Lépések a megoldások felé (2)


  2011.10.25. 17:55

Sikerrel zárult a Barátnő Polgári Társulás tréningsorozatának második színhelyén, Révkomáromban, megrendezett life coaching csoportos foglalkozás is.

2011. október 25-én került sor Révkomáromban, a Szinnyei József Városi Könyvtárban (a könyvtár dolgozóinak támogatásával)
a Barátnő Polgári Társulás LÉPÉSEK A MEGOLDÁSOK FELÉ elnevezésű életvezetési programsorozatának második tréningjére, melyet a budapesti Lemma Coaching International módszereinek alkalmazásával tartottunk meg.

A foglalkozás vezetői, Póda Erzsébet és Bolemant Éva akkrediált coachok ezúttal is új utakat, új szemléletmódot és új megoldásokat kínáltak a résztvevőknek.

Az érdekes foglalkozásra jó hangulatban került sor, s a jelenlévők mindegyike aktívan kivette a részét a számukra összeállított feladatokban. A felszínre került érzések, tapasztalatok és élmények mindenkit "gazdagabbá" tettek.

A csoportos foglalkozáson, mely elméleti és gyakorlati részből állt, a következő témákkal kerültek terítékre:
- gondolataink ereje
- szokások, sztereotípiák
- kommunikációs szerepeink és játszmáink felismerése
- megoldási módszerek keresése
- egy "zsebben hordható" segítő technika elsajátítása

Vélemények a tréningről:

G.S.: "Nehéz megnyílni mások előtt, de olyan támogatást kaptam, amelytől jó érzés volt kimondani azokat a dolgokat, amik bántanak... Jó érzés tudni, hogy a problémákra mindig van megoldás. Kellemes volt a légkör, magam is meglepődtem, mennyire feloldódtam. Kívánom, hogy a tréningvezető coachok másoknak is segítsenek legalább annyit, mint nekem..."

V.E.: "A csoportfoglalkozás vezetői tapasztalt, céltudatos szakemberek - a foglalkozás felülmúlta elvárásaimat! Köszönet Mgr.Póda Erzsébetnek és Mgr.Bolemant Évának, hogy fáradságot nem kímélve megvalósították (KITALÁLTÁK, FELDOLGOZTÁK) számunkra a Lépések a megoldások felé projektet. Dicséretre méltó az önfeláldozó, problémamegoldó munkájuk."

M.K.: "A tréning gyakorlati része még most is izgat, mert sok mindenre fényt derített számomra. Azóta is jár az agyam, mi lehet az, amit "megláttak, megéreztek" bennem. Remélem, majd előbukkan a tudatalattimból..."

Sz.G.: "Fontosságát és szükségét érzem a hasonló jellegű csoportos foglalkozásoknak. A tréning felépítése, mondanivalója tartalmas és építő jellegű. Köszönet a szervezőknek!"


Web:coaching.baratno.com



PROGRAMUNKAT A BETHLEN GÁBOR ALAP TÁMOGATJA



Hozzászólások

@


Kapcsolódó cikkek

Lépések a megoldások felé (II/3,4)

Sikerrel zárult a Barátnő Polgári Társulás második tréningsorozatának utolsó két színhelyén, Alsóbodokon és Zsérén megrendezett life coaching csoportos foglalkozás.

2012.12.1.   


Lépések a megoldások felé (II/1,2)

Sikerrel zárult a Barátnő Polgári Társulás második tréningsorozatának első két színhelyén, Kalászon és Kolonban megrendezett life coaching csoportos foglalkozás.

2012.11.11.    15


Újabb bemutatkozás

Ismét részt vehettünk egy rendezvényen! Ezúttal Kalász községben, a Generációk Találkozóján mutatkoztunk be az érdeklődőknek.

2012.7.10.    3


Az élet titkai

Coachaink ezúttal Zselízre kaptak meghívást, az Az élet titkai elnevezésű egészségnapra.

2012.3.18.    14


Lépések a megoldások felé (6)

Nagy sikerrel zárult a Barátnő Polgári Társulás projektje, melynek utolsó helyszínén, Szőgyénben is nagyszerű találkozásra került sor!

2012.1.27.   


Lépések a megoldások felé (5)

Sikerrel zárult a Barátnő Polgári Társulás tréningsorozatának ötödik színhelyén, Kürtön megrendezett life coaching csoportos foglalkozásunk is.

2012.1.23.   

A rovat további cikkei

Fények vakondja 2024: győztesek

Sajtóhír

Kihirdették a Fények vakondja irodalmi pályázat idei győzteseit. Részletek a cikkben.

2024.4.12.   


Életmódklub látássérülteknek

Sajtóhír

Ötletgazdag életmódklub működik Szolnokon.

2024.3.26.   


Jogi tanácsadás a Vakok Egyesületénél

Sajtóhír

A Vakok és Gyengénlátók Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egyesülete kereken tíz éve működtet jogi tanácsadást, ezzel is segítve a vármegyében élő látássérülteket, ha eltévednek a folyton változó jogszabályok hálójában.

2024.3.9.   


Tapintható történelem

Sajtóhír

Egy nem mindennapi interaktív tárlatvezetés látássérülteknek, melynek apropóját a szolnoki csata 175. évfordulója adta.

2024.3.7.   


Varázs-eredmény

Sajtóhír

A vak amatőr színésznő, Szigeti Henriett, lett a legjobb mellékszereplő!

2024.3.4.   


Látássérültek kézműveskedtek

Sajtóhír

A Vakok és Gyengénlátók Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egyesületének Móra Közösségi Terében Szolnokon kézműves foglalkozást tartottak látássérülteknek, a közelmúltban.

2024.2.18.