Ó, ti csajok!


Robert H.Raven  2010.1.5. 18:58

Megszólíttattam a fórumban, még a főszerkesztői radarképen is megjelentem – hát jöjjön, aminek jönnie kell!

Először:

Ha AC/DC koncertre mentek, akkor ne várjátok a pillanatot, hogy mikor jönnek már elő a fuvolások és a hárfások! Nem fognak ott sem fuvolázni, sem hárfázni, de annál több lesz a kemény rockzene. A koncertről távozván nem érdemes azon elmerengni, hogy vajon Angus Young miért az elektromos gitárjának a húrjait tépte, és miért nem a hárfafutmokra koncentrált, valamint, hogy miért mutatott furán a flitteres nagyestélyi a sok bőrszerkó között.

Vagyis, szerintem a feltett kérdéseidre a válasz roppant egyszerű: lányok, rossz koncertre vesztek jegyet!

Bevallom, nem értem, hogy miért vagány dolog az, ha az autóval a zebra előtt lelassítunk 120-ra, vagy miért az a legtökösebb csávó, aki a legsárgább földig tudja leinni magát. Szerintem mindkét dolog hülyeség, de az is igaz, hogy én AC/DC-t csak lemezen hallgatok, és azt is csak évente egyszer, amikor a rock korszakomat élem, de koncertre sosem mennék el!

Azok a pasik, akikről Jázmin cikke szól, léteznek – kár volna tagadni –, ám, ha mást típust szeretnétek, akkor mást és más helyen kell keresni!

Másodszor:

Csajok, milyen pasit kerestek?

Tudom: keresitek A (szándékosan nagybetűvel) normális pasit! Ilyen viszont pasiban nem létezik – csak férfiban!

Gondolom, nagyjából úgy képzelitek el, hogy a keresés alanya egy harmincas egyedülálló férfi, erős IQ-val, tájékozottsággal. Aki már túl van a vadászós korszakán és szeretne párt találni, és keresi az érzelmeket is a kapcsolatban, nem csak az anatómiai atlaszban látott női reproduktív szerveket bemutató képet akarják összevetni a valósággal.
Nem vonzódik a túlzottan bulis életformához, és a nyugalmas esték kontra bulis esték arányát mondjuk 50-50%-ban szeretné látni, vagy talán egy kicsit több nyugalmat, mint bulit. Van kialakult baráti társasága – esetleg több is. Nem célja már, hogy minden este új emberekkel ismerkedjen meg. Van stabil munkája, ki tudja fizetni a számláit gond nélkül, sőt, még megtakarítása is van. Van autója és lakása/háza.
Nem szakbarbár, tud beszélgetni. Észreveszi, ha untat valakit.
Nincsenek látványosan viselt vastag aranyékszerei. Rejtett módon viselt vastag aranyékszerei sincsenek.
Nos, nehéz megfogalmazni a dolgokat. Inkább azt mondanám, hogy olyan középutas férfi. Nem hiperérzékeny művészlélek, de nem is a Feketezseton Baráti Társaság tetovált tagja.

Na, lányok, ha ilyet kerestek, akkor lenne pár alapvetés, amit nem ártana figyelembe vennetek, amikor koncertjegyet vásároltok!

