Lépések a megoldások felé (II/3,4)


  2012.12.1. 16:23

Sikerrel zárult a Barátnő Polgári Társulás második tréningsorozatának utolsó két színhelyén, Alsóbodokon és Zsérén megrendezett life coaching csoportos foglalkozás.

2012. november 30-án került sor a zoboralji Alsóbodokon,
és december 1-én Zsérén
a Barátnő Polgári Társulás
LÉPÉSEK A MEGOLDÁSOK FELÉ
elnevezésű, nők részére megrendezett életvezetési tréningjére.

A tréning felelős vezetője, Póda Erzsébet, és munkatársa Bolemant Éva, akkreditált coachok, új utakat, új szemléletmódot és új megoldásokat kínáltak a résztvevőknek. A kellemes környezetben, és kitűnő hangulatban sorra kerülő érdekes foglalkozások minden jelenlévőt lefoglaltak, mindenki aktívan részt vett a programban.
A szervezésben és megvalósításban nagy szerepet vállalt Tóth Klára, a Csemadok Nyitrai Területi Választmányának tagja.
Külön köszönetet mondunk az alsóbodoki Paulisz Boldizsárnak, aki jótékonyságával támogatta polgári társulásunk tréningjeit.

A csoportos foglalkozás elméleti és gyakorlati részből állt. Az elméleti részben, két diavetítéssel, a következő témák kerültek terítékre:
- a life coaching fogalmának tisztázása
- gondolataink ereje
- hiedelmeink, sztereotípiáink
- megszokások
- ismerkedés önmagunkkal
- megoldási módszerek keresése
- "zsebben hordható" coaching segítő technika elsajátítása

Az elméleti részt interaktív előadással folytatódott.

Az ezutáni szünetet a komoly összpontosítást megkövetelő gyakorlati rész követte, melyben a jelenlévők kipróbálhatták, hogyan működik a "zsebben hordható" módszer.Vélemények a tréningről:

Alsóbodok

P.L.: „Örülök, hogy részt vehettem ezen a foglalkozáson. Köszönöm, hogy betekintést nyerhettem mások életébe, és amit láttam, hallottam, azt biztosan hasznosítani tudom a sajátoméban is. Ha legközelebb is lesz ilyen tréning, szívesen részt veszek rajta.”

C.M.: „ Érdekes találkozás, még ilyenben nem volt részem, jólesett, hogy kimondhattam, ami a legjobban szorongat, és ezt más előtt is el tudtam mondani, bátortalanságom és határozatlanságom ellenére. Köszönöm!”

T.B.: „Ez a csoportos foglalkozás nagyon sok tapasztalatot adott, ráébresztett a hibáimra, egyben megmutatta azt is, hogy mit kell tennem ezek ellen, hogy kiküszöböljem. Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget!”

M.Á.: „Végre kimondtam, ami bánt!”Zsére:

M.M.: „A tréning hasznos és szükséges, mivel olyan dolgokra mutat rá, amelyek evidensek, mégse látjuk, esetleg nem akarjuk látni. A foglalkozás vezetői segítőkészek, és a résztvevőkben elősegítik a felismeréseket. A módszerek bámulatosak, hihetetlen, hogy mennyire működnek. Ami első hallásra nem tűnik túl érdekesnek vagy hasznosnak, az, ha kipróbálja az ember, nagy felismerésekre vezetheti.
Köszönöm szépen az élményt!!!
Jöjjenek gyakrabban, hogy segítségükkel a nők feleszméljenek, és több eredményhez és sikerhez vezessék őket!”

P.A.: „Ez a foglalkozás egy lehetőség arra, hogy szembesüljünk nehézségeinkkel, s a vezetők segítségével rádöbbenjünk, hogy az adott probléma nem is akkora, mint eredetileg hittük. Fontos az a felismerés is, hogy mindez orvosolható. A résztvevő társak révén pedig új tapasztalatokat lehet szerezni.”

M.J.: „A foglalkozás olyan felismeréseket hozott fel bennem, amelyek tudatában megpróbálhatom belső tulajdonságaimat átértékelni, és az egész életvitelemet ehhez igazítani.”

(A felső két kép az alsóbodoki, az alsó pedig a zsérei találkozáson készült)

Web:coaching.baratno.com

PROGRAMUNKAT A BETHLEN GÁBOR ALAP TÁMOGATJAHozzászólások

@


Kapcsolódó cikkek

Lépések a megoldások felé (II/1,2)

Sikerrel zárult a Barátnő Polgári Társulás második tréningsorozatának első két színhelyén, Kalászon és Kolonban megrendezett life coaching csoportos foglalkozás.

2012.11.11.    15


Újabb bemutatkozás

Ismét részt vehettünk egy rendezvényen! Ezúttal Kalász községben, a Generációk Találkozóján mutatkoztunk be az érdeklődőknek.

2012.7.10.    3


Az élet titkai

Coachaink ezúttal Zselízre kaptak meghívást, az Az élet titkai elnevezésű egészségnapra.

2012.3.18.    14


Lépések a megoldások felé (6)

Nagy sikerrel zárult a Barátnő Polgári Társulás projektje, melynek utolsó helyszínén, Szőgyénben is nagyszerű találkozásra került sor!

2012.1.27.   


Lépések a megoldások felé (5)

Sikerrel zárult a Barátnő Polgári Társulás tréningsorozatának ötödik színhelyén, Kürtön megrendezett life coaching csoportos foglalkozásunk is.

2012.1.23.   


Lépések a megoldások felé (4)

Sikerrel zárult a Barátnő Polgári Társulás tréningsorozatának negyedik színhelyén, Gútán megrendezett life coaching csoportos foglalkozásunk is.

2011.12.12.    6

A rovat további cikkei

A kályha reneszánsza

PR-cikk

Az alábbi fűtőberendezések nagyon népszerűekké váltak az utóbbi időben. Miért is?

2021.2.18.   


Potencianövelés otthon

PR-cikk

A potencianövelés igénye nem modern találmány. Mik a lehetőségek?

2021.2.1.   


Videójáték és kaszinó iparág

Hogyan alakul a videójáték és kaszinó iparág 2021-ben?

2021.1.28.   


A világ legcsodálatosabb versenylovai

A versenylovak még azokat is elbűvölik, akik csak a távolból csodálják a lovak világát. De van néhány olyan ló, akikről mindenkinek tudnia kell.

2020.12.27.   


Dobozos meghívó

PR-cikk

Újdonság! A dobozos esküvői meghívó újraálmodja a sablonmeghívások világát...

2020.11.18.   


Okosóra nőknek-férfiaknak

PR-cikk

A Samsung okosóra nemekhez nem, de igenekhez kötött választás!

2020.10.29.