Dobozos meghívó


PR-cikk  2020.11.18. 16:16

Újdonság! A dobozos esküvői meghívó újraálmodja a sablonmeghívások világát...

Az esküvői meghívó részleteinek megálmodása a legtöbbször nem kis feladat. Milyen idézet fejezné ki a legjobban az érzéseket? Jó lenne valami olyan mondanivaló, ami nem elcsépelt, nem ismételgetett vagy szajkózott.


Aztán túl az első döccenőn, hogyan ildomos megfogalmazni a részleteket? Tárgyilagosan, felsorolásszerűen vagy játékosan, kifejtősen? Azt mondják a hozzáértők, hogy az emberek nagyrészt nem szeretnek túl sok időt olvasgatással tölteni. De vajon ez érvényes ebben az esetben is? Jobb a tömörebb megfogalmazás, mint a bőlére eresztés? Vagy épp ellenkezőleg? Egyáltalán maga a stílus mennyire lehet laza, humoros? Vagy a kötöttség és a komolyság alapvető elvárás, pusztán a ceremónia komolysága miatt?

Ha a beltartalomra vonatkozó dilemmák nem lennének elegendőek a teljes elbizonytalanodáshoz, ott vannak még a fizikai megjelenésre vonatkozó kérdések. Milyen legyen a papír, a szalag színe, anyaga? Az érintésre tapasztalt érzetek fontosabbak, mint a látvánnyal együtt járó benyomások? Vannak trendek, amikhez érdemes igazodni, vagy teret nyerhet az egyéni ízlés? Vannak színek, amiket jobb elkerülni, vagy a szabad kéz itt is érvényre juthat?
Végül, de nem utolsósorban az is eldöntendő feladat, hogy névre szóló legyen a meghívás kézbe fogható formája vagy egységes?

Ennyi kérdőjel között ember legyen a talpán, aki felkiáltójelként állva tud maradni. Nem egyszerű a nyugalom megőrzése, de azért nem is lehetetlen. Nincs másra szükség, mint egy jól kitalált koncepcióra, ami aztán válaszként szolgál minden felmerülő kérdésre. Létezik ilyen egyáltalán? De még mennyire!

A dobozos esküvői meghívó egyedi, utánozhatatlan megoldásként szolgál

A dobozos kialakítás nem elcsépelt, sőt, még csak sokat látottnak sem mondható. Ahogy lekerül a tető róla, máris kibontakozik a meghívó, mint egy gyönyörűséges virág, ami a napfény hatására a szirmait bontja. A dobozos esküvői meghívó tetején az esetek többségében a “meghívó” szó szerepel, de ez módosítható. Akár a meghívott fél neve is feltüntethető.

A tördelés, valamint a konstrukció fizikai tulajdonságai miatt, a hosszú, terjedelmes szövegezést, illetve a rímes sorok beillesztését érdemes kerülni. Ugyanakkor a megkomponálás így is pofonegyszerűvé, látványossá és meghatóan egyedivé válhat.Hozzászólások

@


A rovat további cikkei

Fények vakondja 2024: győztesek

Sajtóhír

Kihirdették a Fények vakondja irodalmi pályázat idei győzteseit. Részletek a cikkben.

2024.4.12.   


Életmódklub látássérülteknek

Sajtóhír

Ötletgazdag életmódklub működik Szolnokon.

2024.3.26.   


Jogi tanácsadás a Vakok Egyesületénél

Sajtóhír

A Vakok és Gyengénlátók Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egyesülete kereken tíz éve működtet jogi tanácsadást, ezzel is segítve a vármegyében élő látássérülteket, ha eltévednek a folyton változó jogszabályok hálójában.

2024.3.9.   


Tapintható történelem

Sajtóhír

Egy nem mindennapi interaktív tárlatvezetés látássérülteknek, melynek apropóját a szolnoki csata 175. évfordulója adta.

2024.3.7.   


Varázs-eredmény

Sajtóhír

A vak amatőr színésznő, Szigeti Henriett, lett a legjobb mellékszereplő!

2024.3.4.   


Látássérültek kézműveskedtek

Sajtóhír

A Vakok és Gyengénlátók Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egyesületének Móra Közösségi Terében Szolnokon kézműves foglalkozást tartottak látássérülteknek, a közelmúltban.

2024.2.18.   


Készüljünk fel a téli autózásra!

PR-cikk

Így készítsük fel az autónkat a téli kirándulásokra! Egy téli kirándulás mesés élmény lehet, hiszen annyi helyre látogathatunk el ilyenkor is.

2024.1.16.   


Fények vakondja 13.

Sajtóhír

Az immár tizenharmadik alkalommal meghirdetett Fények vakondja elnevezésű pályázat egy országos verseny, amelyen látássérült és ép személyek egyaránt indulhatnak irodalmi alkotásaikkal.

2024.1.8.   


Minek örül a férfi karácsonykor

Sztereotípiák és valóság. Tudd meg, hogy milyen karácsonyi ajándékoktól dobban meg igazán egy férfi szíve!

2023.12.3.   


Rendelkezési nyilvántartás - meghatalmazás

Jogi segítség olvasóinknak. Elmagyarázzuk mi a kapcsolat a Meghatalmazás és a Rendelkezési Nyilvántartás között.

2023.10.13.   


Fókuszban a látás és a diabétesz

Sajtóhír

A Vakok és Gyengénlátók Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egyesülete idén is megrendezte „Egy csepp egészség” elnevezésű egészségnevelési, sport- és szabadidős családi napját Szolnokon.

2023.9.12.   


Ahol a képzelet és a valóság összeér

Sajtóhír

Interaktív tárlatvezetést tartottak látássérültek számára Szolnokon Sinka Péter grafikusművész alkotásaiból.

2023.8.30.