Eljegyzési fotózás


Szalay Mona  2017.4.14. 0:15

Az eljegyzési fotózás vidám, laza, kötöttségek nélküli, felszabadult, kellemes délutáni programot jelent.

Az eljegyzési fotózás a nevével ellentétben manapság már nem az eljegyzés megörökítését jelenti, inkább egy vidám, laza, kötöttségek nélküli, felszabadult, kellemes délutáni programot. Illetve közvetlenebb kapcsolat kialakítását a választott esküvői fotóssal, ami megkönnyíti a nagy napon a kamerák előtti "szereplést". A házasulandók természetesnek fogják venni a fotós jelenlétét, így olyan felvételek születhetnek, melyek könnyeket csalnak majd a szemekbe.


Az engagement-session – így angolosan – elegánsabb, vagy teljesen hétköznapi öltözetben is történhet. Néhány apróbb kellékkel, kiegészítővel olyan emlékeket is csempészhetünk a felvételekre, melyek szorosan kapcsolódnak a szerelmesek közös történetéhez. Kötetlenebbül választhatunk helyszínt és igazíthatjuk az időpontot a legideálisabb körülmények megteremtéséhez. A jegyben járók betekintést kaphatnak arról, valójában milyen is egy fotózás. Gyakran kapok visszajelzést, milyen jól érezték magukat a közösen eltöltött idő alatt. És volt, aki a jegyesfotózás után úgy döntött, az esküvői kreatív fotókat külön napon szeretné elkészíttetni.


Továbbá ezek a fotók akár az esküvő részévé is válhatnak. Megjelenhetnek a meghívókon, a köszönőajándékokon, az esküvői dizájnban. Jómagam is kaptam már olyan boros- és pálinkás üveget, hűtőmágnest, a vendégeknek szánt köszönőkártyát, vagy a fiatalokkal kapcsolatos keresztrejtvényt, melyeken e fotók kerültek felhasználásra. Egy kedvenc fotóval lehet örömhírt közölni rokonokkal képeslap formájában is, vagy a közösségi oldalakon rengeteg lájkot begyűjteni.


A fotózások számomra is támpontot nyújtanak, mert látom, hogy az adott párt mennyire lehet bevonni a fotózásba, mennyire lehet őket instruálni, melyik a szebbik profiljuk. Látva az örömöt a szemükben még nagyobb lelkesedéssel megyek az esküvőjükre, még jobban inspirálódom, még több kreatív ötlet jut eszembe. A képeket felhasználom az esküvői slideshow-ban, fine art albumban, így tudjuk közösen kerek egésszé tenni az ő történetüket.


A legfontosabb mégis az, hogy remek emlékük lesz a házasság előtti időszakról a szerelmeseknek, amit majd szívesen megmutatnak gyermekeiknek. Számomra az e-session az egyik legjobb képi kifejezése az igaz szerelemnek, hisz a házasság és az esküvő előtt állók kellemes izgalmaknak néznek elébe a szervezés során.
A szerző esküvői fotóművész

Szalay Mona weboldala:
www.szalaymona.huHozzászólások

Jolie Monette, 12. 12. 2020 05:58:42
DOMAIN SERVICES EXPIRATION NOTICE FOR baratno.com Domain Notice Expiry ON: Dec 11, 2020 Browse Through: https://domainlogging.com/?web=baratno.com For info and to make a discretionary payment for your domain website service. 121120202358303753688578798baratno.com
@


Kapcsolódó cikkek

Csajos fotózás

Szalay Mona

Sokszor olvasom, vagy hallom a fotózások előtt a következő mondatot: "Pár szép fotót szeretnék magamról, de egyáltalán nem vagyok fotogén."

2017.1.10.    1


Váratlan pillanatok

Szalay Mona

Szakmai körökben van egy mondás, amely így hangzik: az a szép az esküvőkben, hogy bármi megtörténhet.

2016.8.31.    55


A menyasszonyi fátyol

Szalay Mona

A menyasszonyi fátyol több ezer éves múltra tekint vissza. Minden korban és kultúrában megvolt a szimbolikus jelentése.

2016.7.7.    5


Érzések az esküvőn

Szalay Mona

Az esküvő szervezése során sokféle szempontot figyelembe lehet venni.

2016.5.5.    12


Nyugtató percek az esküvő napján

Szalay Mona

Sorozatunk második részében azt vizsgáljuk, hogyan lehet kizárni a külvilágot egy rövid időre az esküvő napján…

2016.3.30.    24


Első találkozás a nagy napon

Szalay Mona

Sorozatunk segítségével bepillanthatunk az esküvői fotózás rejtelmeibe.

2016.2.17.    28

A rovat további cikkei

Legyen rend a táskában!

PR-cikk

Köztudott, hogy a nők szeretnek úgy elindulni otthonról, akárhová mennek is, hogy szinte minden helyzetre fel legyenek készülve.

2020.9.16.   


Tíz érdekesség a kézilabdáról

A kézilabda, mint labdajáték egy népszerű sport.

2020.1.2.   


Az online társkeresés előnyei

Milyen előnyei vannak az online társkeresésnek? Az ismerkedés világa igen nagyot fordult az elmúlt évtizedekben.

2019.12.19.   


Kell-e nekünk? (X)

PR-cikk

Kell-e nekünk a karácsonyi ajándékvásárlási láz?

2019.12.19.   


Miként segíthet a párterápia?

Egy párkapcsolat rendkívül érzékeny dolognak számít. Elég egyetlen negatív tényező és máris kibillenhet még a legharmonikusabb kapcsolat is az egyensúlyából.

2019.9.11.   


Hüvelykujj

Póda Erzsébet

Vajon melyik a kezünk leggyakrabban használt ujja manapság?

2019.5.5.