Randikuckó


PR-cikk  2020.3.5. 17:30

Láttad már ezt a luxus búvóhelyet a Corvinnál?

Soha sem tudhatjuk, hogy mit hoz az élet. Bármikor meg van az esély arra, hogy valaki olyan lép be az életünkbe, akinek nem fogunk tudni majd nemet mondani. Legyen ebben a helyzetben akármilyen státuszban is a családi állapotunk, kár is tagadni, hogy az ember sokszor gyenge, és könnyen elcsábul. Amikor olyan helyzetbe kerülünk, hogy gyorsan lángra lobbantja bennünk a szenvedélyt valaki, és a szimpátia is kölcsönös, jól jöhet egy hely, ahol a randevút egyszerűen össze tudjuk hozni. A legtöbb esetben erre a célra az otthonunk alkalmat lehet, szállodába, panzióba pedig kevesen szeretnek menni, hiszen a fürkésző szempárok, valamint az esély arra, hogy ismerősbe botlunk, rányomhatják a bélyeget a programunkra, és a kedvünkre is.


Szerencsére már nem kell, hogy komoly fejtörést okozzon az, hogy hol tudnánk a találkánkat mégis csak összehozni. A lopott perceket, órákat kellemesen és nyugodtan eltudják tölteni egy luxus búvóhelyen azok, akinek egyaránt fontos a diszkréció és az igényes környezet is. Egy ilyen randikuckóban szinte biztos, hogy jól érezheti magát egy szerelmes pár. A linkelt oldalra kattintva egy remek ajánlatot találsz majd, és alaposabban meg tudod nézni a képgalériának köszönhetően, ezt a hihetetlenül pazar kis lakást Budapesten, a Corvin negyedbe. Az igényesen berendezett, és mindennel felszerelt búvóhelyen minden adott lesz ahhoz, hogy tartalmasan, de ugyanakkor zavartalanul tudjátok eltölteni az időtöket a választottaddal. Frissen mosott törülközőt találtok majd az ágyon, így bármikor feltudtok frissülni a fürdőszobában. Ráérő időtöktől függően akár fél napra, vagy csak néhány órára is kitudjátok bérelni a Belváros szívében található kuckót. Nem kell többé a figyelő tekintetektől tartanotok, itt valóban a diszkréció lesz az elsődleges szempont! Akkor is remek választás lehet egy ilyen búvóhely, ha meglévő párkapcsolatodat, házasságodat akarod egy kicsit feldobni, és kedveseddel valami újat, valami izgalmasat kipróbálni!

Amennyiben van arra esély, hogy a közeljövőben neked is szükséged lehet majd egy ilyen búvóhelyre, mindenképp keresd fel az oldalt, és foglald le időben a lakást annak érdekében, hogy biztos szabad legyen majd. Megtalálod náluk a foglaláshoz szükséges elérhetőséget, és természetesen a nagyon is lényeges árakat is. Abban az esetben is érdemes ellátogatnod a weboldalukra, ha már ismered ezt a randikuckót, hiszen több lakás közül is választhatsz majd ideális helyszínt a légyottra. Élvezd ki szabad óráid a legszuperebb környezetben azzal, akivel csak szeretnéd! A legjobb búvóhelyeket könnyen, és egyszerűen megtalálhatod most a linkelt oldalon, keresd őket bizalommal!



Hozzászólások

@


A rovat további cikkei

Fények vakondja 2024: győztesek

Sajtóhír

Kihirdették a Fények vakondja irodalmi pályázat idei győzteseit. Részletek a cikkben.

2024.4.12.   


Életmódklub látássérülteknek

Sajtóhír

Ötletgazdag életmódklub működik Szolnokon.

2024.3.26.   


Jogi tanácsadás a Vakok Egyesületénél

Sajtóhír

A Vakok és Gyengénlátók Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egyesülete kereken tíz éve működtet jogi tanácsadást, ezzel is segítve a vármegyében élő látássérülteket, ha eltévednek a folyton változó jogszabályok hálójában.

2024.3.9.   


Tapintható történelem

Sajtóhír

Egy nem mindennapi interaktív tárlatvezetés látássérülteknek, melynek apropóját a szolnoki csata 175. évfordulója adta.

2024.3.7.   


Varázs-eredmény

Sajtóhír

A vak amatőr színésznő, Szigeti Henriett, lett a legjobb mellékszereplő!

2024.3.4.   


Látássérültek kézműveskedtek

Sajtóhír

A Vakok és Gyengénlátók Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egyesületének Móra Közösségi Terében Szolnokon kézműves foglalkozást tartottak látássérülteknek, a közelmúltban.

2024.2.18.   


Készüljünk fel a téli autózásra!

PR-cikk

Így készítsük fel az autónkat a téli kirándulásokra! Egy téli kirándulás mesés élmény lehet, hiszen annyi helyre látogathatunk el ilyenkor is.

2024.1.16.   


Fények vakondja 13.

Sajtóhír

Az immár tizenharmadik alkalommal meghirdetett Fények vakondja elnevezésű pályázat egy országos verseny, amelyen látássérült és ép személyek egyaránt indulhatnak irodalmi alkotásaikkal.

2024.1.8.   


Minek örül a férfi karácsonykor

Sztereotípiák és valóság. Tudd meg, hogy milyen karácsonyi ajándékoktól dobban meg igazán egy férfi szíve!

2023.12.3.   


Rendelkezési nyilvántartás - meghatalmazás

Jogi segítség olvasóinknak. Elmagyarázzuk mi a kapcsolat a Meghatalmazás és a Rendelkezési Nyilvántartás között.

2023.10.13.   


Fókuszban a látás és a diabétesz

Sajtóhír

A Vakok és Gyengénlátók Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egyesülete idén is megrendezte „Egy csepp egészség” elnevezésű egészségnevelési, sport- és szabadidős családi napját Szolnokon.

2023.9.12.   


Ahol a képzelet és a valóság összeér

Sajtóhír

Interaktív tárlatvezetést tartottak látássérültek számára Szolnokon Sinka Péter grafikusművész alkotásaiból.

2023.8.30.