Óvakodj (ezektől) a férfiaktól!


Robert H.Raven  2011.7.22. 4:20

Ezer és ezer történetet hallottam már a szakításról. Majd´ mindegyik sztori azzal kezdődik, hogy a pasi olyan édesnek tűnt eleinte...

De aztán átváltozott démonná és megkeserítette az életet. A sztori azzal végződik, hogy minden férfi disznó! Eltekintve attól, hogy legtöbbször ez igaz, azért nem csak a férfiak a hibásak.

Mindig meghallgatom a történetet, és a végén, amikor a nők már rám is tudnak figyelni a pityergés és az önsajnálat után, akkor megkérdezem: „Ez és ez és ez történt az elején, és te mégis vele maradtál?!”
A válasz mindig ugyanaz: „Igen, de nem gondoltam, hogy...”

Hölgyek, nem kell gondolkodni! Cselekedni kell! Vannak jelek, amiknek az a feladatuk, hogy aktiválják a vészcsengőt Önökben, hogy rövid úton intsenek búcsút a pasinak!

Az első jel, minden kérdés nélkül, a piálás. Az elfogadható, ha alkalmanként, például legénybúcsún, kicsit elszédül az illető, de az élet nem folyamatos legénybúcsú, így ha a választottjuknak többször is gömbölyű lesz a talpa annak a különös alkalomnak az okán, hogy például szerda este lett, akkor jobb, ha megszabadulnak tőle! Az is gyanús jel, ha a pasi a bevásárlást a sörös polcoknál kezdi, valamint, ha a karton sörre nem azt mondja, hogy „Légy szíves add ide nekem AZT!”, hanem azt, hogy „Add ide ŐT!”

Maradva a bulizásnál, alapszabály, hogy Patrick Swayze csak egy volt. Bármilyen táncos rendezvényen, ha egy pasi elő akarja adni a Dirty Dancinget, és magukkal szeretne csüszkölni... EE-EE-EE sziréna!!! A diszkópatkányok nem evilági lények, kapcsolatra alkalmatlanok, csak egy numerát akarnak. Gyakran nem is nők a célpontjaik!

Ehhez a szituációhoz kapcsolódik a következő típus, aki napszemüveget visel a sötétben! Van ennek még egy rosszabb változata is, aki akkora, Gucci, D&G utánzat napszemüveget visel, mint egy MIG29-es vadászgép pilótájának a sisakján a napellenző! Jelzem, ez a nőknek sem áll jól!
Elszakadva a buliktól, a hétköznapokra tekintve, óvakodjanak a bluetooth fülhallgatós menedzser-típusoktól! Ismerik, nemde?
Akiknek a fülükben villog kéken az a nyavalya, mert annyira fontosak, hogy állandóan hívják őket, és egy hívást sem akarnak elmulasztani. Úgy lehet őket kiszúrni, hogy zsúfolt helyeken feltűnően magukban beszélgetnek. Ha ez a ketyere öltönnyel, vagy rövidnadrággal és vietnami papuccsal párosul, akkor igazi nyálgéppel állnak szemben.
Egyébként tényleg két dolgot mutat a fülhallgató: a viselője vagy munkamániás, vagy jócskán túlértékeli önmaga fontosságát.

A következő figyelmeztető tulajdonság a negativizmus, vagy a túlzott kritikusság. A randizás kezdetén egy kis kritika, odaszólás lehet vicces, vagy jó módszer flörtölésre, hisz tudjuk, hogy csak megfeszített húrokon lehet dallamot játszani, de figyeljék, mikor parancsolt megálljt magának a férfi. Ha a pasi mindent kritizál a környezetében, ha beszél a munkájáról, lakhelyéről és csak az a lényeg, hogy egyik sem jó valamiért, akkor vigyázzanak! Egy férfi legyen elégedett, vagy ha nem elégedett, akkor ne jajgasson, hanem tegyen róla, hogy javuljon a helyzete! Az adoptálódás képessége, ami egy férfit kell, hogy jellemezzen!

Rohanás, ha egy pasi valami nyálas, negédes dumával áll elő! A legújabb, amit hallottam egy reggeli műsorban az a következő: „Szia Cica! Van gazdád?”

