Lépések a megoldások felé (6)


  2012.1.27. 8:43

Nagy sikerrel zárult a Barátnő Polgári Társulás projektje, melynek utolsó helyszínén, Szőgyénben is nagyszerű találkozásra került sor!

A Barátnő Polgári Társulás Bethlen Gábor Alap által támogatott tréningsorozatának utolsó része is nagy sikerrel zárult a program hatodik színhelyén, Szőgyénben.

2012. január 26-én került sor Szőgyénben, a községi könyvtárban a Barátnő Polgári Társulás LÉPÉSEK A MEGOLDÁSOK FELÉ elnevezésű életvezetési programsorozatának hatodik tréningjére, melyet a budapesti Lemma Coaching International módszereinek alkalmazásával tartottunk meg.

A foglalkozás vezetői, Póda Erzsébet és Bolemant Éva akkreditált coachok ezúttal is új utakat, új szemléletmódot és új megoldásokat kínáltak a résztvevőknek.

Az érdekes foglalkozásra ismét nagyon jó hangulatban került sor, s a jelenlévők nyitottan fogadták a foglalkozást, nagyon aktívan kivették részét a számukra összeállított feladatokból. A felszínre került érzések, a tapasztalatok és az élmények mindenkit gazdagabbá tettek.

A csoportos foglalkozáson, mely elméleti és gyakorlati részből állt, a következő témákkal kerültek terítékre:
- gondolataink ereje
- szokások, sztereotípiák
- megoldási módszerek keresése
- egy "zsebben hordható" segítő technika elsajátítása

Vélemények a tréningről:

B.K.: Sok mindent tanultam, sok minden világos lett számomra. Azt AKAROM, hogy ez ez érzés és tudás megmaradjon bennem és tovább virágozzon. Köszönet a tréningvezetőknek és a módszernek! Jó lenne, ha ezt sok nő megismerné!

K.A.: Köszönöm a jó tanácsokat! Olyan erőt kaptam, amit, remélem, nem fogok elveszíteni és tudni fogok élni vele!

M.Sz.: Feltöltődés volt a mai nap számomra. Sok érdekes tanácsot kaptam. Bízom benne, hogy ezeket és az itt hallott újszerű tanácsokat hasznosítani fogom a hétköznapi életemben.

S.I.: Konkrét tanácsokat, helyzetmegoldásokat kaptunk. A tréning vezetői rávilágítottak olyan dolgokra, amelyek eddig meg sem fordultak a fejemben. Teljesen más megvilágításba került a problémám. Sok sikert kívánok a továbbiakhoz, nagyon jó, amit csinálnak!

S.E.: A ma nap során rájöttem, hogy el kell fogadnom önmagam, és a csoportos foglalkozás előnyeként mondanám, hogy rájöttem, vannak sokkal komolyabb problémák, mint amivel én küszködöm. Most sok erőt érzek magamban arra, hogy a problémámat megoldjam, előre lépjek, és növeljem az önbizalmamat. Köszönet érte!

M.B.: Tartalmas napot töltöttünk el a tréningvezetők társaságában. Örülök, hogy nálunk is megadatott a lehetőség, hogy foglalkozzanak velünk, foglalkozhassunk magunkkal, mert az élet más területén csak segítséget jelent, ha mi saját magunkkal egyenesben vagyunk. Csak kívánni tudom mindenkinek, hogy töltsön el egy ilyen napot, mert sokkal jobban fogja magát érezni. Köszönöm, nagyon-nagyon!

S.M.: Sok új és hasznos dolgot tanultam, új technikákat, melyeket természetesen használni fogok. Messzemenően elégedett vagyok!

V.Sz.: Már egy ideje foglalkoztat a gondolat, hogyan lehet hatékonyan szemléletet, gondolkodásmódot változtatni. Ez a találkozás megmutatta, hogy ezt mivel, milyen módszerekkel tudom megkönnyíteni. Mindig kerestem a lehetőséget, amiből erőt meríthettem, most, itt megint sikerült feltöltődnöm.

Cs.B.: Az itt bemutatott módszer nagyon nagy segítséget nyújthat mindenkinek, hogy végre igazán megismerje önmagát, mert sokszor másokban keressük a hibát, másra hárítjuk a megélt problémát, holott saját magunkban van a megoldás. Köszönöm ezt a szép napot, és további munkájukhoz sok sikert és sikerélményt kívánok!

Sz.A.: Sok megerősítő gondolat hangzott itt el, ami lépés lehet a problémáim megoldása felé illetve segítségként szolgálhat. Több felismerés is megfogalmazódott bennem. A konkrét helyzetelemzések nagyon tanulságosak voltak, nagy segítséget kaptam a problémám megoldására. Megtanultam, hogy nekem kell változtatnom a helyzeteimhez való hozzáálláson. A megoldások kulcsa ÉN vagyok. :)


Web:coaching.baratno.com


PROGRAMUNKAT A BETHLEN GÁBOR ALAP TÁMOGATJAHozzászólások

@


Kapcsolódó cikkek

Lépések a megoldások felé (II/3,4)

Sikerrel zárult a Barátnő Polgári Társulás második tréningsorozatának utolsó két színhelyén, Alsóbodokon és Zsérén megrendezett life coaching csoportos foglalkozás.

2012.12.1.   


Lépések a megoldások felé (II/1,2)

Sikerrel zárult a Barátnő Polgári Társulás második tréningsorozatának első két színhelyén, Kalászon és Kolonban megrendezett life coaching csoportos foglalkozás.

2012.11.11.    15


Újabb bemutatkozás

Ismét részt vehettünk egy rendezvényen! Ezúttal Kalász községben, a Generációk Találkozóján mutatkoztunk be az érdeklődőknek.

2012.7.10.    3


Az élet titkai

Coachaink ezúttal Zselízre kaptak meghívást, az Az élet titkai elnevezésű egészségnapra.

2012.3.18.    14


Lépések a megoldások felé (5)

Sikerrel zárult a Barátnő Polgári Társulás tréningsorozatának ötödik színhelyén, Kürtön megrendezett life coaching csoportos foglalkozásunk is.

2012.1.23.   


Lépések a megoldások felé (4)

Sikerrel zárult a Barátnő Polgári Társulás tréningsorozatának negyedik színhelyén, Gútán megrendezett life coaching csoportos foglalkozásunk is.

2011.12.12.    6

A rovat további cikkei

Termékfotózás

PR-cikk

Online kereskedők figyelmébe: minden, amit a termékfotózásról tudni érdemes!

2021.4.28.   


Szólalj meg angolul!

Így szólalj meg bátran angolul! Április 23. az angol nyelv napja. Júliusi-augusztusi gyerektábor-ajánló.

2021.4.16.   


Minibár hűtő

PR-cikk

Nemcsak a vendéglátás területére ideális, az otthonunkban is helyet kaphat.

2021.3.30.   


A fényáteresztő függöny előnyei

PR-cikk

Az otthonunk légkörét nagyban meghatározzák az olyan frappáns kiegészítők, mint a fényáteresztő függöny.

2021.3.28.   


Szemünk érdekében

PR-cikk

Rohanó világunkban méltatlanul és bűnös módon kevés időt fordítunk az egészségünkre.

2021.3.22.   


A kályha reneszánsza

PR-cikk

Az alábbi fűtőberendezések nagyon népszerűekké váltak az utóbbi időben. Miért is?

2021.2.18.