Nyerőgép-fejlesztők


  2022.3.15. 16:33

Hogyan próbálják a nyerőgép-fejlesztők bevonzani (nemcsak) az alkalmi játékosokat?

Az online szerencsejáték egy nagyon versenyképes, még mindig száguldó piac. Ezért egy adott nyerőgépes játék széles közönségének megnyerése ijesztő feladatnak tűnhet, és még rosszabb, ha nem tudjuk, hogyan kell ezt megtenni. Itt a „grid slot” és más stratégiákat igyekszünk ismertetni, amelyeket a legjobb nyerőgép-fejlesztők alkalmaznak, hogy versenytársaik előtt maradjanak, de a potenciális játékosok új generációját is bevonzzák, akik évekig fognak játszani ezekkel a nyerőgépekkel valódi pénzes módban.

A fentieken kívül pedig van egy nagyon fontos csatorna, amt a nyerőgép-fejlesztők kiaknáznak: az olyan oldalak használta, mint a Vulkan Vegas HU lehetővé teszi, hogy akár a hivatalos kiadás előtt játékosok ezreihez jussanak el a kiadó játékai.


1. Válasszon nagyszerű kreatívokat

Az, hogy hogyan választja ki a kreatívokat, vagy eldönti, vagy megtöri az online játék marketingjének sikereségét. A legtöbb ilyen játék gyakran virtuális nyerőgép, ezért bölcsen kell megválasztani a kreatívokat. A sikeres játékok általában élénk színeket és feltűnő képeket használnak, amelyek vonzzák az alkalmi játékosokat. Emellett a felismerhető, érméket és dollárbankókat tartalmazó elrendezések dinamikusabbá és izgalmasabbá teszik a játékát, valamint valami ismerőssé a játékosok számára. Amikor a marketinges kreatív elemekről beszélünk, akkor nem egyszerűen a játéktervezőkre gondolunk, a játék- és szoftverfejlesztőknek kreatív elmék egész seregére van szükségük ahhoz, hogy olyan játékot hozzanak létre, amely vonzó a világméretű közönség számára. Ide tartoznak a fordítók, a szövegírók és a tesztelők is. Végezetül, jó ötlet lehet a játékhoz egy rövid tesztelés beépítése. Ez lehetővé teszi, hogy a cég lássa a különböző kialakuló mintákat és azt, hogy a játékosok melyiket részesítik előnyben.

2. Célozza meg a hasonló célközönséget

Az egyik legfontosabb prioritása a fejlesztőknek, hogy a hasonló játékok közönségéből keressen és szerezzen minőségi felhasználókat. Ezek a közösségek azok, akik valószínűleg azért mutatnak érdeklődést a játékaik iránt, mert már használnak egy hasonló játékot.

Kritikusan fontos, hogy megtalálják azokat a felhasználókat, akik pénzt fognak költeni a játékban, és akiknek nagy a rajongótábora. A Facebook az egyik legjobb hely az online nyerőgépes játék adatainak feltöltésére, hogy megtalálják a célközönséget Figyelni kell a felhasználók demográfiai adataira, tartózkodási helyére, tulajdonságaira, érdeklődési körére, viselkedésére és még sok másra. A Facebook segítségével akár több száz hasonszőrű közönséget is kialakíthat a cég. Emellett a preferenciáitól függően dönthet úgy is, hogy kizár néhány embert a céges közönségből.

Míg a lookalike közönség kisebb lehet, mert egy adott csoportot céloz meg, a közönségbe bevont személyek nagyobb valószínűséggel mutatnak hatalmas érdeklődést a játék iránt. Ennek eredményeképpen magasabb értéket felhasználókat szerezhetsz, akikről kiderülhet, hogy hűséges vásárlók lesznek, így ez a folyamat hasznos és költségkímélő lesz.

3. Használni kell az App Store-t a játék optimalizálásához

Az online nyerőgépes játékok ipara dinamikus, ugyanakkor zsúfolt piac. Sok fejlesztő találja jövedelmezőnek, és ez kemény versenyt teremt. A versenytársak előtt maradni – egyáltalán eléjük kerülni - most nehezebb, mint valaha. Okosnak kell tehát lennie a fejlesztőknek,, amikor a játékot az App és Play Store-okra optimalizálják. Nem olyan egyszerű, mint követni az alapvető alkalmazásbolt-optimalizálási stratégiákat. Ennél jóval többre van szükség. A nagyszerű vizuális megjelenítés, a játék hirdetése, ikonja, képernyőfotói kritikus részét képezik ennek a folyamatnak. Ki kell választani a tökéletes kulcsszavakat, játékcímet és leírást is.

