosszabbítónyél is megtalálható. A nagy teljesítményű lítiumion akkumulátor 40 perc működésre képes, tisztítási kapacitás pedig nagyjából 75 m2.


A habszivacsból készült folteltávolító radír szett 10 db radírt tartalmaz, amelyek könnyen és kíméletesen távolítják el a filctoll, vízkő, cipőápoló krém, vagy vörösbor által okozott szennyeződéseket a felületekről. Innovatív anyaga mélyen a felületi barázdákba hatolva gondoskodik arról, hogy tisztítószer hozzáadása nélkül érhessünk el tökéletesen tiszta végeredményt!


A porszívózáshoz is különböző megoldásokat találunk a kínálatban, az akkumulátoros porszívó például kábel nélkül gondoskodik majd a lehető legalaposabb tisztaságról – teljesen mobil módon! Teljesen feltöltött akkumulátorral, ECO üzemmódban akár 40 percig képes a működésre a ciklon technológiával működő gép, amely akár kézi porszívóként is használható! A padlótisztító fej mellett egy univerzális kefe és a fugatisztító szívófej is tartozik hozzá, kivehető szűrővel ellátott portartálya könnyedén kiüríthető, így a porszívózás utolsó lépése is pillanatok alatt megoldható!


A porzsák nélküli porszívó nagy teljesítményű, TriActive szívófejjel érkezik, és a PowerCyclone 5 technológiával dolgozik, amellyel hatékonyan választja el a port a beszívott levegőtől. Allergén szűrője felfogja a finom por 99,9%-át, ideértve a polleneket, állatszőr és házi poratkákat, így igazán jó választás, ha a lehető legalaposabb tisztításra vágyunk allergia, vagy a családban lévő gyerekek miatt. A portartály ennél a készüléknél is porfelhő nélkül üríthető ki.


A vezeték nélküli padlótisztítóval a felmosást egyszerűsíthetjük le, hiszen az eszköz 160 ml-es tartályából maga elé spricceli a vizet, amivel aztán két forgó tisztítófelületével együtt igazán fényessé varázsolja a padlót! A 45 percnyi üzemidő alatt a nehezen hozzáférhető helyek sem maradnak piszkosak, hiszen a 90°-ban billenthető csuklóval ellátott eszköz beépített LED-es fényével jól megvilágítja a szűk réseket és a sötét sarkokat is. Kényes padlókhoz vagy makacs szennyeződésekhez 3 különböző, újrafelhasználható tisztítókorongot is találunk a csomagban a tökéletes tisztaság érdekében.


Ha olyan eszközzel szeretnénk gyarapítani a készletünket, ami igazán sokrétűen felhasználható, akkor a multifunkcionális gőzseprűt érdemes alaposabban szemügyre vennünk, hiszen egy padló- és kézi gőztisztítót kapunk egyben! A forró gőz erejével alapos és igazán higiénikus módon takaríthatunk, környezetkímélő módon, vegyszerek nélkül – ráadásul különböző kárpitok és textíliák megtisztításához is alkalmas! Újratölthető, 350 ml-es víztartálya és teleszkópos nyele mellett különböző fejek gondoskodnak arról, hogy minden felülethez (legyen az WC, lefolyó, kanapé, terítő, ablak, vagy épp fuga) a legmegfelelőbb megoldást választhassuk!


Az autó tisztántartása szintén olyan feladat, amihez nem árt néhány speciális, kifejezetten ehhez tervezett eszköz. A szélvédőtisztító például a belső autóüvegek kényelmes szárításában és tisztításában segít, hiszen eltávolítja a kondenzvizet, a port és az egyéb szennyeződéseket, ráadásul olyan kényelmes, összehajtható nyéllel rendelkezik, amivel egyszerűbb a ferde felület takarítása, használaton kívül pedig helytakarékosan tárolható, akár a kesztyűtartóban is. Emellett 3 mikroszálas huzat is tartozik hozzá, amelyek könnyen és egyszerűen tisztíthatók.


