A felnőttek is társasozhatnak


PR-cikk  2020.9.26. 22:07

A felnőttek is vágynak arra, hogy elmerüljenek a játszás örömében. Íme, a játékwebshop kínálata!

Játékok felnőttek részére a Játékwebshop kínálatában

Ki mondta, hogy a játszás csak a gyerekek kiváltsága? A felnőttek is vágynak arra, hogy a gyermeki énünket szabadjára engedve, néha kicsit kiszakadjanak a mindennapok mókuskerekéből és elmerüljenek a játszás örömében. Még szerencse, hogy a felnőtt játékok is rendelkezésre állnak a jatekwebshop.eu kínálatában, így legfeljebb már csak az lehet a kérdés, hogy kik lesznek a résztvevők?


Az önfeledt játszásban rejlő pozitívumok

Ugye, szeretsz összeröffenni a barátaiddal, hogy aztán kitaláljatok egy szuper közös programot, ami tele van nevetéssel, örömmel, és talán még akár egy kis izgalommal is? Pont ezt nyújtják a felnőtt játékok. Amellett, hogy fejlesztik a stratégiai, logikai gondolkodást, még akár az ügyességet, a tudást vagy a kézügyességet is próbára tehetik. Az pedig már csak hab a tortán, hogy a siker- és kudarcélményeket meg lehet osztani a társakkal.

Milyen játékok közül választhatunk?

A felnőtt játékokat megtalálhatod a jatekwebshop oldalán. Többféle is szerepel a kínálatban, például az Activity, a Trónok Harca Cluedo társasjáték és az Activity Club Edition Travel is készleten van. Ha egy igazi partyjátékot keresel, akkor a figyelmedbe ajánljuk a WTF? társast, ami közel sem egy szokványos játék. Furábbnál furább kérdésekre kell válaszolni, amikre szinte bármilyen választ lehet adni. Érdekesen hangzik, ugye? Ha pedig izgalomra vágysz, akkor Neked találták ki a “Fekete történetek” c. társast, ami szintén remek kikapcsolódást ígér.

Egy kis segítség a választáshoz

Mielőtt leadod a rendelésedet, érdemes végig gondolnod néhány dolgot. Először is nem mindegy, hogy hány játékpartnered lesz, sok esetben ugyanis adott, hogy egy társas minimálisan vagy maximálisan hány résztvevős. Továbbá érdemes kipuhatolnod azt is, hogy a többiek milyen játékokat részesítenek előnyben, szeretnek-e például kártyázni, kérdésekre felelni, vagy kedvelik-e azt a filmet, sorozatot, amihez kapcsolódik a kiszemelt társas. Ha nincs ötleted, akkor vedd szemügyre a jatekwebshop kínálatát, ahol a korábban említett játékok - Activity, Cluedo, Club Edition Travel, WTF, Fekete történetek - mind megvásárolhatók, és sok egyéb érdekesség is helyet kapott.

Ha játékos természeted van és sokszor eszedbe jut, hogy szívesen társasoznál, kártyáznál vagy próbára is, ha már rég kinőttél a gyerekkorból.Hozzászólások

@


A rovat további cikkei

Kire bízzuk házi kedvencünket?

Mi legyen a kisállattal, ha nem tudod magaddal vinni a nyaralásra?

2024.7.14.   


Látássérültek rehabilitációja

Sajtóhír

Lezárult a látássérültek elemi rehabilitációjára kiírt pályázatok elbírálása, a kormány 600 millió forinttal támogatja a szolgáltatást.

2024.4.29.  1   


Fények vakondja 2024: győztesek

Sajtóhír

Kihirdették a Fények vakondja irodalmi pályázat idei győzteseit. Részletek a cikkben.

2024.4.12.   


Életmódklub látássérülteknek

Sajtóhír

Ötletgazdag életmódklub működik Szolnokon.

2024.3.26.   


Jogi tanácsadás a Vakok Egyesületénél

Sajtóhír

A Vakok és Gyengénlátók Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egyesülete kereken tíz éve működtet jogi tanácsadást, ezzel is segítve a vármegyében élő látássérülteket, ha eltévednek a folyton változó jogszabályok hálójában.

2024.3.9.   


Tapintható történelem

Sajtóhír

Egy nem mindennapi interaktív tárlatvezetés látássérülteknek, melynek apropóját a szolnoki csata 175. évfordulója adta.

2024.3.7.   


Varázs-eredmény

Sajtóhír

A vak amatőr színésznő, Szigeti Henriett, lett a legjobb mellékszereplő!

2024.3.4.   


Látássérültek kézműveskedtek

Sajtóhír

A Vakok és Gyengénlátók Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egyesületének Móra Közösségi Terében Szolnokon kézműves foglalkozást tartottak látássérülteknek, a közelmúltban.

2024.2.18.   


Készüljünk fel a téli autózásra!

PR-cikk

Így készítsük fel az autónkat a téli kirándulásokra! Egy téli kirándulás mesés élmény lehet, hiszen annyi helyre látogathatunk el ilyenkor is.

2024.1.16.   


Fények vakondja 13.

Sajtóhír

Az immár tizenharmadik alkalommal meghirdetett Fények vakondja elnevezésű pályázat egy országos verseny, amelyen látássérült és ép személyek egyaránt indulhatnak irodalmi alkotásaikkal.

2024.1.8.   


Minek örül a férfi karácsonykor

Sztereotípiák és valóság. Tudd meg, hogy milyen karácsonyi ajándékoktól dobban meg igazán egy férfi szíve!

2023.12.3.   


Rendelkezési nyilvántartás - meghatalmazás

Jogi segítség olvasóinknak. Elmagyarázzuk mi a kapcsolat a Meghatalmazás és a Rendelkezési Nyilvántartás között.

2023.10.13.