4. A Grid Slot koncepció:

Először is meg kell érteni a grid slot játékok természetét. Bár sokak számára bonyolultnak tűnhet, a grid koncepció egyszerű és egyértelmű. A Grid slot játékok egyetlen rácsrendszert vesznek alapul, amely szimbólumokkal teli részekre van felosztva. A játék egyszerű - a játékosok egyszerűen csak egyező sorrendben igazítják egymás mellé az objektumokat, és így pontokat szerezzenek. Bár létezhetnek más, összetettebb grid slotok is, ezek mind ugyanazt a fent említett koncepciót alkalmazzák. Népszerű példái az ilyen típusú játékoknak a Candy Crush , és a grid slot rendszer egyik úttörője volt, és a maga nemében elsőként használta sikeresen a grid koncepciót. A játékosok több száz szinten keresztül haladhattak, ami még több szórakozást és szabadabb felhasználói élményt nyújtott.

A nagyszerű dolog az, hogy bár ez egy ingyenesen játszható játék, mivel a játékosok néha nem tudnak bizonyos szinteken végigdolgozni, amelyeket elszántan meg akarnak nyerni, akkor vagy megvárhatják, amíg a próbálkozásaik frissülnek, vagy fizethetnek, hogy további próbálkozásokat kapjanak.

Ellentétben a tiszta progressziós rácsos nyerőgépes játékokkal, a rácsos nyerőgépes kaszinójátékokat játszó játékosoknak fizetniük kell a valódi rácsos nyerőgépes játékokért. Ezek a játékok azért olyan népszerűek, mert valódi pénzt lehet nyerni, nem pedig csak a szinteken való előrehaladást teszik lehetővé. A Grid slot nyerőgépek népszerűek, és nagyon sokat lehet ma találni belőlük, de a nagy játékfejlesztők általában marketing céllal adnak ki ilyeneket, s az elhelyezett reklámokkal hirdetik saját játékukat.

5. Meg kell érteni a különböző játékos-típusokat

Amikor egy kaszinójáték marketingjéről van szó, először is tudnia kell a cégnek, hogy ki a célközönsége, és mi motiválja őket a játékra. Itt vannak a kaszinójátékosok típusai, amelyeket meg kell különböztetnie ahhoz, hogy sikeresen megcélozhassa őket.

• Izgalmat kereső kaszinójátékosok: Ezeknek a kaszinójátékosoknak minden az izgalomról szól. Őket nem annyira a nyerés motiválja, mint inkább a kaszinójátékok izgalma. Az ilyen típusú kaszinójátékosok marketingje során ki kell emelnie, hogy a játéka izgalmas, és minden a szórakozásról szól.

• Rekreációs célú kaszinójátékosok: Sok más játékoshoz hasonlóan ezek a kaszinójátékosok is csak el akarják múlatni az időt és enyhíteni a mindennapi stresszt.

• Szociális kaszinó játékosok: Sok kaszinójátékos számára nagyon fontos a kaszinójátékok szociális aspektusa - barátaikkal vagy más felhasználók ellen szeretnének játszani.

• Többcélú kaszinójátékosok: Végül vannak olyan kaszinójátékosok, akik a fentiek mindegyikét szeretik - az izgalmat, a kikapcsolódást, valamint a kaszinójátékok szociális aspektusát.Hozzászólások

@


A rovat további cikkei

Karitatív optikusok

Zana Anita

Sajtóközlemény egy jótékonysági eseményről.

2022.5.20.   


RepTár-látogatáson

Zana Anita

Interaktív kiállításon vettek részt a látássérültek Szolnokon.

2022.5.17.   


Óvodaprogramok

Virág Csenge

Sikerült pályázatot nyernie a kisudvarnoki óvodának.

2022.5.12.   


Az édesanyákat köszöntötték a látássérültek

Zana Anita

Az eseményre Szolnokon, a Verseghy Ferenc Könyvtár és Közművelődési Intézményben került sor, amely teljesen akadálymentes.

2022.5.7.   


Fények vakondja – eredményhirdetés

Kihirdették az irodalmi pályázat győzteseit!

2022.4.18.   


Olcsó és jó autó

Hogyan vásároljunk biztonságos, de olcsó autót?

2022.3.28.   


A vésőgép fontossága

PR-cikk

Milyen fontos dolgokra figyeljünk építkezés közben?

2022.3.23.   


Szerszámgép-javítás

PR-cikk

Szerszámgép javítás megfelelő szakmai hátérrel.

2022.3.7.   


Az ágykeret szerepei

Az ideális ágykeret megtalálása nem nehéz és nem bonyolult feladat, de figyelnünk kell a részletekre.

2022.3.2.   


Akinek szerencséje van

Bizonyára mindenki ismer legalább egy kifejezetten szerencsés embert az ismerősi körében.

2022.3.2.   


Etikett-címke választás

PR-cikk

Az etikettcímke-kínálat felhasználási terület és típus szerint is csoportosítható.

2022.2.28.   


Aroma ajándékba

Sok dohányzó ember szeretne leszokni, de nincs elég akaraterő ennek megvalósításához.

2022.2.24.