A tisztítókefe reluxatisztítóval szintén elsősorban az autókban használható jól – például a műszerfal takarításához – de akár redőnyök és billentyűzetek takarításához is használhatjuk, hiszen sörtés oldala kifejezetten a nehezen elérhető résekhez készült. A másik oldalán olyan mikroszálas huzatú elemek vannak, amelyek egyszerre tisztítják meg a lamellák alsó és felső oldalát is, így egyszerűbbé válik ezek takarítása is.


Ha eddig azért halogattuk az autó porszívózását, mert komplikált volt a rendes porszívót kivinni, bedugni, majd a nagyméretű eszközzel próbálkozni, akkor az autóporszívó a megoldás, amit kifejezetten erre találtak ki! 5 m hosszúságú kábele másik végén szivargyújtóhoz illő csatlakozó található, így autón belül dughatjuk be. Emellett egy kiegészítő keferátétet is kapunk hozzá, amellyel a kényes felületeket tisztíthatjuk meg. A porszívó szűrője kivehető és mosható, így igazán praktikus segédeszköz lesz az autósok számára! Az állandó kínálatban rengeteg további takarítóeszközt találunk, és érdemes alaposan átböngészni a háztartási eszköz kínálatot is, hogy biztosan megtaláljuk a számunkra legmegfelelőbb termékeket!



Hozzászólások

@


A rovat további cikkei

Jogi tanácsadás a Vakok Egyesületénél

Sajtóhír

A Vakok és Gyengénlátók Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egyesülete kereken tíz éve működtet jogi tanácsadást, ezzel is segítve a vármegyében élő látássérülteket, ha eltévednek a folyton változó jogszabályok hálójában.

2024.3.9.   


Tapintható történelem

Sajtóhír

Egy nem mindennapi interaktív tárlatvezetés látássérülteknek, melynek apropóját a szolnoki csata 175. évfordulója adta.

2024.3.7.   


Varázs-eredmény

Sajtóhír

A vak amatőr színésznő, Szigeti Henriett, lett a legjobb mellékszereplő!

2024.3.4.   


Látássérültek kézműveskedtek

Sajtóhír

A Vakok és Gyengénlátók Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egyesületének Móra Közösségi Terében Szolnokon kézműves foglalkozást tartottak látássérülteknek, a közelmúltban.

2024.2.18.   


Készüljünk fel a téli autózásra!

PR-cikk

Így készítsük fel az autónkat a téli kirándulásokra! Egy téli kirándulás mesés élmény lehet, hiszen annyi helyre látogathatunk el ilyenkor is.

2024.1.16.   


Fények vakondja 13.

Sajtóhír

Az immár tizenharmadik alkalommal meghirdetett Fények vakondja elnevezésű pályázat egy országos verseny, amelyen látássérült és ép személyek egyaránt indulhatnak irodalmi alkotásaikkal.

2024.1.8.   


Minek örül a férfi karácsonykor

Sztereotípiák és valóság. Tudd meg, hogy milyen karácsonyi ajándékoktól dobban meg igazán egy férfi szíve!

2023.12.3.   


Rendelkezési nyilvántartás - meghatalmazás

Jogi segítség olvasóinknak. Elmagyarázzuk mi a kapcsolat a Meghatalmazás és a Rendelkezési Nyilvántartás között.

2023.10.13.   


Fókuszban a látás és a diabétesz

Sajtóhír

A Vakok és Gyengénlátók Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egyesülete idén is megrendezte „Egy csepp egészség” elnevezésű egészségnevelési, sport- és szabadidős családi napját Szolnokon.

2023.9.12.   


Ahol a képzelet és a valóság összeér

Sajtóhír

Interaktív tárlatvezetést tartottak látássérültek számára Szolnokon Sinka Péter grafikusművész alkotásaiból.

2023.8.30.   


A legnagyobb balesetek a Forma1-ben

A Formula-1, az autóversenyzés legmagasabb szintje, a világ egyik legizgalmasabb és legveszélyesebb sporteseménye. Hatalmas rajongó bázissal rendelkezik...

2023.7.17.   


A zenélés 3 előnye

PR-cikk

A zenélés kihat a mentális, a fizikai és az érzelmi egészségünkre is. Miért érdemes vele foglalkozni?

2023.6.30.