Lépések a megoldások felé (3)


  2011.11.28. 18:46

Lezárult a Barátnő Polgári Társulás tréningsorozatának harmadik színhelyén, Érsekújváron megrendezett life coaching csoportos foglalkozás is.

2011. november 26-án került sor Érsekújváron, a Speciális Nevelési Központban
a Barátnő Polgári Társulás LÉPÉSEK A MEGOLDÁSOK FELÉ elnevezésű életvezetési programsorozatának harmadik tréningjére, melyet a budapesti Lemma Coaching International módszereinek alkalmazásával tartottunk meg.

A foglalkozás vezetői, Póda Erzsébet és Bolemant Éva akkrediált coachok ezúttal is új utakat, új szemléletmódot és új megoldásokat kínáltak a résztvevőknek.

Az érdekes foglalkozásra jó hangulatban került sor, s a jelenlévők aktívan kivették részét a számukra összeállított feladatokban. A felszínre került érzések, tapasztalatok és élmények mindenkit "gazdagabbá" tettek.

A csoportos foglalkozáson, mely elméleti és gyakorlati részből állt, a következő témákkal kerültek terítékre:
- gondolataink ereje
- szokások, sztereotípiák
- kommunikációs szerepeink és játszmáink felismerése
- megoldási módszerek keresése
- egy "zsebben hordható" segítő technika elsajátítása

Vélemények a tréningről:

B.G.: „Nagyon örülök, hogy úgy döntöttem, részt veszek a tréningen, mert kellemes felismerésekkel gazdagodtam. Azzal, hogy tényleg a magunk urai vagyunk, s hogy igazán kevés is elég ahhoz, hogy másképpen éljük az életünket. Persze ezt sokan így is gondoljuk, de ha mások még rá is mutatnak, úgy erősebbé válik ez a tudat. A tréning óta erősödött bennem a pozitív gondolkodás, s a dolgok más szemszögből nézése, s ez köszönhető a coachok lélekbúvár és segítő munkájának. Köszönöm, hogy odafigyeltek ránk, hogy a kellő szaktudással kezeltek mindnyájunk valós búját-baját.
Mindenkinek jó szívvel ajánlom a tréninget vagy az egyéni life coachingot, hiszen, ha megosztjuk a vállunkat nehezítő gondjainkat az általam megismert coachokkal, ők ezt kellőképpen orvosolják -- s már megérte hozzájuk fordulni.”


L.G.: „A tréning végére rájöttem, hogy még annál is többet kaptam a tréning vezetőitől, mint amennyit előzetesen gondoltam
Köszönöm nagyon.
Tetszett a közvetlen hangulat, a tréning felépítése. Érdekes dolgokat tudtam meg – többek között magamról is –, és új szempontból, talán úgy mondanám, egy külső megfigyelő szemével is megvizsgálom ezentúl a problémáimat.
Ahogy üllepszenek le bennem a hallottak, tanultak, úgy egyre inkább látom, milyen sokat kaptam a tréning vezetőitől
Már beszéltem erről a munkatársaimmal, talán az ő érdeklődésüket is felkeltettem, mert sokat kérdezgettek.“
Web:coaching.baratno.comPROGRAMUNKAT A BETHLEN GÁBOR ALAP TÁMOGATJAHozzászólások

@


Kapcsolódó cikkek

Lépések a megoldások felé (II/3,4)

Sikerrel zárult a Barátnő Polgári Társulás második tréningsorozatának utolsó két színhelyén, Alsóbodokon és Zsérén megrendezett life coaching csoportos foglalkozás.

2012.12.1.   


Lépések a megoldások felé (II/1,2)

Sikerrel zárult a Barátnő Polgári Társulás második tréningsorozatának első két színhelyén, Kalászon és Kolonban megrendezett life coaching csoportos foglalkozás.

2012.11.11.    15


Újabb bemutatkozás

Ismét részt vehettünk egy rendezvényen! Ezúttal Kalász községben, a Generációk Találkozóján mutatkoztunk be az érdeklődőknek.

2012.7.10.    3


Az élet titkai

Coachaink ezúttal Zselízre kaptak meghívást, az Az élet titkai elnevezésű egészségnapra.

2012.3.18.    14


Lépések a megoldások felé (6)

Nagy sikerrel zárult a Barátnő Polgári Társulás projektje, melynek utolsó helyszínén, Szőgyénben is nagyszerű találkozásra került sor!

2012.1.27.   


Lépések a megoldások felé (5)

Sikerrel zárult a Barátnő Polgári Társulás tréningsorozatának ötödik színhelyén, Kürtön megrendezett life coaching csoportos foglalkozásunk is.

2012.1.23.   

A rovat további cikkei

Hazahozták a híres alkotást

Egerben látható az Egri nők című festmény

2018.2.27.    5


Vissza a gyerekkorba

Kabók Zita

Azt mondják a történelem ismétli önmagát. Pontosan így éreztem én is...

2018.2.22.    52


Igaz történetek az életről

Szlávik Cyntia

A Percek, évek, döntések című kötet írónőjével, Póda Erzsébettel legutóbb Csilizradványon találkozhattak az érdeklődők.

2018.2.1.    14


Másoknak adni

Polgári társulásunk időről időre meghívást kap egy-egy helyszínre, ahova nagy örömmel megyünk, és mindig életre szóló élménnyel térünk haza. Ezúttal Szőgyénben jártunk kiadványunkkal, a Percek, évek, döntések kötettel.

2017.9.24.    13


Az Ezer Lámpás Éjszakája

Tompa Orsolya

A világon rengeteg olyan esemény és történés van, amelyre valamilyen formában minden évben megemlékezünk, vagy programokat szervezünk a jó cél érdekében. #gyertekhaza

2017.6.5.    5


Így dobd fel a lakásodat falmatricákkal!

PR-cikk

A tavasz nem csak kopogtat, hanem már hivatalosan is itt van: a fák rügyeznek, a madarak csicseregnek, az otthonok pedig az évnek e szakában szoktak leginkább új bőrbe bújni.

2017.3.17.    4