Tavaszi divattrendek


  2019.2.20. 19:00

Itt a tavasz, és vele együtt az új divattrendek is. Lássuk, milyen ruhadarabokban leszünk igazán trendik 2019 tavaszán.

A hó már elolvadt, a napocska is kacsingat ránk a felhők mögül – egyszóval lassan közeledik a tavasz. Egy kicsit lengébben is öltözhetünk már nemsokára, szóval épp itt az ideje, hogy újítsunk a ruhatárunkon egy-két színes, üde darabbal. A vastag télikabátot, sapkát, sálat felváltják a könnyebb anyagok, színes minták és izgalmas szabások. Lássuk csak, milyen ruhadarabokat szerezzünk be, és miben leszünk igazán trendik 2019 tavaszán!

Idén tavasszal bátran játszhatunk a stílusokkal és kombinálhatjuk kedvenc és legújabb darabjainkat is – 2019 tavasza az extravaganciáé. Ha frissítenénk a ruhatárunkat, a továbbiakban eláruljuk azt is, hogyan tehetjük mindezt olcsón, méghozzá otthonról, kényelmesen.


Csak bátran a mintákkal

Ahogy a természet is virágba borul, így legyünk bátrabbak mi is a színes, mintás és feltűnő darabokat illetően. Nagyon közkedvelt a virágminta, ami természetesen idén sem hiányozhat a ruhatárunkból. A virágok mellett a halhatatlan állatminta is marad nagyon trendi, ezek közül is a zebraminta lesz gyakori, de nyugodjunk meg, hiszen továbbra sem nyúlhatunk mellé egy leopárdmintás darabbal sem, vagy épp egy kígyóbőr imitációval. Egy kicsit könnyedebb ám igazán tavaszias állatmotívum a pillangóminta. Ugyanilyen nőies és lágy hatást kölcsönöznek viselőjének a masnik és szalagok, gyakorlatilag bármilyen ruhadarabon. Könnyeden hat a toll is sálakon, szandálokon. Szóval ne féljünk a mintáktól hisz a finom, nőies stílus képviselői és a vagányabb csajok is megtalálják a megfelelő motívumokat.

Legyen színes a tavasz!

Idén igazán nagy feltűnést kelthetünk már a színekkel is. A legkedveltebbek 2019 tavaszán az élénk korallszín, illetve a halvány rózsaszínes árnyalatok, de idén sem maradhat ki a sárga, narancssárga, zöld és piros. Az élénk színek kedvelőinek is kedvez a trend idén, hiszen tovább folytatódik a neon-őrület – mindent szabad! Azok a hölgyek, akik a visszafogottabb stílus hívei se essenek kétségbe, mert a földszínek sem mennek ki a divatból. Sőt, a szezon nagy kedvence az egyszínű look – kombináljuk a nadrágot, szoknyát és felsőt azonos színekből: remek választás lesz.


Praktikus anyagoktól az átlátszóig

Tavasszal sem árt odafigyelni az anyagok praktikusságára, így a gumiból készült táskák és cipők nem hiányozhatnak az esős tavaszi napok kellékei közül, illetve a vízálló kabátok vagy kevésbé lenge darabok. Egyre nagyobb teret hódít magának a csipke és a különböző átlátszó anyagú ruhák is, amellyel bármelyik hölgy ámulatba ejthet bárkit.

Extravagáns vonalak

Idén tavasszal az aszimmetrikus szabásoké a főszerep – lehet az alj hosszúsága is különböző, de előfordulnak az elöl-hátul vagy minden irányból aszimmetrikus darabok is. A kicsit konzervatívabbak számára pedig a square-kivágás, amelyet még fokozhatunk a kivágott vállakkal vagy fodros ujjakkal.


