Megfizethető kandallók


PR-cikk  2021.6.22. 18:49

A kandalló sokaknak vonzó alternatíva, amikor a minden szempontból megfelelő fűtésrendszer kialakítása kerül napirendre.


Megfizethető kandallóárak is léteznek

A kandalló sokaknak vonzó alternatíva, amikor a minden szempontból megfelelő fűtésrendszer kialakítása kerül napirendre. Hatékonyan lehet felfűteni velük a belső teret, számos különböző módon és formában lehet kiépíthetők, mindemellett pedig rendkívül esztétikus látványt nyújtanak. Ennyi ok bőven elég ahhoz, hogy a kandalló mellett tegyük le a voksunkat. Természetesen jogosan merül fel a kérdés, hogy milyen skálán mozognak a kémény árak? Mennyibe kerülnek az egyéb kandalló tartozékok? És úgy egyáltalán mennyi költséget jelent egy komplett kandalló felépítése munkadíjjal együtt?


Mi befolyásolja az árakat?

Az előbb említett kérdésekre nem olyan egyszerű választ adni. Egyrészt azért, mert a kandalló nagyon sokféle formában készülhet, másrészt pedig azért, mert eltérő igényeink vannak. Persze vannak alapvető kiegészítők és tartozékok, amikre mindenképp szükségünk lesz. Ilyen például a szellőző rács, a kémény, a tűztér vagy a külső-belső légcsatorna. Ezek közül a kémény árak takarnak nagyobb összegeket, de szerencsére azok sem megfizethetetlenek. Az árakat nagymértékben befolyásolja, hogy mekkora és milyen típusú a kandallónk? Milyen anyagból készül? Milyen módon működik? A felépítéséhez, kémény kialakításához mekkora átépítésre van szükség? Ha ezekre a kérdésekre választ adunk, akkor máris közelebb kerülünk ahhoz, hogy pontos kalkulációt tudjunk készíteni. A tartozékok, illetve kémény árak többek között attól függően is változnak, hogy melyik szolgáltatóra esik a választásunk.

Kandallókályhák széles választékban

Akárcsak a tartozékok, a kandalló árak is nagyon változók. Többek között függnek a kandallókályha méretétől, kialakításától, anyagától, minőségétől is. Amennyiben van rá lehetőségünk az ABX kályhák közül válasszunk, amik modern lég- vagy konvekciós fűtésű berendezések. Sokan egyszerűen csak mobil vagy szabadon álló kandallónak nevezik őket. Ezek esetében is igaz, hogy a kandalló árak változatos képet mutatnak, hiszen az olcsóbb és a drágább változatok is rendelkezésre állnak. Ezek a típusok magas hatásfokkal működnek, keveset fogyasztanak, takarékosan használhatók és tüzelés után sokáig megtartják a meleget. Mindezek mellett pedig az is nagy előnyük, hogy kis energiaigényű, korszerű épületekben is remekül alkalmazhatók. Bármilyen elképzelése is van, a kandalló árak nem fogják kedvét szegni a vásárlástól, hiszen megtalálhatja a pénztárcájának megfelelő kályhákat, tartozékokat. Fedezze fel a kínálatunkat és adja le a rendelését, hogy mielőbb megvalósulhasson az álma, egy csodaszép, kellemes meleget adó kandalló.



Hozzászólások

@


A rovat további cikkei

Fények vakondja 2024: győztesek

Sajtóhír

Kihirdették a Fények vakondja irodalmi pályázat idei győzteseit. Részletek a cikkben.

2024.4.12.   


Életmódklub látássérülteknek

Sajtóhír

Ötletgazdag életmódklub működik Szolnokon.

2024.3.26.   


Jogi tanácsadás a Vakok Egyesületénél

Sajtóhír

A Vakok és Gyengénlátók Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egyesülete kereken tíz éve működtet jogi tanácsadást, ezzel is segítve a vármegyében élő látássérülteket, ha eltévednek a folyton változó jogszabályok hálójában.

2024.3.9.   


Tapintható történelem

Sajtóhír

Egy nem mindennapi interaktív tárlatvezetés látássérülteknek, melynek apropóját a szolnoki csata 175. évfordulója adta.

2024.3.7.   


Varázs-eredmény

Sajtóhír

A vak amatőr színésznő, Szigeti Henriett, lett a legjobb mellékszereplő!

2024.3.4.   


Látássérültek kézműveskedtek

Sajtóhír

A Vakok és Gyengénlátók Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egyesületének Móra Közösségi Terében Szolnokon kézműves foglalkozást tartottak látássérülteknek, a közelmúltban.

2024.2.18.   


Készüljünk fel a téli autózásra!

PR-cikk

Így készítsük fel az autónkat a téli kirándulásokra! Egy téli kirándulás mesés élmény lehet, hiszen annyi helyre látogathatunk el ilyenkor is.

2024.1.16.   


Fények vakondja 13.

Sajtóhír

Az immár tizenharmadik alkalommal meghirdetett Fények vakondja elnevezésű pályázat egy országos verseny, amelyen látássérült és ép személyek egyaránt indulhatnak irodalmi alkotásaikkal.

2024.1.8.   


Minek örül a férfi karácsonykor

Sztereotípiák és valóság. Tudd meg, hogy milyen karácsonyi ajándékoktól dobban meg igazán egy férfi szíve!

2023.12.3.   


Rendelkezési nyilvántartás - meghatalmazás

Jogi segítség olvasóinknak. Elmagyarázzuk mi a kapcsolat a Meghatalmazás és a Rendelkezési Nyilvántartás között.

2023.10.13.   


Fókuszban a látás és a diabétesz

Sajtóhír

A Vakok és Gyengénlátók Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egyesülete idén is megrendezte „Egy csepp egészség” elnevezésű egészségnevelési, sport- és szabadidős családi napját Szolnokon.

2023.9.12.   


Ahol a képzelet és a valóság összeér

Sajtóhír

Interaktív tárlatvezetést tartottak látássérültek számára Szolnokon Sinka Péter grafikusművész alkotásaiból.

2023.8.30.