A legszebb eljegyzési gyűrű


PR-cikk  2019.11.24. 15:33

Íme, 5 szuper tipp, hogy senki ne legyen csalódott az eljegyzési gyűrű miatt!



Szeretnéd végre megkérni a párod kezét? Talán éppen karácsonyra időzíted a nagy kérdést, de bizonytalan vagy abban, hogy milyen lenne a kedvesedhez illő tökéletes gyűrű? Ne aggódj egy percig sem, ugyanis a tippjeinkkel most igyekszünk megkönnyíteni a dolgod, mert tudjuk, hogy ez bizony kemény dió. Készen állsz? Gyere, akkor vágjunk is bele!

Először is: ne keverd össze a gyűrűket!

Igen, tudjuk, hogy az eljegyzési gyűrű kiválasztása nem egyszerű eljegyzési gyűrű kiválasztása nem egyszerű, de mielőtt belevágsz, nem árt egy kicsit tájékozódnod a témában. Lánykérő gyűrű, eljegyzési gyűrű, kísérő gyűrű, karikagyűrű, jegygyűrű...hát nem csoda, hogyha ezek hallatán férfi létedre úgy érzed, hogy életed legnehezebb vásárlása előtt állsz. Fontos tudnod, hogy a lánykérés általában a lánykérő gyűrűvel, másnevén az eljegyzési gyűrűvel történik, ami az esetek többségében egy egyköves darab.

Nem mindegy, hogy melyik ujjra húzod!

Bizony, ezt baltázzák el a legtöbben. Persze nem történik tragédia, ha idegességedben ezt elrontod, de a hagyomány szerint a bal kéz gyűrűsujjára kerül, ugyanis annak idején az ókoriak úgy vélték, hogy ebből az ujjból fut egy véna a szívhez, amit a szerelem vénájának neveztek.

Ne tippeld meg a méretet!

Ebből nagy problémák lehetnek, hiszen ez nem egy fehérarany fülbevaló, aminél kvázi mindegy mekkorát veszel. A gyűrű méret igenis fontos, mert, ha túl kicsi, akkor az a baj, ha meg túl nagy, akkor az. Csend el a kedvesed egy gyűrűjét, vidd el magaddal a szalonba, ahol vásárolni szeretnél és máris nyert ügyed van! Viszont vigyázz, le ne bukj, mert úgy hamar elveszhet a meglepetés ereje! Szóval intézd a dolgot nagyon diszkréten, úgy, hogy a szerelmed semmit, de tényleg semmit ne sejtsen!


Olyant válassz, ami biztosan tetszik neki!

Persze tudjuk, hogy ez az egyik legnehezebb, de azért mindenképpen tegyél meg minden ennek érdekében. Egyrészt figyelj oda arra, amit a kedvesed mondd, ugyanis szinte biztos, hogy utalt már rá neked korábban, hogy milyen gyűrűt is álmodott meg magának. Ezenkívül nézd meg milyen ruhákat, kiegészítőket és ékszereket hord a mindennapokban. Szerelmed romantikus alkat vagy a letisztultabb, elegáns darabokat kedveli? Szereti a feltűnést vagy inkább visszahúzódó? Milyen munkát végez? Egy nagyobb gyűrű akadályozná a munkavégzésben? Ezeket mind vedd górcső alá, ugyanis ezen tényezők jócskán leszűkíthetik a kört és hatalmas segítségedre lehetnek a végső darab kiválasztásakor.

Kérj tanácsot!

Biztos, hogy a párodnak akad legalább egy olyan barátnője, aki mindent tud róla. Akivel már megosztotta korábban, hogy milyen számára a tökéletes eljegyzési gyűrű. Ne legyél rest, bátran kérd ki a tanácsát! Akár el is hívhatod magaddal, hogy együtt válasszátok ki a tökéletes darabot. Hidd el, ebben semmi ciki nincsen, hiszen segítséget kérni egyáltalán nem szégyen. Ha bizonytalan vagy akkor inkább alkalmazd ezt a megoldást, mert így szinte biztos, hogy a szerelmed olyan gyűrűt kap majd, amilyenre mindig is vágyott.



Hozzászólások

Dennis Fossey, 19. 10. 2022 20:44:39
Just testing.
@


A rovat további cikkei

Jogi tanácsadás a Vakok Egyesületénél

Sajtóhír

A Vakok és Gyengénlátók Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egyesülete kereken tíz éve működtet jogi tanácsadást, ezzel is segítve a vármegyében élő látássérülteket, ha eltévednek a folyton változó jogszabályok hálójában.

2024.3.9.   


Tapintható történelem

Sajtóhír

Egy nem mindennapi interaktív tárlatvezetés látássérülteknek, melynek apropóját a szolnoki csata 175. évfordulója adta.

2024.3.7.   


Varázs-eredmény

Sajtóhír

A vak amatőr színésznő, Szigeti Henriett, lett a legjobb mellékszereplő!

2024.3.4.   


Látássérültek kézműveskedtek

Sajtóhír

A Vakok és Gyengénlátók Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egyesületének Móra Közösségi Terében Szolnokon kézműves foglalkozást tartottak látássérülteknek, a közelmúltban.

2024.2.18.   


Készüljünk fel a téli autózásra!

PR-cikk

Így készítsük fel az autónkat a téli kirándulásokra! Egy téli kirándulás mesés élmény lehet, hiszen annyi helyre látogathatunk el ilyenkor is.

2024.1.16.   


Fények vakondja 13.

Sajtóhír

Az immár tizenharmadik alkalommal meghirdetett Fények vakondja elnevezésű pályázat egy országos verseny, amelyen látássérült és ép személyek egyaránt indulhatnak irodalmi alkotásaikkal.

2024.1.8.   


Minek örül a férfi karácsonykor

Sztereotípiák és valóság. Tudd meg, hogy milyen karácsonyi ajándékoktól dobban meg igazán egy férfi szíve!

2023.12.3.   


Rendelkezési nyilvántartás - meghatalmazás

Jogi segítség olvasóinknak. Elmagyarázzuk mi a kapcsolat a Meghatalmazás és a Rendelkezési Nyilvántartás között.

2023.10.13.   


Fókuszban a látás és a diabétesz

Sajtóhír

A Vakok és Gyengénlátók Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egyesülete idén is megrendezte „Egy csepp egészség” elnevezésű egészségnevelési, sport- és szabadidős családi napját Szolnokon.

2023.9.12.   


Ahol a képzelet és a valóság összeér

Sajtóhír

Interaktív tárlatvezetést tartottak látássérültek számára Szolnokon Sinka Péter grafikusművész alkotásaiból.

2023.8.30.   


A legnagyobb balesetek a Forma1-ben

A Formula-1, az autóversenyzés legmagasabb szintje, a világ egyik legizgalmasabb és legveszélyesebb sporteseménye. Hatalmas rajongó bázissal rendelkezik...

2023.7.17.   


A zenélés 3 előnye

PR-cikk

A zenélés kihat a mentális, a fizikai és az érzelmi egészségünkre is. Miért érdemes vele foglalkozni?

2023.6.30.