Vissza a hippi stílushoz

És visszatértek a hatvanas évek – a batikolt ruhák és a színes kiegészítők ideje jött el újra. Ismét divatosak a hálós felsők és horgolt ruhák. A bohém stílust képviselik a rojtos darabok is, amelyekkel találkozhatunk a kabátok vagy felsők ujjain, táskákon vagy bokacsizmákon is, a hatás viszont ugyanolya feltűnést keltő. Ha pedig igazán szeretnénk kitűnni idén tavasszal, szerezzünk be egy kalapot – minél nagyobb, annál jobb. De ez nemcsak a kalapokra érvényes, hanem bármilyen kiegészítőre. És még valami! Idén se hagyjuk ki az oversize darabokat sem, valamit a kényelmes ingruhákat vagy a hosszú mellényeket sem.

A mi tippünk: Ha már a kiegészítőnél tartunk, ne feledkezzünk meg a napszemüvegekről sem! Igazán stílusos darabokat talál az eOptika.hu oldalon. Ha pedig spórolni is szeretne a vásárlásnál ne hagyjuk ki az eoptika kupon előnyeit sem, és szerezzük be legújabb napszemüvegünket olcsóbban.


Hol vásároljon?

Mostanra elég inspirációt vonultattunk fel, hogy eldönthessük, milyen darabokkal frissítjük ruhatárunkat 2019 tavaszán. Igazán gazdag tavaszi kollekcióval vár mindenkit a Fashion Days webshop, ahol remek darabokat kaphatunk megannyi stílusban. Hogy ne csak a ruhatár, hanem a pénztárca is jól járjon, használjuk ki a Fashion Days kupon előnyeit, és vásároljunk olcsóbban!

Most már nincs is más hátra, mint helyet csinálni szekrényünkben az új, stílusos daraboknak. Vásárlásra fel!Hozzászólások

@


A rovat további cikkei

Haikuvariációk nyárra

Katona Nikolas

Most kezdődik csak igazán a nyár! Mi másról is szólhatna vasárnapi versünk?

2022.6.26.   


Teljes életet élni

Zana Anita

A boldog élet nem a test épségén múlik – interjú a Rozmis-házaspárral.

2021.6.1.   


Bárki lefogyhat!

Halász Kata

Dr Pierre Dukan, a híres-hírhedt Dukan-diéta atyja saját módszerének két lábon járó bizonyítéka.

2012.10.31.    5


A sárga démon

Csepy Enikő

Nincs olyan ember e kerek világon, akit nem kerített volna már hatalmába ez a bizonyos szörnyeteg, legalább egyszer.

2012.4.6.    6


Szerelmeim – Dallamok (5)

Madarász Ildikó

Amikor a szívben megszólal valami... valami halk moraj...

2011.9.8.  1   


Játszmák

Dráfi Emese

Sokáig azt hittem, hogy a papucsférjek, akik fejüket igába hajtják, sajnálatra méltóak.

2010.11.18.  19    3


Mit akar a gyerek karácsonyra?

Angyal Sándor

Kíváncsi voltam, hogy a gyerekek hogyan vélekednek manapság a karácsonyi ajándékokról.

2009.12.4.  2   


Beszélgessünk? Beszélgessünk!

Angyal Sándor

A nevelésről beszélnünk kéne? Vagy cselekedni inkább?

2009.10.11.   


Barátnők

Saloňová Andrea

A barátok azért vannak, hogy segítsenek egymásnak!

2009.5.16.   


Tipikus történet?

Brunner Mónika

Egy megcsalt feleség története: „Elárult és becsapott a férjem!”

2009.2.13.   


Felemás barátság

Vég Erzsébet

Rég látott barátnőm úgy gondolta, éppen ideje meglátogatnia bennünket, hiszen még nem is ismeri a gyerekeimet.

2008.5.21.   


Tegyünk ellene!

Kabók Zita

A munkahelyi zaklatás ellen természetesen az érintettek is tehetnek. Mégpedig úgy, hogy nem hagyják annyiban a dolgot.

2007.1.20.