Lépések a megoldások felé (3)


  2011.11.28. 18:46

Lezárult a Barátnő Polgári Társulás tréningsorozatának harmadik színhelyén, Érsekújváron megrendezett life coaching csoportos foglalkozás is.

2011. november 26-án került sor Érsekújváron, a Speciális Nevelési Központban
a Barátnő Polgári Társulás LÉPÉSEK A MEGOLDÁSOK FELÉ elnevezésű életvezetési programsorozatának harmadik tréningjére, melyet a budapesti Lemma Coaching International módszereinek alkalmazásával tartottunk meg.

A foglalkozás vezetői, Póda Erzsébet és Bolemant Éva akkrediált coachok ezúttal is új utakat, új szemléletmódot és új megoldásokat kínáltak a résztvevőknek.

Az érdekes foglalkozásra jó hangulatban került sor, s a jelenlévők aktívan kivették részét a számukra összeállított feladatokban. A felszínre került érzések, tapasztalatok és élmények mindenkit "gazdagabbá" tettek.

A csoportos foglalkozáson, mely elméleti és gyakorlati részből állt, a következő témákkal kerültek terítékre:
- gondolataink ereje
- szokások, sztereotípiák
- kommunikációs szerepeink és játszmáink felismerése
- megoldási módszerek keresése
- egy "zsebben hordható" segítő technika elsajátítása

Vélemények a tréningről:

B.G.: „Nagyon örülök, hogy úgy döntöttem, részt veszek a tréningen, mert kellemes felismerésekkel gazdagodtam. Azzal, hogy tényleg a magunk urai vagyunk, s hogy igazán kevés is elég ahhoz, hogy másképpen éljük az életünket. Persze ezt sokan így is gondoljuk, de ha mások még rá is mutatnak, úgy erősebbé válik ez a tudat. A tréning óta erősödött bennem a pozitív gondolkodás, s a dolgok más szemszögből nézése, s ez köszönhető a coachok lélekbúvár és segítő munkájának. Köszönöm, hogy odafigyeltek ránk, hogy a kellő szaktudással kezeltek mindnyájunk valós búját-baját.
Mindenkinek jó szívvel ajánlom a tréninget vagy az egyéni life coachingot, hiszen, ha megosztjuk a vállunkat nehezítő gondjainkat az általam megismert coachokkal, ők ezt kellőképpen orvosolják -- s már megérte hozzájuk fordulni.”


L.G.: „A tréning végére rájöttem, hogy még annál is többet kaptam a tréning vezetőitől, mint amennyit előzetesen gondoltam
Köszönöm nagyon.
Tetszett a közvetlen hangulat, a tréning felépítése. Érdekes dolgokat tudtam meg – többek között magamról is –, és új szempontból, talán úgy mondanám, egy külső megfigyelő szemével is megvizsgálom ezentúl a problémáimat.
Ahogy üllepszenek le bennem a hallottak, tanultak, úgy egyre inkább látom, milyen sokat kaptam a tréning vezetőitől
Már beszéltem erről a munkatársaimmal, talán az ő érdeklődésüket is felkeltettem, mert sokat kérdezgettek.“
Web:coaching.baratno.comPROGRAMUNKAT A BETHLEN GÁBOR ALAP TÁMOGATJAHozzászólások

@


Kapcsolódó cikkek

Lépések a megoldások felé (II/3,4)

Sikerrel zárult a Barátnő Polgári Társulás második tréningsorozatának utolsó két színhelyén, Alsóbodokon és Zsérén megrendezett life coaching csoportos foglalkozás.

2012.12.1.   


Lépések a megoldások felé (II/1,2)

Sikerrel zárult a Barátnő Polgári Társulás második tréningsorozatának első két színhelyén, Kalászon és Kolonban megrendezett life coaching csoportos foglalkozás.

2012.11.11.    15


Újabb bemutatkozás

Ismét részt vehettünk egy rendezvényen! Ezúttal Kalász községben, a Generációk Találkozóján mutatkoztunk be az érdeklődőknek.

2012.7.10.    3


Az élet titkai

Coachaink ezúttal Zselízre kaptak meghívást, az Az élet titkai elnevezésű egészségnapra.

2012.3.18.    14


Lépések a megoldások felé (6)

Nagy sikerrel zárult a Barátnő Polgári Társulás projektje, melynek utolsó helyszínén, Szőgyénben is nagyszerű találkozásra került sor!

2012.1.27.   


Lépések a megoldások felé (5)

Sikerrel zárult a Barátnő Polgári Társulás tréningsorozatának ötödik színhelyén, Kürtön megrendezett life coaching csoportos foglalkozásunk is.

2012.1.23.   

A rovat további cikkei

Látássérültek kézműveskedtek

Sajtóhír

A Vakok és Gyengénlátók Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egyesületének Móra Közösségi Terében Szolnokon kézműves foglalkozást tartottak látássérülteknek, a közelmúltban.

2024.2.18.   


Készüljünk fel a téli autózásra!

PR-cikk

Így készítsük fel az autónkat a téli kirándulásokra! Egy téli kirándulás mesés élmény lehet, hiszen annyi helyre látogathatunk el ilyenkor is.

2024.1.16.   


Fények vakondja 13.

Sajtóhír

Az immár tizenharmadik alkalommal meghirdetett Fények vakondja elnevezésű pályázat egy országos verseny, amelyen látássérült és ép személyek egyaránt indulhatnak irodalmi alkotásaikkal.

2024.1.8.   


Rendelkezési nyilvántartás - meghatalmazás

Jogi segítség olvasóinknak. Elmagyarázzuk mi a kapcsolat a Meghatalmazás és a Rendelkezési Nyilvántartás között.

2023.10.13.   


Fókuszban a látás és a diabétesz

Sajtóhír

A Vakok és Gyengénlátók Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egyesülete idén is megrendezte „Egy csepp egészség” elnevezésű egészségnevelési, sport- és szabadidős családi napját Szolnokon.

2023.9.12.   


Ahol a képzelet és a valóság összeér

Sajtóhír

Interaktív tárlatvezetést tartottak látássérültek számára Szolnokon Sinka Péter grafikusművész alkotásaiból.

2023.8.30.