Nyerőgép-fejlesztők


  2022.3.15. 16:33

Hogyan próbálják a nyerőgép-fejlesztők bevonzani (nemcsak) az alkalmi játékosokat?

Az online szerencsejáték egy nagyon versenyképes, még mindig száguldó piac. Ezért egy adott nyerőgépes játék széles közönségének megnyerése ijesztő feladatnak tűnhet, és még rosszabb, ha nem tudjuk, hogyan kell ezt megtenni. Itt a „grid slot” és más stratégiákat igyekszünk ismertetni, amelyeket a legjobb nyerőgép-fejlesztők alkalmaznak, hogy versenytársaik előtt maradjanak, de a potenciális játékosok új generációját is bevonzzák, akik évekig fognak játszani ezekkel a nyerőgépekkel valódi pénzes módban.

A fentieken kívül pedig van egy nagyon fontos csatorna, amt a nyerőgép-fejlesztők kiaknáznak: az olyan oldalak használta, mint a Vulkan Vegas HU lehetővé teszi, hogy akár a hivatalos kiadás előtt játékosok ezreihez jussanak el a kiadó játékai.


1. Válasszon nagyszerű kreatívokat

Az, hogy hogyan választja ki a kreatívokat, vagy eldönti, vagy megtöri az online játék marketingjének sikereségét. A legtöbb ilyen játék gyakran virtuális nyerőgép, ezért bölcsen kell megválasztani a kreatívokat. A sikeres játékok általában élénk színeket és feltűnő képeket használnak, amelyek vonzzák az alkalmi játékosokat. Emellett a felismerhető, érméket és dollárbankókat tartalmazó elrendezések dinamikusabbá és izgalmasabbá teszik a játékát, valamint valami ismerőssé a játékosok számára. Amikor a marketinges kreatív elemekről beszélünk, akkor nem egyszerűen a játéktervezőkre gondolunk, a játék- és szoftverfejlesztőknek kreatív elmék egész seregére van szükségük ahhoz, hogy olyan játékot hozzanak létre, amely vonzó a világméretű közönség számára. Ide tartoznak a fordítók, a szövegírók és a tesztelők is. Végezetül, jó ötlet lehet a játékhoz egy rövid tesztelés beépítése. Ez lehetővé teszi, hogy a cég lássa a különböző kialakuló mintákat és azt, hogy a játékosok melyiket részesítik előnyben.

2. Célozza meg a hasonló célközönséget

Az egyik legfontosabb prioritása a fejlesztőknek, hogy a hasonló játékok közönségéből keressen és szerezzen minőségi felhasználókat. Ezek a közösségek azok, akik valószínűleg azért mutatnak érdeklődést a játékaik iránt, mert már használnak egy hasonló játékot.

Kritikusan fontos, hogy megtalálják azokat a felhasználókat, akik pénzt fognak költeni a játékban, és akiknek nagy a rajongótábora. A Facebook az egyik legjobb hely az online nyerőgépes játék adatainak feltöltésére, hogy megtalálják a célközönséget Figyelni kell a felhasználók demográfiai adataira, tartózkodási helyére, tulajdonságaira, érdeklődési körére, viselkedésére és még sok másra. A Facebook segítségével akár több száz hasonszőrű közönséget is kialakíthat a cég. Emellett a preferenciáitól függően dönthet úgy is, hogy kizár néhány embert a céges közönségből.

Míg a lookalike közönség kisebb lehet, mert egy adott csoportot céloz meg, a közönségbe bevont személyek nagyobb valószínűséggel mutatnak hatalmas érdeklődést a játék iránt. Ennek eredményeképpen magasabb értéket felhasználókat szerezhetsz, akikről kiderülhet, hogy hűséges vásárlók lesznek, így ez a folyamat hasznos és költségkímélő lesz.

3. Használni kell az App Store-t a játék optimalizálásához

Az online nyerőgépes játékok ipara dinamikus, ugyanakkor zsúfolt piac. Sok fejlesztő találja jövedelmezőnek, és ez kemény versenyt teremt. A versenytársak előtt maradni – egyáltalán eléjük kerülni - most nehezebb, mint valaha. Okosnak kell tehát lennie a fejlesztőknek,, amikor a játékot az App és Play Store-okra optimalizálják. Nem olyan egyszerű, mint követni az alapvető alkalmazásbolt-optimalizálási stratégiákat. Ennél jóval többre van szükség. A nagyszerű vizuális megjelenítés, a játék hirdetése, ikonja, képernyőfotói kritikus részét képezik ennek a folyamatnak. Ki kell választani a tökéletes kulcsszavakat, játékcímet és leírást is.

4. A Grid Slot koncepció:

Először is meg kell érteni a grid slot játékok természetét. Bár sokak számára bonyolultnak tűnhet, a grid koncepció egyszerű és egyértelmű. A Grid slot játékok egyetlen rácsrendszert vesznek alapul, amely szimbólumokkal teli részekre van felosztva. A játék egyszerű - a játékosok egyszerűen csak egyező sorrendben igazítják egymás mellé az objektumokat, és így pontokat szerezzenek. Bár létezhetnek más, összetettebb grid slotok is, ezek mind ugyanazt a fent említett koncepciót alkalmazzák. Népszerű példái az ilyen típusú játékoknak a Candy Crush , és a grid slot rendszer egyik úttörője volt, és a maga nemében elsőként használta sikeresen a grid koncepciót. A játékosok több száz szinten keresztül haladhattak, ami még több szórakozást és szabadabb felhasználói élményt nyújtott.

