Tudnivalók a mellnagyobbításról


  2021.7.31. 15:45

Árak és egyéb információk a mellnagyobbítás témájában.

Formás, telt keblekre vágyott mindig is? Fontosnak tartotta, hogy a kivágott felsők is tökéletesen álljanak? A dekoltázs anélkül is lehet vonzó, hogy mindent kipakolnánk. S hogy mi a helyzet akkor, ha elégedetlen a természet adta méretekkel és formákkal? Az orvostudomány által elért eredményeket ma már minden további nélkül, biztonságosan állíthatja a szépség szolgálatába. Nem véletlen a mellnagyobbítás a legnépszerűbb plasztikai beavatkozás.A tapasztalatok azt mutatják, hogy a plasztikai sebészhez forduló nők jelentős százaléka érdeklődik kifejezetten a mellimplantátum beültetése iránt. Nem csak a fiatal korosztály körében kedvelt a megoldás. A várandósság vagy nagyobb fogyást követően logó keblek állapota is jelentősen javítható a megfelelő méretű implantátum és a mellfelvarrás segítségével. A mellnagyobbítással kapcsolatos alap tudnivalókról remek összefoglalót olvashat itt: mellplasztika-mellnagyobbítás

A legtöbben arról érdeklődnek, hogy mennyibe kerül a beavatkozás és mire lehet számítani a műtétet követően. Az árak klinikánként változnak, de alapvetően egymillió forint környékén mozognak. Ez az összeg függ attól, hogy a klinika saját műtőt használ-e, és milyen szolgáltatásokat nyújt a beavatkozást követően. A sokak által régóta tervezhetett mellnagyobbítás esetében nem érik meg az árak alapján dönteni, érdemes inkább a szakértelem és a személyes szimpátia kapcsán letenni a voksot egyik vagy másik plasztikai sebész mellett.

Fontos tudni, hogy nem csupán az előzetes laborvizsgálat, az EKG, a mammographia vagy 40 éves kor alatt az ultrahang elvégzése lényeges, hanem legalább ilyen nagy figyelmet kell fordítani a műtétet követő tevékenységekre. Fájdalomra biztosan számítani lehet, ám ez a megfelelő fájdalomcsillapító készítményekkel kiválóan enyhíthető. A kezdeti feszítő érzés napról napra múlni fog. A speciális kompressziós melltartó viselése nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a szövetek gyorsan letapadjanak és az implantátum a megfelelő helyen rögzüljön. Két hónapig mindenképpen kíméletes életmód javasolt, ám ülő munka esetén már egy hét múlva vissza lehet térni a teendőkhöz. A fizikai aktivitás 2 hónapig, a szolárium, a napozás viszont legalább fél évig kerülendőek.

A mellnagyobbításnak köszönhetően visszanyerhetőek a korábbi formák, méretek, sőt, az aszimmetriák is korrigálhatóak ilyen módon. A végeredmény magabiztos megjelenés, ami mind a magánélet, mind a karrier terén pozitív hozadékkal járhat.Hozzászólások

@


A rovat további cikkei

Kerti kiegészítők

A kertünkre télen-nyáron gondolnunk kell: így érdemes válogatni egy webáruházban.

2021.12.1.   


Az alkotás csodája

PR-cikk

Az alkotás csodája nemcsak a szemeket kényezteti, sokkal több annál. (Kötés, horgolás, amigurumi...)

2021.11.17.   


Emese meséi

Póda Erzsébet

Tudósítás Dráfi Emese fergeteges hangulatú könyvbemutatójáról, amelyre Révkomáromban került sor.

2021.11.15.   


Fontos szereplő: a ceremóniamester

PR-cikk

Az esküvő főszereplője természetesen az ifjú pár, a profi ceremóniamesternek viszont komoly feladatai vannak...

2021.10.28.   


A megfelelő mikró

A megfelelő mikrhulllámú sütő kiválasztása nem ördöngösség.

2021.8.17.   


Termékek és influencerek

Aki sikeres influencer, sikeres lakberendező is?

2021.8.3.   


Megfizethető kandallók

PR-cikk

A kandalló sokaknak vonzó alternatíva, amikor a minden szempontból megfelelő fűtésrendszer kialakítása kerül napirendre.

2021.6.22.   


Telefontartó: mindenhova

PR-cikk

Hogy kényelmesebb legyen e hasznos készülékünk használata.

2021.6.16.   


Termékfotózás

PR-cikk

Online kereskedők figyelmébe: minden, amit a termékfotózásról tudni érdemes!

2021.4.28.   


Szólalj meg angolul!

Így szólalj meg bátran angolul! Április 23. az angol nyelv napja. Júliusi-augusztusi gyerektábor-ajánló.

2021.4.16.   


Minibár hűtő

PR-cikk

Nemcsak a vendéglátás területére ideális, az otthonunkban is helyet kaphat.

2021.3.30.   


A fényáteresztő függöny előnyei

PR-cikk

Az otthonunk légkörét nagyban meghatározzák az olyan frappáns kiegészítők, mint a fényáteresztő függöny.

2021.3.28.