Kapcsolódj ki Hévízen!


PR-cikk  2019.1.22. 9:44

Az egész kisvárosnak van egyfajta bája, amit a gyógytó csak még inkább erősít.

A Hévízi tótól mindössze 200 métert kell megtennünk, hogy rátaláljunk a Hotel Palace**** Hévízre. Itt pedig garantáltan egy relaxáló és pihentető kikapcsolódásban lehet részünk.


A gyógyfürdő közelsége kifejezett pozitívum a hotel elhelyezkedésében, hiszen aki Hévízre érkezik általában a gyógytó miatt látogat ide. Hévíz mára már egy üdülővárossá nőtte ki magát, számos szálloda, étterem, kávézó és boltok találhatóak itt. Az egész kisvárosnak van egyfajta bája, amit a gyógytó csak még inkább erősít.

A Hotel Palace**** Hévíz 135 tágas szobával várja a vendégeket, valamint természetesen egy wellness részleggel, tradicionális hévízi gyógykezelésekkel és páratlan gasztronómiával.

A szálloda egy igen kedvelt wellness birodalommal rendelkezik, ahol testi és lelki kényeztetésekben is részünk lehet. A hotelben ugyanis a vízi és szaunavilág, relaxáló és szépség kezelések mellett kifejezett hévíz gyógykezelések közül válogathatunk.

A hotel a legkisebbek előtt is nyitva áll, hiszen a CsemeteErdő játszóházban a kicsik is kedvükre szórakozhatnak akár egész nap.

Természetesen különféle csomag ajánlatokat is találunk a szálloda honlapján, amelyek között érdemes böngészni, hiszen olyan programokban is részt tudunk venni ezek által, amelyekre egyébként felárat kellene fizetni.

Már a tavaszra készülődve előre lefoglalhatjuk például a húsvéti wellness hétvégét a hotelben, az ilyen szállodák ugyanis gyorsan betelnek. A csomag ebben az esetben min. 2 éjszaka szállást, félpanziós (büféreggelis és büfévacsorás) ellátást, ingyenes wifi-elérhetőséget és a Csemete Erdő játszóház használatát és természetesen a wellness birodalom használatát biztosítja.

Természetesen a többi éppen aktuális csomag is érdekes, szórakoztató és különleges plusz programokat kínál, érdemes tehát ezek között válogatni, ha foglalni szeretnénk.

A hotel egyébként a környezettudatosság híve is, így lehetőséget biztosít az elektromos autóval érkező vendégeknek a jármű töltésére is.Hozzászólások

@


Kapcsolódó cikkek

Hévíz, ahol a stressz gyógyvízben oldódik

A feltöltődéshez Hévízen a világ legnagyobb termáltavánál mindent megtalál. Relaxáljon a hévízi gyógyvízben, tavirózsák között, az őszi hónapokban is!

2017.10.14.    4


Hévíz és környéke (3)

Orbán Viktória

Mivel az előző napon rengeteget kirándultunk, eléggé elfáradtunk, így az ötödik napra nem is terveztünk semmi különöset.

2009.8.19.   


Hévíz és környéke (2)

Orbán Viktória

Nyaralásunk harmadik napján Kehidakustányba mentünk, ami termálvizével és élményfürdőjével vált népszerűvé a turisták között.

2009.8.12.   


Hévíz és környéke (1)

Orbán Viktória

Úti beszámoló egy magyarországi nyári kirándulásról.

2009.8.8.    2

A rovat további cikkei

Készülhetünk a nyárra

Trópusi úti célok a tökéletes nyárhoz 2024-ben!

2024.3.11.   


Milyen nyaraló-típus vagy?

Ez az egyszerű teszt segít megtudni, milyen nyaraló-típus vagy...

2023.7.13.   


Az utazás pozitív hatásai: az agyra

Előfordult már, hogy egy külföldi utazásról hazatérve úgy érezted, mintha újjászülettél volna? Ez az agyad növekedésének köszönhető!

2023.7.6.   


Las Vegas látnivalói

PR-cikk

Van más a kaszinókon kívül? Las Vegas világszerte közismert fényűző kaszinóiról, klubjairól és vad bulijairól...

2023.4.19.   


Téli autózás – tippek hölgyeknek

A téli autózás, autóvezetés nagy odafigyelést igényel. Másként viselkedik gépkocsink...

2023.2.22.   


Egyiptomi kövek

Nagy Csivre Katalin

A kő az emlékek hallgatag őre. Talán egyszer vallanak majd nekünk. Talán soha...

2022.7.10.   


Utazzunk Costa Ricába!

PR-cikk

Bármi is legyen az úti célunk, fontos, hogy gyorsan és kényelmesen tudjunk utazni.

2022.7.1.   


Tíz legjobb dolog Monte Carlóban

Ha Monte Carlo neve elhangzik, szinte mindenkinek ugyanaz jut az eszébe. Nézzük csak!

2022.5.23.