Tudnivalók a mellnagyobbításról


  2021.7.31. 15:45

Árak és egyéb információk a mellnagyobbítás témájában.

Formás, telt keblekre vágyott mindig is? Fontosnak tartotta, hogy a kivágott felsők is tökéletesen álljanak? A dekoltázs anélkül is lehet vonzó, hogy mindent kipakolnánk. S hogy mi a helyzet akkor, ha elégedetlen a természet adta méretekkel és formákkal? Az orvostudomány által elért eredményeket ma már minden további nélkül, biztonságosan állíthatja a szépség szolgálatába. Nem véletlen a mellnagyobbítás a legnépszerűbb plasztikai beavatkozás.A tapasztalatok azt mutatják, hogy a plasztikai sebészhez forduló nők jelentős százaléka érdeklődik kifejezetten a mellimplantátum beültetése iránt. Nem csak a fiatal korosztály körében kedvelt a megoldás. A várandósság vagy nagyobb fogyást követően logó keblek állapota is jelentősen javítható a megfelelő méretű implantátum és a mellfelvarrás segítségével. A mellnagyobbítással kapcsolatos alap tudnivalókról remek összefoglalót olvashat itt: mellplasztika-mellnagyobbítás

A legtöbben arról érdeklődnek, hogy mennyibe kerül a beavatkozás és mire lehet számítani a műtétet követően. Az árak klinikánként változnak, de alapvetően egymillió forint környékén mozognak. Ez az összeg függ attól, hogy a klinika saját műtőt használ-e, és milyen szolgáltatásokat nyújt a beavatkozást követően. A sokak által régóta tervezhetett mellnagyobbítás esetében nem érik meg az árak alapján dönteni, érdemes inkább a szakértelem és a személyes szimpátia kapcsán letenni a voksot egyik vagy másik plasztikai sebész mellett.

Fontos tudni, hogy nem csupán az előzetes laborvizsgálat, az EKG, a mammographia vagy 40 éves kor alatt az ultrahang elvégzése lényeges, hanem legalább ilyen nagy figyelmet kell fordítani a műtétet követő tevékenységekre. Fájdalomra biztosan számítani lehet, ám ez a megfelelő fájdalomcsillapító készítményekkel kiválóan enyhíthető. A kezdeti feszítő érzés napról napra múlni fog. A speciális kompressziós melltartó viselése nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a szövetek gyorsan letapadjanak és az implantátum a megfelelő helyen rögzüljön. Két hónapig mindenképpen kíméletes életmód javasolt, ám ülő munka esetén már egy hét múlva vissza lehet térni a teendőkhöz. A fizikai aktivitás 2 hónapig, a szolárium, a napozás viszont legalább fél évig kerülendőek.

A mellnagyobbításnak köszönhetően visszanyerhetőek a korábbi formák, méretek, sőt, az aszimmetriák is korrigálhatóak ilyen módon. A végeredmény magabiztos megjelenés, ami mind a magánélet, mind a karrier terén pozitív hozadékkal járhat.Hozzászólások

@


A rovat további cikkei

Óvodaprogramok

Virág Csenge

Sikerült pályázatot nyernie a kisudvarnoki óvodának.

2022.5.12.   


Az édesanyákat köszöntötték a látássérültek

Zana Anita

Az eseményre Szolnokon, a Verseghy Ferenc Könyvtár és Közművelődési Intézményben került sor, amely teljesen akadálymentes.

2022.5.7.   


Fények vakondja – eredményhirdetés

Kihirdették az irodalmi pályázat győzteseit!

2022.4.18.   


Olcsó és jó autó

Hogyan vásároljunk biztonságos, de olcsó autót?

2022.3.28.   


A vésőgép fontossága

PR-cikk

Milyen fontos dolgokra figyeljünk építkezés közben?

2022.3.23.   


Nyerőgép-fejlesztők

Hogyan próbálják a nyerőgép-fejlesztők bevonzani (nemcsak) az alkalmi játékosokat?

2022.3.15.   


Szerszámgép-javítás

PR-cikk

Szerszámgép javítás megfelelő szakmai hátérrel.

2022.3.7.   


Az ágykeret szerepei

Az ideális ágykeret megtalálása nem nehéz és nem bonyolult feladat, de figyelnünk kell a részletekre.

2022.3.2.   


Akinek szerencséje van

Bizonyára mindenki ismer legalább egy kifejezetten szerencsés embert az ismerősi körében.

2022.3.2.   


Etikett-címke választás

PR-cikk

Az etikettcímke-kínálat felhasználási terület és típus szerint is csoportosítható.

2022.2.28.   


Aroma ajándékba

Sok dohányzó ember szeretne leszokni, de nincs elég akaraterő ennek megvalósításához.

2022.2.24.   


A fűtőfólia előnyei

Környezetbarát és egészséges fűtés? Létezik!

2022.1.29.