Megint barátnőztünk


Bíró Szabolcs  2012.8.27. 19:50

2012. augusztus 25-én, egy verőfényes szombati napon került sor magazinunk szerkesztőségének legutóbbi találkozójára.

A „barátnős találkozó” minden évben nagy öröm, hiszen mi, a kemény mag már tudjuk, hogy főszerkesztőnk, Póda Erzsébet és családja otthonából soha senki nem távozik rossz hangulatban. A részben főszerkesztőnőnk konyhájából, részben a résztvevők batyujából származó változatos, finom ételek és jó borok mellett minden alkalommal egy nagyon jó társaság verődik össze. Ilyenkor gyakran új barátságok, értékes kapcsolatok is születnek – de ha mégsem, akkor is elképesztően jó dumapartik, kupaktanácsok alakulnak ki. Természetesen az is külön mélységet ad az egésznek, hogy ezen alkalmakkor a virtuális szerkesztőség egyes tagjai végre élőben is találkoznak, és a mindennapi témák mellett gyakran szakmai eszmecserét is folytatnak.

A mostani találkozón összesen tizennégy kolléga vett részt: Cseh Gizella, Csepy Enikő, Huszár Kata, Huszár Ágnes, Bíró Szabolcs, Angyal Sándor, Póda Csanád, Puha Andrea, Pálinkás Libor, Póda Erzsébet, Jády Mónika, Bolemant Éva, Nagy Erika és a netBarátnő legújabb tagja, Gadus Georgina fordító. (A mellékelt képen balról jobbra láthatók.)Az éjszakába nyúló, laza hangulatú ünneplést persze egy komolyabb szerkesztőségi ülés előzte meg, amelyen főszerkesztőnk ecsetelte a magazin jelenlegi állapotát és olvasottságát, és ahol mindenki szabadon beszállhatott az ötletbörzébe. Végül közösen levontuk a tanulságokat, és sikerült közös célokat kitűznünk közösségünk elé. Ezeket a mulatozás előtti, szigorúbb hangvételű megbeszéléseket házigazdánk még csak tavaly vezette be, de hamar látható, tapasztalható eredményt hozott, hogy az otthoni magányos ötleteléseken kívül bizonyos irányvonalakat együtt határoztunk meg. Ezáltal a magazin már az elmúlt bő fél év során is sokkal áramvonalasabbá, komolyabbá, színvonalasabbá, és ami talán a legfontosabb, egységesebbé vált.

Engem személy szerint külön örömmel tölt el, hogy bár időnként távozik közülünk egy-egy szerző, minden évben új tehetségeket köszönthetünk sorainkban. Ez az állandó vérfrissítés egyértelműen előnyére válik a netBarátnőnek, és hab a tortán, hogy az új emberek nagyon jól „beleolvadnak” a csapatba, gátlások, pózok nélkül szórakoznak együtt a kemény maggal. Bátran mondhatom, már csak azért is megéri csatlakozni ehhez a vidám a szerkesztőséghez, mert így minden évben eltölthetünk egy felejthetetlen estét egymás társaságában, a világ köztudottan legjobb és legkedvesebb főszerkesztőjének tyúkanyószárnyai alatt.Hozzászólások

@


Kapcsolódó cikkek

Tízévesek lettünk – visszatekintés

2015-ben tízévesek lettünk! Egy ilyen kerek évforduló alkalmából általában visszatekint, értékel, összefoglal az ember, és levonja a tanulságokat.

2015.12.31.    22


Visszatekintés 2014

Mint minden évben, az 2014-es esztendőben is sok minden történt velünk.

2014.12.31.    49


Farsangi "barátnőzés"

Beszámoló az idei első találkozónkról.

2014.3.3.   


Visszatekintés 2013

Póda Erzsébet

Avagy, milyen volt számunkra, a netBarátnő számára, a 2013-as esztendő?

2013.12.31.   


Tartalom, színvonal, érték

2013. március 2-án, szombaton került sor szerkesztőségünk idei első találkozójára.

2013.3.3.    38


Visszatekintés 2012

Póda Erzsébet

...Mert néha szükség van rá...

2012.12.31.   

A rovat további cikkei

Hányadik gyerekként születtünk?

Timár Tímea

Az élet egy örökös körforgás: magatartásunkat a megszokott családi minták és értékek is meghatározzák.

2018.3.17.    18


Legyen ökokarácsonyunk!

Póda Csenge

Ha van rá módunk, ajándékozzunk kézzel készített termékeket, ezek a legkevesebb hulladékot vonják maguk után, emellett igazán értékesek.

2017.12.11.    17


Nők és romantika

Vajon miért kedvelik a nők a romantikus könyveket?

2017.8.18.    2


Hat dolog, amit soha

Oriskó Renáta

...de soha ne tegyél meg egy férfiért! Igaz, minden nő boldog párkapcsolatban szeretne élni. Mégsem mindegy, mit teszünk meg ennek érdekében.

2017.6.7.    3


Modern társkeresés

Tompa Orsolya

Mára jelentősen megváltoztak a társkeresési szokások. A személyes kapcsolatépítés, ismerkedés helyét sok esetben felváltja az online forma.

2017.4.5.  1    10


Társkeresés applikációval

Tompa Orsolya

Kis házi felmérésünk a különböző társkereső applikációk világáról, eredményeiről. Sok adat, sok érdekesség!

2017.1.27.    5