A sokoldalú kanapé


PR-cikk  2020.2.18. 15:38

Az L alakú kanapé sokoldalúsága lenyűgöző, például kiváló térválasztó...

A lakberendezés mindig izgalmas feladatokat rejt, hiszen úgy kell összeegyeztetni a saját álmainkat a büdzsével, hogy közben a már meglévő enteriőrbe is illő darabot találjunk. Ez különösen igaz az ülőgarnitúra választásnál, hiszen már a méretéből adódóan uralja a teret.


Az L alakú kanapé népszerű választás és természetesen ennek számos oka van. Annak ellenére, hogy első ránézésre evidens, miszerint a bútor a szoba sarkába fog kerülni, érdemes más elhelyezéseket is kipróbálni, mivel meglepő eredményt kaphatunk. Bátran használjuk a fantáziánkat! Az L alakú kanapé például remek térelválasztó, így egy helyiségnek két funkciót is szánhatunk, például egyszerre lenne nappali és dolgozó szoba, úgy máris megvan a megoldás. Ez arra is remek lehetőséget ad, hogy két eltérő stílust alkalmazzunk egyetlen térben. A különböző opcióknak tényleg csak a képzelet szabhat határt.

Az L alakú kanapé meglepően sokféle kialakításban, színben és anyagban elérhető, így egészen biztosan mindenki megtalálja a neki tetsző darabot. Az alábbiakban néhány tippet olvashat a választással kapcsolatosan. Először fontos tisztában lenni azzal, hogy mekkora a legnagyobb és a legkisebb L alakú kanapé, ami szóba jöhet. Előbbit a többi bútordarab és a rendelkezésre álló hely fogja meghatározni, utóbbit pedig az, hogy hány embert szeretnénk egyszerre leültetni. Ha ez megvan, akkor a büdzsé lehet a következő kritikus pont, hiszen hiába találjuk meg a tökéletest, ha nem tudjuk kifizetni. Ezzel a lépéssel komoly szívfájdalmaktól kímélhetjük meg magunkat.

Ezt követően jöhet a stílus, az anyag és a szín. Anyagát tekintve a legnépszerűbb L alakú kanapé a bőr, ugyanis sokáig szép marad, strapabíró darab és nagyon könnyű tisztítani. Kicsivel drágább ugyan, mint a szövetből készült variációk, viszont minden kétséget kizáróan megvannak az előnyei. A színek tekintetében bátran engedjük el a fantáziánkat, mert egészen biztosan nem fogjuk megbánni, ha nem ragaszkodunk a fekete, szürke vagy fehér L alakú kanapéhoz. Sőt, a mindig kreatív tervezők többszínű modelleket is megálmodtak. A krémszínű falakhoz és barna bútorokhoz például tökéletesen passzol a mustársárga L alakú kanapé, amin barna párnákat helyezünk el. Lábtartó, rejtett rekeszek, ággyá alakítható modellek, hangulatvilágítás és még rengeteg egyéb extra funkció, amelyek mind az L alakú kanapé jellemzői.

Ha esetleg még mindig tanácstalan lenne a választást illetően, akkor a kanape.net weboldalon talál néhány igen hasznos, a választást segítő blog bejegyzést és pár ötletet.Hozzászólások

@


A rovat további cikkei

Természeti jelenségek az iskolában

Darnai Bálint

Rendhagyó és érdekes foglalkozásra került sor a közelmúltban a csallóközcsütörtöki magyar tannyelvű alapiskolában.

2022.11.26.   


Hogyan válasszunk biciklit? Hasznos tippek biciklivásárláshoz

Hogyan válasszunk biciklit? Hasznos tippek kerékpárvásárláshoz!

2022.10.24.   


Kriptoeszközök

Köztudott tény, hogy az online kereskedés bizonyos kockázati szinttel jár.

2022.10.16.   


A fehérbot napja

Sajtóhír

A fehér bot napja alkalmából kulturális rendezvényt szerveztek Szolnokon...

2022.10.13.   


Kamerarendszerek telepítése

PR-cikk

Kamerarendszer telepítése esetén bízzuk profi szakemberekre a nagy volumenű munkát.

2022.9.26.   


Veterán autók a porondon

Darnai Bálint

Újabb veterán-autóstalálkozót szerveztek a közelmúltban Csilizpatason.

2022.9.3.   


Kire bízzuk házi kedvencünket?

Mi legyen a kisállattal, ha nem tudod magaddal vinni a nyaralásra?

2022.8.22.   


Egy csepp egészség

Sajtóhír

Szolnokon ismét sor került az „Egy Csepp Egészség” elnevezésű egészségnevelési, sport és szabadidős családi napra a közelmúltban.

2022.8.18.   


Erdélyi árvák a lovasíjászoknál

Póda Erzsébet

A Csallóközben, a balázsfai Szedres-tanyán, Rőth Imre birodalmában mindig történik valami érdekes.

2022.6.19.   


Három tanács jövedelemszerzésre

Három népszerű módja annak, hogy egy sportoló kiegészítő jövedelemre tegyen szert.

2022.5.31.   


Karitatív optikusok

Zana Anita

Sajtóközlemény egy jótékonysági eseményről.

2022.5.20.   


RepTár-látogatáson

Zana Anita

Interaktív kiállításon vettek részt a látássérültek Szolnokon.

2022.5.17.