Uborkaszezon?


Nagy Csivre Katalin  2022.7.22. 5:58

A felszínen úgy tűnik, minden rendben van, de figyeljünk: forrong a mélység!

A világ problémáira nincs politikai megoldás, mert a politikának és szereplőinek önmagukon kívül semmihez sincs közük, csak a maguk javára intézkedik bármi és bárki árán. A politikának meg kell szűnni. Sürgős a népszuverenitás. Az egyének szuverenitása, ön-igazgatása az utolsó esély. Vannak bátrak, akik mertek lépni – az első nagy kamucirkusz, a kovid őket lehetetlenítette el először: kiröhögött orvosok, gyógyítók, kidobott tanárok, konteóval megbélyegzett értelmiségiek…


A Great Reset globális agendája alapján futott az Event 201-es szimuláció a nyilvánosság elől nem rejtve (...) Ugyanez a terv viszi tovább a „háborúval” Európa szétzüllesztését „Bandera-ivadékok” szétszórásával, kifosztással, azzal a nyilvánvaló hazugsággal, hogy „szankciópolitika” szükséges (...) egészen az alany jogon járó ún. alapjövedelemig, ami a legnagyobb csapda, egy alamizsna, egy örök „munkanélküli-segély”, mert nyakunkon a 4. ipari forradalom, amikor az AI hi-tech az „örök” életre gyúr a kiválasztottak részére. (Lásd AVATAR 2045 projekt!) Nyolcmilliárd ember nem élhet százéveket! Az idő telik, színt kell vallani, mert az oltás szedi az áldozatait, amit persze megmagyaráz a megkérdőjelezhetetlen tekintélyű, felkent Tudományos Ténymegállapító Szakértői Tanács, és kinyilatkoztatja, hogy a világegyetemben MINDEN is okozhat váratlan szívleállást, gyors rákos daganatokat, korai demenciát – kivéve az mRNS oltások (...)

Az Isten mentsen meg téged, homo sapiens! A nyár tombol, és neked eszedbe sem jut, hogy újra sorba állít majd az első ködös őszi nap, amikor a tesztekkel újraindul (indítod) a műsor(t). Mert nézd, most hol is tartunk? Adásszünet van? Netán uborkaszezon...?Hozzászólások

@


A rovat további cikkei

Egy kép, ezer szó

Nagy Csivre Katalin

Egy kép többet ér ezer szónál... Bevezetés a Tarot és más "furcsaságok" rejtelmeibe.

2022.6.6.   


Halló, van ott valaki?

Póda Erzsébet

Megszámlálhatatlan kommunikációs csatornánk van, de vajon megtaláljuk egymást?

2022.5.16.   


Ne féljünk a sétától!

Huszár Ágnes

Még nem is olyan régen természetes volt, hogy a hétköznapjaink részét képezte a mozgás. Jól esett gyalogolni a suliba, barátnőhöz, üzletbe, bárhova.

2022.4.18.    2


Labirintusra kergetve

Póda Erzsébet

A hétmilliárd megmondóember korában nem könnyű az újságírónak.

2022.3.28.   


Sapkaárusok

Nagy Csivre Katalin

A cikkben ez a hasonlat a mai vírusos-háborús világunkra. Olvassuk!

2022.3.16.  1   


Kiforgatott orvosi eskü

Nagy Csivre Katalin

Az embernek joga van maga és kiskorúgyermekei nevében szabadon dönteni, arról, hogy megfelelő információk birtokában elfogad vagy elutasít bármilyen orvosi beavatkozást.

2022.2.1.   


Riasztás

Póda Erzsébet

Második éve éljük a lehetetlent, a logikátlant, az abszurdot. Elhisszük a hihetetlent, az ésszerűtlent, a képtelenséget.

2022.1.10.   


Kifordult világ

Nagy Csivre Katalin

Ami eddig csak lassan változni látszott, megfordult és fejre állt a látható világ felszínén. Ma már semmi sem az, amit szemeinkkel látunk.

2022.1.9.   


Megváltásra várva

Nagy Csivre Katalin

Az adventi üzenetekkel teletűzdelt médiafelületek giccses idézetei sem takarhatják el azt a képmutatást és álszentséget, amit naponta láttat a való világ.

2021.12.17.   


Felejtés

Póda Erzsébet

Rövid az ember memóriája: nem emlékszünk a tegnapra, nem még tavalyra, tavalyelőttre!

2021.12.6.   


Üresség

Póda Erzsébet

A minap az aktuális kérdést feszegették ismét – mi mást, mint a „járványhoz” kapcsolódó oltás/nemoltás témáját

2021.12.6.   


Mese vagy valóság

Póda Erzsébet

Hajlamosak vagyunk arra, hogy a meséket ne vegyük komolyan – és ami azt illeti, a modernekre néha könnyedén legyinthetünk is.

2021.11.10.