A nagyszerű dolog az, hogy bár ez egy ingyenesen játszható játék, mivel a játékosok néha nem tudnak bizonyos szinteken végigdolgozni, amelyeket elszántan meg akarnak nyerni, akkor vagy megvárhatják, amíg a próbálkozásaik frissülnek, vagy fizethetnek, hogy további próbálkozásokat kapjanak.

Ellentétben a tiszta progressziós rácsos nyerőgépes játékokkal, a rácsos nyerőgépes kaszinójátékokat játszó játékosoknak fizetniük kell a valódi rácsos nyerőgépes játékokért. Ezek a játékok azért olyan népszerűek, mert valódi pénzt lehet nyerni, nem pedig csak a szinteken való előrehaladást teszik lehetővé. A Grid slot nyerőgépek népszerűek, és nagyon sokat lehet ma találni belőlük, de a nagy játékfejlesztők általában marketing céllal adnak ki ilyeneket, s az elhelyezett reklámokkal hirdetik saját játékukat.

5. Meg kell érteni a különböző játékos-típusokat

Amikor egy kaszinójáték marketingjéről van szó, először is tudnia kell a cégnek, hogy ki a célközönsége, és mi motiválja őket a játékra. Itt vannak a kaszinójátékosok típusai, amelyeket meg kell különböztetnie ahhoz, hogy sikeresen megcélozhassa őket.

• Izgalmat kereső kaszinójátékosok: Ezeknek a kaszinójátékosoknak minden az izgalomról szól. Őket nem annyira a nyerés motiválja, mint inkább a kaszinójátékok izgalma. Az ilyen típusú kaszinójátékosok marketingje során ki kell emelnie, hogy a játéka izgalmas, és minden a szórakozásról szól.

• Rekreációs célú kaszinójátékosok: Sok más játékoshoz hasonlóan ezek a kaszinójátékosok is csak el akarják múlatni az időt és enyhíteni a mindennapi stresszt.

• Szociális kaszinó játékosok: Sok kaszinójátékos számára nagyon fontos a kaszinójátékok szociális aspektusa - barátaikkal vagy más felhasználók ellen szeretnének játszani.

• Többcélú kaszinójátékosok: Végül vannak olyan kaszinójátékosok, akik a fentiek mindegyikét szeretik - az izgalmat, a kikapcsolódást, valamint a kaszinójátékok szociális aspektusát.



Hozzászólások

@


A rovat további cikkei

Fények vakondja 2024: győztesek

Sajtóhír

Kihirdették a Fények vakondja irodalmi pályázat idei győzteseit. Részletek a cikkben.

2024.4.12.   


Életmódklub látássérülteknek

Sajtóhír

Ötletgazdag életmódklub működik Szolnokon.

2024.3.26.   


Jogi tanácsadás a Vakok Egyesületénél

Sajtóhír

A Vakok és Gyengénlátók Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egyesülete kereken tíz éve működtet jogi tanácsadást, ezzel is segítve a vármegyében élő látássérülteket, ha eltévednek a folyton változó jogszabályok hálójában.

2024.3.9.   


Tapintható történelem

Sajtóhír

Egy nem mindennapi interaktív tárlatvezetés látássérülteknek, melynek apropóját a szolnoki csata 175. évfordulója adta.

2024.3.7.   


Varázs-eredmény

Sajtóhír

A vak amatőr színésznő, Szigeti Henriett, lett a legjobb mellékszereplő!

2024.3.4.   


Látássérültek kézműveskedtek

Sajtóhír

A Vakok és Gyengénlátók Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egyesületének Móra Közösségi Terében Szolnokon kézműves foglalkozást tartottak látássérülteknek, a közelmúltban.

2024.2.18.   


Készüljünk fel a téli autózásra!

PR-cikk

Így készítsük fel az autónkat a téli kirándulásokra! Egy téli kirándulás mesés élmény lehet, hiszen annyi helyre látogathatunk el ilyenkor is.

2024.1.16.   


Fények vakondja 13.

Sajtóhír

Az immár tizenharmadik alkalommal meghirdetett Fények vakondja elnevezésű pályázat egy országos verseny, amelyen látássérült és ép személyek egyaránt indulhatnak irodalmi alkotásaikkal.

2024.1.8.   


Minek örül a férfi karácsonykor

Sztereotípiák és valóság. Tudd meg, hogy milyen karácsonyi ajándékoktól dobban meg igazán egy férfi szíve!

2023.12.3.   


Rendelkezési nyilvántartás - meghatalmazás

Jogi segítség olvasóinknak. Elmagyarázzuk mi a kapcsolat a Meghatalmazás és a Rendelkezési Nyilvántartás között.

2023.10.13.   


Fókuszban a látás és a diabétesz

Sajtóhír

A Vakok és Gyengénlátók Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egyesülete idén is megrendezte „Egy csepp egészség” elnevezésű egészségnevelési, sport- és szabadidős családi napját Szolnokon.

2023.9.12.   


Ahol a képzelet és a valóság összeér

Sajtóhír

Interaktív tárlatvezetést tartottak látássérültek számára Szolnokon Sinka Péter grafikusművész alkotásaiból.

2023.8.30.