Kerti kiegészítők


  2021.12.1. 17:40

A kertünkre télen-nyáron gondolnunk kell: így érdemes válogatni egy webáruházban.

Nincs az évnek olyan időszaka, amikor a kerttel rendelkező családok ne akarnának valami kényelmeset, praktikusat, jól kinézőt vagy éppen hasznos terméket vásárolni odakintre. A kerti kiegészítők között azonban manapság már akkora a választék, hogy szinte lehetetlen lépést tartani a kínálattal. De vajon, hogyan érdemes akkor válogatni egy webáruházban, hogy megtaláljuk azt, amire valóban szükségünk van? Cikkünkben ötleteket adunk erre!

Kerti kiegészítők otthonra

Az igazi kertészek ugyanúgy figyelemmel követik az aktuális trendeket, mint például egy divatot kedvelő személy. A külső zöldterület az otthonunk szerves részét képezik, ami megköveteli magának a két egység közötti összhangot. A tervezés és átalakítás során azonban érdemes arra törekedni, hogy egy adott stílust kövessünk, ne akarjunk az egyes területekre külön-külön dizájnt kitalálni.


Legyen szó bármilyen kerti kiegészítőről, növényről, kültéri bútorról, esetleg egy szimpla kerti törpéről, a lényeg, hogy a kevesebb néha több. Igyekezzünk a színek, az anyagok és a virágok kapcsán is az egyszerűségre törekedni, hiszen csak így alakíthatunk ki egy igazán kellemes légkört. A kertünk kisebb egységeinek és a színek összehangolásának szintén nagy szerepe van ebben, ahogy azok magasságának változásának és persze a struktúrájának egyaránt. Azonban ezek mellett szükség van pár olyan kerti kiegészítőre, amely feldobhatja az unalmas tereket.

Udvari kellékek és díszek vásárlása

Az olyan online áruházakban, mint például az Emaki kerti kiegészítők webáruháza már szinte minden szükséges kelléket be lehet szerezni. Legyen szó egy egyszerű díszről, virágtartóról, esetleg egy kis állati figuráról egyaránt, ezek kínálata hatalmas, így nem okoz majd fejtörést olyat találni, amely megfelel a család ízlésének.

Remek szolgálatot tehet a kert különlegessé tételében egy Roto Salsa virágtartó, amit különböző méretben szerezhet be otthonába. Emellett egy hordós változat, de egy talicskás kisfiút formáló szobor szintén megfelelő választás lehet. Ami talán még kevesebb udvaron található meg, azok a szökőkutak, amelyekkel szintén több márka is foglalkozik. Az Apolo kerti kút egy egész évben szabadon tartható, törhetetlen és karbantartásmentes kivitel, amely mínusz 60 foktól, egészen plusz 80 fokig bírja. Az UV álló műanyag pedig garancia arra, hogy nem kopik és színeződik el, ezáltal tartós befektetésnek bizonyulhat.


Egyszerűbb és kedvezőbb megoldást keres? Akkor pedig a Dioniz kerti falikút lesz a megfelelő az 0n számára. A falra szerelhető, barokk stílusú kiegészítő csodásan mutathat az udvar bármely pontján, de akár a borospincében is. A polietilénből készült gyártmány egy valódi rézutánzat, ami rendkívül könnyen karban tud tartani. Amennyiben tartana a töréstől, illetve az elhasználódástól, ne tegye, hiszen ez a termék rendkívül tartós, ráadásul UV- és fagyálló is egyben.

Hogyan érdemes válogatni a használati tárgyakból?

Hasznos kerti eszköz lehet például egy esővízgyűjtő hordó, amely nyáron tehet rendkívül jó szolgálatot. Ezeket a modelleket többféle méretben és színben szerezheti be, így nem kell kompromisszumot kötnie a stílus és a használhatóság terén sem. Ami pedig a kerti bútorokat illeti, ezekből is bőven van online választék. Ott vannak például a rendkívül tartós és minőségi rattan fotelok, illetve az ehhez tartozó asztalok egyaránt. Talán a már említett Roto márka termékei lehetnek a legjobbak az Ön számára, hiszen kiváló minőségű és nagy szilárdságú műanyagból készült, amelynek köszönhetően évekig hű társa lehet a kerti munkát követően. Ezek a bútorok rendkívül könnyűek és egyszerűen tisztíthatóak, ráadásul nagyon mutatósak, legyen szó bármilyen stílusú kertről.

Reméljük, hogy ezek után már könnyebben válogat majd webáruházban kerti kiegészítőt. A lényeg, hogy mindig minőségi és dizájnban passzoló darabot válasszon, amely hosszú ideig szolgálhatja az Önök kényelmét.



Hozzászólások

@


A rovat további cikkei

Fények vakondja 2024: győztesek

Sajtóhír

Kihirdették a Fények vakondja irodalmi pályázat idei győzteseit. Részletek a cikkben.

2024.4.12.   


Életmódklub látássérülteknek

Sajtóhír

Ötletgazdag életmódklub működik Szolnokon.

2024.3.26.   


Jogi tanácsadás a Vakok Egyesületénél

Sajtóhír

A Vakok és Gyengénlátók Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egyesülete kereken tíz éve működtet jogi tanácsadást, ezzel is segítve a vármegyében élő látássérülteket, ha eltévednek a folyton változó jogszabályok hálójában.

2024.3.9.   


Tapintható történelem

Sajtóhír

Egy nem mindennapi interaktív tárlatvezetés látássérülteknek, melynek apropóját a szolnoki csata 175. évfordulója adta.

2024.3.7.   


Varázs-eredmény

Sajtóhír

A vak amatőr színésznő, Szigeti Henriett, lett a legjobb mellékszereplő!

2024.3.4.   


Látássérültek kézműveskedtek

Sajtóhír

A Vakok és Gyengénlátók Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egyesületének Móra Közösségi Terében Szolnokon kézműves foglalkozást tartottak látássérülteknek, a közelmúltban.

2024.2.18.   


Készüljünk fel a téli autózásra!

PR-cikk

Így készítsük fel az autónkat a téli kirándulásokra! Egy téli kirándulás mesés élmény lehet, hiszen annyi helyre látogathatunk el ilyenkor is.

2024.1.16.   


Fények vakondja 13.

Sajtóhír

Az immár tizenharmadik alkalommal meghirdetett Fények vakondja elnevezésű pályázat egy országos verseny, amelyen látássérült és ép személyek egyaránt indulhatnak irodalmi alkotásaikkal.

2024.1.8.   


Minek örül a férfi karácsonykor

Sztereotípiák és valóság. Tudd meg, hogy milyen karácsonyi ajándékoktól dobban meg igazán egy férfi szíve!

2023.12.3.   


Rendelkezési nyilvántartás - meghatalmazás

Jogi segítség olvasóinknak. Elmagyarázzuk mi a kapcsolat a Meghatalmazás és a Rendelkezési Nyilvántartás között.

2023.10.13.   


Fókuszban a látás és a diabétesz

Sajtóhír

A Vakok és Gyengénlátók Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egyesülete idén is megrendezte „Egy csepp egészség” elnevezésű egészségnevelési, sport- és szabadidős családi napját Szolnokon.

2023.9.12.   


Ahol a képzelet és a valóság összeér

Sajtóhír

Interaktív tárlatvezetést tartottak látássérültek számára Szolnokon Sinka Péter grafikusművész alkotásaiból.

2023.8.30.