Társkeresés


Dráfi Emese  2011.2.4. 6:42

Egy modern Rigócsőr királyfi internetes társkeresési hirdetése

Az alábbi (majdnem) képzeletbeli hirdetést ismerőseink internetes társkeresések alkalmával szerzett tapasztalatai alapján állítottuk össze.
(Higgyék el, nem sokat „kozmetikáztunk” a valóságon, sőt...!)

szeméjleírás: kortalan, örökiflyú, kaszanova, don huan
Én, rigócsőr királyfi naggyon szép, okos, művelt és hatalmass szerszámal rendelkező férfi vagyok.
Szerintem a divatnak megfelelőjen öltözködök. Mindig kopott farmer van rajtam és szakadozott!!! Igaz, néha ragad a kosztól, de majd a királykisasszony kimosa. Inget se hordok, nemhogy nyakkendőt, minek azt? Mi vagyok én, urifiú? Jó lesz a kinyúlt, pecsétes trikó is, lyó kényelmes, meg a kinajiaktól szereztem olcsó pénzért. A cipőm sportossan elegáns, botasky! Kell enél jobb? Dzsekit hordok, lyó sok zseb van rajta, sok mindent el lehet benne relyteni, pl. cigarettát, mesztelen nős öngyújtót, rágógumidarabot, fokpiszkálót, papirgalacsinokat, az obcsánszkimat, halytásit, és azt a kevés lóvét, ami maradt.
Nem költök fölöslegesen pacsulikra, az én száj és testszagom tökéletes oroszlánszag, a nők mindig döglenek tőle. Legjobb tulajdonságom, amire a legbüszkéb vagyok, az az EGÓM.
Ehez mérten természetessen nagyok az igényeim is.
Épp ezért keresem azt a kirájkisasszonyt aki szép okos művelt kedves lyól öltözött elegáns lyó illatú, és persze maga fizeti az első randi alkalmával elfogyasztott kávét, teát, sütit. Ha lehet az enyémmet is fizese ki, lehet ojan gálánt. Lehetőlleg ne nekem keljen már vonatozni, buszozni, (autóm nincs), ha látni akar, az a minimum, hogy eljön. Ezenkivül, ne legyen prűd, konzervativ, legyenek óriási mellei, és nagy tapasztalatai a szeksz területén, előny, ha pornószinésznő volt, és lehetőlleg már az első randi alkalmával elégícsse ki ebbéli vágyaimat is.
Hisz ki tudna elenálni egy ojan tökéletes férfinak, mint nekem, modern rigócsőr kirájfinak.


(Végül egy aprócska megjegyzés: Ezek után ugye megértik, hogy a királykisasszonynak esze ágában sem volt elmenni a modern Rigócsőr királyfival sehova se.)Hozzászólások

@


A rovat további cikkei

Átverés vagy valóság?

Kovács Márta

Bizonyára sokunkban felmerült a fenti kérdést az elmúlt hónapokban. Átverve érezzük magunkat, hiszen valami miatt korlátozva vagyunk a szabadságunkban...

2020.9.9.   


Fogalomvadászat

Póda Erzsébet

Vajon tudjuk még, mit takar a szó: lexikon? Érdekel valakit az évszázadok alatt összegyűjtött írott és lapozható tudástár a digitális korszak idejében?

2020.7.30.   


Szétválasztott családok

Kovács Márta

Nem tévedek, ha azt mondom, nehéz időszakon vagyunk túl. Legalábbis nagyon remélem, hogy túl vagyunk rajta!

2020.5.31.   


Levél az Édesanyának

Póda Erzsébet

Mindig el akartam mondani Neked, mit érzek irántad, de olyan nehéz megszólalni és szavakba önteni az érzelmeimet, amikor mellettem vagy.

2020.5.2.  2    3


A változás kora

Póda Erzsébet

Egy ideje a hazugságterjesztés és a manipuláció óriási méreteket ölt. Bárki lehet tudás és műveltség nélkül is véleményalakító és nézetbefolyásoló.

2020.4.15.   


Minden rosszban van valami jó

Dr. Horváth Mária okleveles ápolónő

Az optimisták által gyakran emlegett közmondás igaz most a koronavírus kapcsán is.

2020.3.21.   


Szavak

Póda Erzsébet

A naponta átlagosan legtöbbször elhangzott szó egy ideje egész biztosan az elfogadás, a másság, a megértés és a tolerancia.

2020.3.7.   


Beszűkülés

Póda Erzsébet

Valószínűleg minden kornak megvolt a maga ökológiája.

2020.2.14.   


Kiskorúság

Póda Erzsébet

A vének tanácsáról már a bibliában is olvashatunk, az öregekről, akikre még az uralkodók is hallgattak.

2020.2.3.   


Pozitív igények

Póda Erzsébet

Borzasztó dolog történik velünk: téli időszak lévén hideg van!

2020.1.3.    5


Gondolatok az ünnep előtt

Tompa Orsolya

Karácsony luxuskiadásban, és egyszer az ünnepek is véget érnek...

2019.12.22.    23


Karácsonyi versek

Lehet, hogy ma sem kapna más szállást a Szent család, mint egy állatok által belehelt istállót, ahol a jászolban maga a szeretet ölt testet.

2019.12.12.