Jöhetnek?Hozzászólások

Andrea, 05. 01. 2010 21:51:53
óóóóóóóóóóóó de jóóóóóóóóóóóóóóóóó. igeeeeeen jöjjjjjeneeeek
Adél, 05. 01. 2010 23:23:26 Nem értek egyet!
Vitatkoznék a szerzővel! Nem gondolom, hogy minden lány rossz koncertre vesz jegyet! Távolról sem! És azt sem gondolom, hogy az ember lánya nem teszi meg az alap óvintézkedéseket, hogy ne rossz koncertre menjen el! /Persze mindig vannak kivételek és azt sem vitatnám, hogy melyikből van több/. Felszínes és általánosító gondolatmenetnek tartom a leírtakat! Mert vitathatatlan, hogy vannak férfiak, akik képtelenek elfogadni, ha érzéseket táplálnak irántuk! Hogy vannak férfiak, akik képtelenek felvállalni ha szeretik őket! Nem tudnak mit kezdeni az érzéssel, mert feltehetően soha senki nem szerette őket igazán! Véleményem szerint ezért, ilyenkor kötik fel azonnal a nyúlcipőt! Tipikus pánikreakció! Ezekről a férfiakról gondolom azt, hogy a Jázmin által leírt helyzetben képtelenek felvállalni a kapcsolatot, és jön az sms szakítás, mert még ahhoz sincs bátorságuk, hogy felvállalják, nem tudnak mit kezdeni az érzéssel. Sőt, fel sem mérik, hogy ez a /vagy az egyik/ problémájuk. Jobbik esetben a "kicsit normálisabb" /ennek minden szánalmasságával!!!/ talán képes személyesen szakítani! Gyengének tűnik nekem Robert H. Raven érvrendszere! Egyszerű megoldás ez: visszadobni a labdát a nőket okolva a Jázmin cikkében leírtak miatt! Tisztelt Robert H. Raven! A kioktató módon leírt és felszínesre sikerült nők okolásán kívül tud tartalmasan írni arról, hogy a férfi miért szakít /sms formájában vagy más módon/, ha érzésekkel találkozik? Vagy arról, hogy miért nem tudja felvállalni az érzéseket? Adél
    
BC, 06. 01. 2010 12:12:14 Re: Nem értek egyet!
Szerintem nem kéne általánosítani egyik félnek sem. Vannak ilyenek is és olyanok is! Nem értek egyet Adéllal abban, hogy a labda vissza van dobva a nőknek, vagy hogy a nők lennének okolva. Arról van szó, hogy mindenkinek keresnie kell a magához valót és nem csak elvárni, hogy minden pasi egyforma legyen. Igenis vannak normális pasik, pl az én férjem, akivel 13 éve élünk és úgy érzem, hogy nekem ő a tökéletes. Nem értem azt sem, hogy miért szánalmas a "normális" pasi kifejezés. Ha Adél az írást kioktatónak találja, talán azért lehet, mert elevenbe találhatott az írás, tehát valamilyen módon mégis igaz. Adél is általánosít amikor azt mondja, hogy "a férfi" sms-ben szakít, de erről 100 oldalt is lehetne írni akkor is felszínes lenne, mert annyira bonyolult a téma!
pézsé, 06. 01. 2010 08:36:43
Annyit beszélnek arról hogy a pasiknak nagyobb a fejük - ó bocs agyuk!!! Aztán meg mégis szánalmas EQval rendelkeznek:))) ennek az eredménye hogy ilyen sajnálatos módon viselkednek nem tudnak még rendesen szakítani se. És meg lehet nézni hogy aztán a későbbiek folyamán meg hogy viselkednek a házasságokban. Simán megcsalják az éppen szülő feleségüket a kisgyerekekkel otthon bajlódó feleségüket a munkában megfáradt feleségüket. És simán van szeretőjük akit lelkiismeretlenül hiteget meg átver és még azt se engedi hogy esetleg ő szakítson vele. Ezt a dolgot sem és a szakítás ilyenfajta formáját sem!!! tényleg nem lehet megbocsátani nekik. De abban is van igazság hogy mi nők vagyunk ilyen hülyék hogy engedjük belemegyünk a játszmájukba. Sokkal több tartást kedves csajok sokkal többet!!!
Kata, 06. 01. 2010 12:16:53
Minden pasi egy rohadék szemét, mi? :-) Csajok! Kapjunk már a fejünkhöz! Akkor miért kellenek mégis annyira? Sztem a cikkben van humor és értelem és ennyi terjedelemhez q..va lényeglátó! Én utálom az AC/DC-t!
Annamari, 06. 01. 2010 14:31:15
Szerintem is jöjjön a folytatás! Eddig érdekes, kicsit pimasz. Nem értelek Adél, hogy mi a gondod?
Pandi, 06. 01. 2010 16:15:25
Nem, nem minden pasi szemét..csak vannak, akik azok:) Nem feltétlenül veszünk rossz konszertre jegyet, van, hogy a rockkoncert művészkoncertként van tálalva, vagy pedig nem akarjuk tudomásul venni, hogy nem nekünk kellő koncertre sétálunk be.:) Egyébbként kíváncsi vagyok a folytatásra:)
Leona, 07. 01. 2010 13:37:06
huh...ez igen merész!
Ébresztő, 08. 01. 2010 20:30:24 Rágcsávó
Igaz!!!! Ezerszer is igaz... A csajoknak mindegy csak pasi legyen... Ezért mennek el az AC/DC koncertre még akkor is ha szívük szerint romantikus filmen könnyeznének. Ezért lógnak a srácokon és nem valósítják meg inkább magukat. Lemondanak a stílusukról lemondanak mindenről a pasi kedvéért , holott a pasi ilyet általában nem is kér tőlük!!! Kivétel persze akad... Mikor a pasi kisajátítja a nőt és még levegőt is csak annyit vehet amennyit a pasija engedélyez. A feministák meg nyavalyognak. A hiba a nőkben van mert egyszerűen képtelenek önmaguk lenni önmaguk maradni mindig minden téren. Ébresztőőőő csajok!!!!!!!!!!!!!!
    
