Tudnivalók a mellnagyobbításról


  2021.7.31. 15:45

Árak és egyéb információk a mellnagyobbítás témájában.

Formás, telt keblekre vágyott mindig is? Fontosnak tartotta, hogy a kivágott felsők is tökéletesen álljanak? A dekoltázs anélkül is lehet vonzó, hogy mindent kipakolnánk. S hogy mi a helyzet akkor, ha elégedetlen a természet adta méretekkel és formákkal? Az orvostudomány által elért eredményeket ma már minden további nélkül, biztonságosan állíthatja a szépség szolgálatába. Nem véletlen a mellnagyobbítás a legnépszerűbb plasztikai beavatkozás.A tapasztalatok azt mutatják, hogy a plasztikai sebészhez forduló nők jelentős százaléka érdeklődik kifejezetten a mellimplantátum beültetése iránt. Nem csak a fiatal korosztály körében kedvelt a megoldás. A várandósság vagy nagyobb fogyást követően logó keblek állapota is jelentősen javítható a megfelelő méretű implantátum és a mellfelvarrás segítségével. A mellnagyobbítással kapcsolatos alap tudnivalókról remek összefoglalót olvashat itt: mellplasztika-mellnagyobbítás

A legtöbben arról érdeklődnek, hogy mennyibe kerül a beavatkozás és mire lehet számítani a műtétet követően. Az árak klinikánként változnak, de alapvetően egymillió forint környékén mozognak. Ez az összeg függ attól, hogy a klinika saját műtőt használ-e, és milyen szolgáltatásokat nyújt a beavatkozást követően. A sokak által régóta tervezhetett mellnagyobbítás esetében nem érik meg az árak alapján dönteni, érdemes inkább a szakértelem és a személyes szimpátia kapcsán letenni a voksot egyik vagy másik plasztikai sebész mellett.

Fontos tudni, hogy nem csupán az előzetes laborvizsgálat, az EKG, a mammographia vagy 40 éves kor alatt az ultrahang elvégzése lényeges, hanem legalább ilyen nagy figyelmet kell fordítani a műtétet követő tevékenységekre. Fájdalomra biztosan számítani lehet, ám ez a megfelelő fájdalomcsillapító készítményekkel kiválóan enyhíthető. A kezdeti feszítő érzés napról napra múlni fog. A speciális kompressziós melltartó viselése nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a szövetek gyorsan letapadjanak és az implantátum a megfelelő helyen rögzüljön. Két hónapig mindenképpen kíméletes életmód javasolt, ám ülő munka esetén már egy hét múlva vissza lehet térni a teendőkhöz. A fizikai aktivitás 2 hónapig, a szolárium, a napozás viszont legalább fél évig kerülendőek.

A mellnagyobbításnak köszönhetően visszanyerhetőek a korábbi formák, méretek, sőt, az aszimmetriák is korrigálhatóak ilyen módon. A végeredmény magabiztos megjelenés, ami mind a magánélet, mind a karrier terén pozitív hozadékkal járhat.Hozzászólások

@


A rovat további cikkei

Természeti jelenségek az iskolában

Darnai Bálint

Rendhagyó és érdekes foglalkozásra került sor a közelmúltban a csallóközcsütörtöki magyar tannyelvű alapiskolában.

2022.11.26.   


Hogyan válasszunk biciklit? Hasznos tippek biciklivásárláshoz

Hogyan válasszunk biciklit? Hasznos tippek kerékpárvásárláshoz!

2022.10.24.   


Kriptoeszközök

Köztudott tény, hogy az online kereskedés bizonyos kockázati szinttel jár.

2022.10.16.   


A fehérbot napja

Sajtóhír

A fehér bot napja alkalmából kulturális rendezvényt szerveztek Szolnokon...

2022.10.13.   


Kamerarendszerek telepítése

PR-cikk

Kamerarendszer telepítése esetén bízzuk profi szakemberekre a nagy volumenű munkát.

2022.9.26.   


Veterán autók a porondon

Darnai Bálint

Újabb veterán-autóstalálkozót szerveztek a közelmúltban Csilizpatason.

2022.9.3.   


Kire bízzuk házi kedvencünket?

Mi legyen a kisállattal, ha nem tudod magaddal vinni a nyaralásra?

2022.8.22.   


Egy csepp egészség

Sajtóhír

Szolnokon ismét sor került az „Egy Csepp Egészség” elnevezésű egészségnevelési, sport és szabadidős családi napra a közelmúltban.

2022.8.18.   


Erdélyi árvák a lovasíjászoknál

Póda Erzsébet

A Csallóközben, a balázsfai Szedres-tanyán, Rőth Imre birodalmában mindig történik valami érdekes.

2022.6.19.   


Három tanács jövedelemszerzésre

Három népszerű módja annak, hogy egy sportoló kiegészítő jövedelemre tegyen szert.

2022.5.31.   


Karitatív optikusok

Zana Anita

Sajtóközlemény egy jótékonysági eseményről.

2022.5.20.   


RepTár-látogatáson

Zana Anita

Interaktív kiállításon vettek részt a látássérültek Szolnokon.

2022.5.17.