Óvakodjanak a túlontúl kedves, megértő pasiktól, mert ez leggyakrabban nem más, mint pszichopata báj! Ezekből lesz később a baltás gyilkos, vagy az őrült macskakínzó.
Az említett pasikra jellemző az is, hogy előbb megérkezik a parfümjük, aztán tíz perc múlva ők is. Ha lucskosra van fújva parfümmel, akkor ismét fel kell villannia a piros jelzésnek!

Szintén nemet kell mondani arra, aki a vezetés közben ordibál, vagy aki káromkodik, vagy mocskos a szája! Káromkodás, ordenáré beszédmodor szellemi igénytelenségre utal.

A csapatostól járó divatcsávó a következő kategória. Menő csávó, mert hasig ki van gombolva az inge, annak pedig fel van hajtva a gallérja, tetovált vádli, bicepsz vagy fültő. Mezítláb viselt fehér műbőrcipő bermudanadrággal. Vagy üveggyöngyökkel kirakott póló, mp3 lejátszóból csak az egyik fülhallgató van a fülben, konstans rágózás és ütemre mozgó fej. Kell ennél több?

És végül, nagy óvatossággal tessék közelíteni az egyedülálló apukákhoz! Tudom, hogy ezért páran megköveznének, mert, hogy milyen jópofa egy kisgyerek! Tudom, hogy vannak olyan nők, akik azt hiszik, az, ha valaki apuka, egyben érettséget, kapcsolatra való készséget és képességet is jelent.
Nos, nem!
Az ilyen apukák körül nagyon sok aknára rá lehet lépni! Lehet, hogy felelőtlen, nemtörődöm, vagy véletlenül jött össze a gyerek, lehet, hogy elhagyták, és sosem tud elszakadni az exétől, de az is jó eséllyel lehet, hogy ő hagyta el a családot és egy dühös, követelőző exfeleség is a képben van.

Uff! Én beszéltem!

Ezek után senki ne jöjjön azzal, hogy ő nem látta előre...Hozzászólások

Erika, 22. 07. 2011 12:16:20
Ez jó! Felismertem benne néhány volt barátomat, vagy "kérőmet"! Még legyen sok ilyen cikk!
Pálné, Ágnes, 22. 07. 2011 15:15:23
Nem tud olvasni a szerkesztő, vagy már ezt is férfiak szerkesztik! Itt folyamatosan a nőket alázzák!!!!!!! VEGYÉTEK MÁR ÉSZRE!!!!!! EZZEL ISS!!!
    
Andi, 24. 07. 2011 10:54:49 Re:
Miért? Azért,mert miután észrevesszük a jeleket nem cselekszünk? Dehisz igaz. A nők többsége van ilyen hülye. Én már kinőttem belőle.:)
    
Gizike vagy Gőzeke..., 25. 07. 2011 17:34:35 Re: Pálnénak
Kedves Pálné, annál nincs nagyobb alázás, mint amikor egy nő egy férfi nevét viseli... Ennél többet mit lehet mondani???
Amati, 23. 07. 2011 08:27:18
Ez így van! Jü összefoglaló! Lájk!
Erika.h, 24. 07. 2011 08:23:28
Pálné, sztem te nem vagy komplett, vagy nem tudsz olvasni! :-)
bambita, 25. 07. 2011 23:19:37
hogy én mennyire utálom a bluetooth füllhallgatót!!
    
nincs, 02. 10. 2012 12:31:22 Re:
... pedig praktikus - Én azért nem használom mert minduntalan elfelejtem feltölteni - így drótósat hanálok :)
enikő, 27. 07. 2011 16:41:35
OK! Én eddig is óvakodtam tőlük, eztán is ezt teszem. Vannak azonban olyan csajok, akik kifejezetten ezekre a tipusokra buknak. Az ízlések és utána ugye azok a bizonyos pofonok...tudjuk, különbözőek.
M.Ildikó, 28. 07. 2011 12:46:06 :)
Nekem is nagyon tetszett! Csak azért marad bennem egy apró, megválaszolatlan kérdés: a normálisakról is van egy ilyen tipuslistád? Egyszer írhatnál magadról....te tipuslistás vagy, vagy egyéb kategóriás...?? :):) Szerintem sokakat érdekelne...még engem is, pedig én már baromi régóta egy, egyéb kategóriással futók.. :))
    