Pandi, 09. 01. 2010 11:36:44 Re: Rágcsávó
Van benne vmi, egyszer én is mindent megtettem volna a pasiért, de miután jól megjártam, azóta nem. Önmagam nem fogom feladni pasi kedvéért, az fix:) Deee, papucsférjék is léteznek ám, hééé:)
l, 16. 01. 2010 17:22:13 Jöhetnek
Egy picit tempósabban is jöhetnének, kedves szerző!
@


Kapcsolódó cikkek

Ó, ti pasik!

Domán Jázmin

Tudom, fel fog hördülni egy egész tömeg, ha a véleményemet leírom, de hát szabad országban élünk, nemde?

2010.1.4.  23    5

A rovat további cikkei

Fitneszbe megyünk!

Angyal Sándor

Na, nem én! De manapság divat fizetni azért, hogy drága tornagépekkel eddzük a testünket.

2013.11.14.  2   


Szőke nő az ülés mélyén

Angyal Sándor

Nem, nem egy Almodóvar-filmről lesz szó, hanem a színtiszta valóság nagy autókról és szőke sofőrökről...

2013.9.25.  2    17


A nők többet vásárolnak

Angyal Sándor

A cím megtévesztő, vagyis szerintem nem teljesen igaz.

2013.6.4.  4    13


Mitől félnek a férfiak?

Faar Ida

Rendíthetetlenek, erősek, kitartóak, bátrak, sebezhetetlenek, ilyen és ehhez hasonló jelzőket használunk, ha a férfiakat akarjuk jellemezni.

2013.2.22.    8


Anyasági időhajsza

Szilvási Krisztián

A férjezett családos anyák hétköznapjai – férfiszemmel.

2012.10.25.  3   


Nincs barátság szex nélkül?

Szilvási Krisztián

Mármint férfi és nő között természetesen.

2012.10.12.    25


A változás szele

Póda Csanád

Kiabál. Megütött. Bánt... De szeret!

2012.1.4.    10


„Párkapcsolati” utazásaim

Póda Csanád

Misztériumok a Komárom-Csepel vonalon.

2011.12.22.  2    12


Óvakodj (ezektől) a férfiaktól!

Robert H.Raven

Ezer és ezer történetet hallottam már a szakításról. Majd´ mindegyik sztori azzal kezdődik, hogy a pasi olyan édesnek tűnt eleinte...

2011.7.22.  17    36


Kedves, elviszlek oda...

Robert H.Raven

Nemrégen a combfix harisnyák semmihez sem hasonlítható erejét énekeltem meg. Most a romantikával próbálkozom.

2011.6.27.  15   


A Kate Middleton-leckék

Robert H.Raven

Nemrég hosszabb időt töltöttem kedvenc városomban, és volt időm áttanulmányozni a sajtót az évszázad esküvőjéről.

2011.6.13.  6    20