Kapcsolódj ki Hévízen!


PR-cikk  2019.1.22. 9:44

Az egész kisvárosnak van egyfajta bája, amit a gyógytó csak még inkább erősít.

A Hévízi tótól mindössze 200 métert kell megtennünk, hogy rátaláljunk a Hotel Palace**** Hévízre. Itt pedig garantáltan egy relaxáló és pihentető kikapcsolódásban lehet részünk.


A gyógyfürdő közelsége kifejezett pozitívum a hotel elhelyezkedésében, hiszen aki Hévízre érkezik általában a gyógytó miatt látogat ide. Hévíz mára már egy üdülővárossá nőtte ki magát, számos szálloda, étterem, kávézó és boltok találhatóak itt. Az egész kisvárosnak van egyfajta bája, amit a gyógytó csak még inkább erősít.

A Hotel Palace**** Hévíz 135 tágas szobával várja a vendégeket, valamint természetesen egy wellness részleggel, tradicionális hévízi gyógykezelésekkel és páratlan gasztronómiával.

A szálloda egy igen kedvelt wellness birodalommal rendelkezik, ahol testi és lelki kényeztetésekben is részünk lehet. A hotelben ugyanis a vízi és szaunavilág, relaxáló és szépség kezelések mellett kifejezett hévíz gyógykezelések közül válogathatunk.

A hotel a legkisebbek előtt is nyitva áll, hiszen a CsemeteErdő játszóházban a kicsik is kedvükre szórakozhatnak akár egész nap.

Természetesen különféle csomag ajánlatokat is találunk a szálloda honlapján, amelyek között érdemes böngészni, hiszen olyan programokban is részt tudunk venni ezek által, amelyekre egyébként felárat kellene fizetni.

Már a tavaszra készülődve előre lefoglalhatjuk például a húsvéti wellness hétvégét a hotelben, az ilyen szállodák ugyanis gyorsan betelnek. A csomag ebben az esetben min. 2 éjszaka szállást, félpanziós (büféreggelis és büfévacsorás) ellátást, ingyenes wifi-elérhetőséget és a Csemete Erdő játszóház használatát és természetesen a wellness birodalom használatát biztosítja.

Természetesen a többi éppen aktuális csomag is érdekes, szórakoztató és különleges plusz programokat kínál, érdemes tehát ezek között válogatni, ha foglalni szeretnénk.

A hotel egyébként a környezettudatosság híve is, így lehetőséget biztosít az elektromos autóval érkező vendégeknek a jármű töltésére is.Hozzászólások

@


Kapcsolódó cikkek

Hévíz, ahol a stressz gyógyvízben oldódik

A feltöltődéshez Hévízen a világ legnagyobb termáltavánál mindent megtalál. Relaxáljon a hévízi gyógyvízben, tavirózsák között, az őszi hónapokban is!

2017.10.14.    4


Hévíz és környéke (3)

Orbán Viktória

Mivel az előző napon rengeteget kirándultunk, eléggé elfáradtunk, így az ötödik napra nem is terveztünk semmi különöset.

2009.8.19.   


Hévíz és környéke (2)

Orbán Viktória

Nyaralásunk harmadik napján Kehidakustányba mentünk, ami termálvizével és élményfürdőjével vált népszerűvé a turisták között.

2009.8.12.   


Hévíz és környéke (1)

Orbán Viktória

Úti beszámoló egy magyarországi nyári kirándulásról.

2009.8.8.    2

A rovat további cikkei

Romantikus randikuckó

Gyakori jelenségnek tekinthető a párok körében, hogy kicsit befásulnak a mindennapokba.

2020.1.4.   


A Dera-patak szurdokvölgye

A legizgalmasabb kirándulás a Pilisben kétségtelenül a vadregényes Dera-szurdok felfedezése, megismerése.

2019.10.21.   


Csodák birodalma

Joó Fruzsina

A világ számos csodát tartogat számunkra. Olyan helyek, tájak léteznek, melyek még a képzeletünket is felülmúlják.

2019.7.4.    4


Lustálkodjuk magunkat egészségesre!

Ismerjük a mondást: a lustaság fél egészség! De mi az igazság mögötte? Utánajártunk!

2019.2.19.    5


Hét nyugis sziget az Adrián

Miután eldöntöttük, milyen számunkra az igazi álomnyaralás, nézzünk körül a csodás adriai lehetőségek között!

2018.3.4.   


Nógrád megye hét csodája

PR-cikk

Bemutatjuk a megye kihagyhatatlan látnivalóit, amiért érdemes idelátogatni.

2018.2.17.    8


Egy szelet Itália

Tompa Orsolya

„Az olyan helyekre vezető utakat, ahová érdemes eljutni, nem lehet lerövidíteni.” (Helen Keller)

2017.8.14.    6


9 érdekesség, amit nem tudtál Hévízről

PR-cikk

Azt hiszed, hogy ismered a Hévízi tavat, mert sokszor hallottad már, hogy Európa legnagyobb gyógytava, hogy télen-nyáron úszkálhatsz benne tavirózsák között és közismert, hogy csodákat tesz a fájó derékkal?

2017.7.17.    42