Kata, 28. 07. 2011 21:49:24 Re: :)
Ildikó, a szerző nagyon titokzatos! Támogatlak a kezdeményezéssel, írjon magáról, mutassa be magát, én is kíváncsi vagyok rá! Ez szerintem bátor lépés volna! Ha érdekel, már egyszer írt magáról. Olvasd el a Milyen volt szőkesége írást, az mesél kicsit róla!
Grace Kelly, 20. 08. 2011 23:23:10
...ilyenek hol élnek? Én arrafelé nem járok.
Lina, 22. 08. 2011 10:31:09
Végre megjött a hercegnő is! Jaj de szuper lehet neki hogy ő csak b hercegekkel találkozik! (Sztem olyan messze van a stilustól és a nemességtől mint Makó Jeruzsalemtől)
katica, 23. 08. 2011 15:28:52
G.K már régóta próbálja elhitetni, hogy ő különleges. Én is kétlem, hogy olyan nagy szám lenne
300, 23. 08. 2011 17:16:41
Jesszusom...!!!! normálisabb nők is írhatnának ebbe a fórumba. Vagy szabadságra ment az adminisztrátor??? Csupa agyament bejegyzés... pedig eddig itt elég normális hozzászólások szoktak lenni.....:((((((((
    
Adri, 23. 08. 2011 22:18:47 Re:
Jobbak szoktak lenni, csak tudod bosszantó, ha valaki hercegnőnek adja ki magát, közben pedig semmivel sem különb mint a többiek csak imponálni akar a szerzőnek. (vagyis nagyon így látszik)
nincs, 02. 10. 2012 12:27:48 maradt meg?
ha a felsorolásban említett csávókat kiszűröd megszámolhatod a /független/ maradékot - egy kézen ...
@


A rovat további cikkei

Fitneszbe megyünk!

Angyal Sándor

Na, nem én! De manapság divat fizetni azért, hogy drága tornagépekkel eddzük a testünket.

2013.11.14.  2   


Szőke nő az ülés mélyén

Angyal Sándor

Nem, nem egy Almodóvar-filmről lesz szó, hanem a színtiszta valóság nagy autókról és szőke sofőrökről...

2013.9.25.  2    17


A nők többet vásárolnak

Angyal Sándor

A cím megtévesztő, vagyis szerintem nem teljesen igaz.

2013.6.4.  4    13


Mitől félnek a férfiak?

Faar Ida

Rendíthetetlenek, erősek, kitartóak, bátrak, sebezhetetlenek, ilyen és ehhez hasonló jelzőket használunk, ha a férfiakat akarjuk jellemezni.

2013.2.22.    8


Anyasági időhajsza

Szilvási Krisztián

A férjezett családos anyák hétköznapjai – férfiszemmel.

2012.10.25.  3   


Nincs barátság szex nélkül?

Szilvási Krisztián

Mármint férfi és nő között természetesen.

2012.10.12.    25


A változás szele

Póda Csanád

Kiabál. Megütött. Bánt... De szeret!

2012.1.4.    10


„Párkapcsolati” utazásaim

Póda Csanád

Misztériumok a Komárom-Csepel vonalon.

2011.12.22.  2    12


Kedves, elviszlek oda...

Robert H.Raven

Nemrégen a combfix harisnyák semmihez sem hasonlítható erejét énekeltem meg. Most a romantikával próbálkozom.

2011.6.27.  15   


A Kate Middleton-leckék

Robert H.Raven

Nemrég hosszabb időt töltöttem kedvenc városomban, és volt időm áttanulmányozni a sajtót az évszázad esküvőjéről.

2011.6.13.  6    20


Vissza a combfixbe!

Robert H.Raven

Mostanában a tévék műsorait figyelve észrevehettük, hogy a fiatal lányok a tetszetős tangáikat lecserélték vitorlavászon méretű csatabugyikra.

2011.5.11.  14    13


„Milyen volt szőkesége...”

Robert H.Raven

A hosszú éjszakai repülőút kiszívja az összes energiát az emberből.

2010.11.29.  19    7