Hogy a kertünk szép legyen


PR-cikk  2020.7.24. 12:01

Széles termékkínálat az öntözőrendszer webshopban!


A kertünk akkor lesz igazán szép, ha odafigyelünk a növényeinkre és megfelelően gondozzuk azokat. Nem mindegy például, hogy milyen fekvésű területet és milyen minőségű talajt biztosítunk a számukra. Mindemellett pedig, a megfelelő mennyiségű vízzel is el kell látnunk őket, ha azt szeretnénk, hogy szép virágokat és egészséges terméseket hozzanak. A nagyobb területeken érdemes automatizált öntözőrendszert használni, hogy ne kézzel kelljen a vizet eljuttatni minden egyes növényhez.


A legfontosabb alkatrész

Az öntözőrendszer vezérlő az egyik legfontosabb alkatrész. Úgy is mondhatjuk, hogy az a rendszer “agya”, irányítója. Azon keresztül állítunk be minden fontos adatot, például, hogy milyen gyakran kapcsoljon be, milyen szórástávolságokban működjön, illetve milyen időtartam lejárta után kapcsoljon ki. Az információk betáplálását követően, az öntöző magától működik és legfeljebb csak akkor kell hozzányúlnunk az öntözőrendszer vezérlőhöz, ha valamilyen változtatást szeretnénk eszközölni.

Az öntözőrendszer vezérlő fajtái

Többféle fajtája létezik például attól függően, hogy az egyes modellek milyen extra lehetőségeket tesznek lehetővé. Vannak, amikhez eső-, fagy-, illetve talajnedvesség-érzékelő vagy akár egy mini meteorológiai állomás is csatlakoztatható. A legtöbb egyébként már ilyen. Az öntözőrendszer vezérlőket aszerint is megkülönböztethetjük, hogy kültéri vagy beltéri, hálózati vagy elemes, fix vagy moduláris, illetve wifi-s vagy bluetooth-os kivitelben készülnek-e.


Az öntözőrendszer elemei

Ahhoz, hogy az öntözőrendszerünk megfelelően működjön a vezérlő mellett sok más termékre is szükségünk van. Csak, hogy néhányat említsünk a legfontosabbak közül: szórófejek és fúvókák, öntöző mágnesszelepek, vezérlőkábelek és csatlakozók, szelepaknák, illetve csövek és kötőelemek. A legjobb, ha ezeket egy helyről szerezzük be, így biztosan kompatibilisek lesznek egymással.

Esőmester, az öntözőrendszerek szakértője

Az Esőmester öntözőrendszer webshop azzal a céllal született, hogy megkönnyítse azok dolgát, akik egy kiválóan működő, kényelmesen telepíthető és használható, automatizált öntözőrendszert szeretnének kialakítani a növényeiknek. A felsorolt termékek mindegyike megtalálható az öntözőrendszer webshopban, sőt még a vezérlőhöz telepíthető eső- és fagyérzékelő is raktáron van.

Bármi is legyen az elképzelés, nincs akadálya annak, hogy megvalósuljon, csak ki kell választani a megfelelő alkatrészeket, kiegészítőket. A telepítés végrehajtásához természetesen szükség lehet arra, hogy segítséget kérjünk egy szakértőtől. Az Esőmester öntözőrendszer webshopban erre is lehetőség nyílik a termékek megvásárlása mellett.



Hozzászólások

@


A rovat további cikkei

Jogi tanácsadás a Vakok Egyesületénél

Sajtóhír

A Vakok és Gyengénlátók Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egyesülete kereken tíz éve működtet jogi tanácsadást, ezzel is segítve a vármegyében élő látássérülteket, ha eltévednek a folyton változó jogszabályok hálójában.

2024.3.9.   


Tapintható történelem

Sajtóhír

Egy nem mindennapi interaktív tárlatvezetés látássérülteknek, melynek apropóját a szolnoki csata 175. évfordulója adta.

2024.3.7.   


Varázs-eredmény

Sajtóhír

A vak amatőr színésznő, Szigeti Henriett, lett a legjobb mellékszereplő!

2024.3.4.   


Látássérültek kézműveskedtek

Sajtóhír

A Vakok és Gyengénlátók Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egyesületének Móra Közösségi Terében Szolnokon kézműves foglalkozást tartottak látássérülteknek, a közelmúltban.

2024.2.18.   


Készüljünk fel a téli autózásra!

PR-cikk

Így készítsük fel az autónkat a téli kirándulásokra! Egy téli kirándulás mesés élmény lehet, hiszen annyi helyre látogathatunk el ilyenkor is.

2024.1.16.   


Fények vakondja 13.

Sajtóhír

Az immár tizenharmadik alkalommal meghirdetett Fények vakondja elnevezésű pályázat egy országos verseny, amelyen látássérült és ép személyek egyaránt indulhatnak irodalmi alkotásaikkal.

2024.1.8.   


Minek örül a férfi karácsonykor

Sztereotípiák és valóság. Tudd meg, hogy milyen karácsonyi ajándékoktól dobban meg igazán egy férfi szíve!

2023.12.3.   


Rendelkezési nyilvántartás - meghatalmazás

Jogi segítség olvasóinknak. Elmagyarázzuk mi a kapcsolat a Meghatalmazás és a Rendelkezési Nyilvántartás között.

2023.10.13.   


Fókuszban a látás és a diabétesz

Sajtóhír

A Vakok és Gyengénlátók Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egyesülete idén is megrendezte „Egy csepp egészség” elnevezésű egészségnevelési, sport- és szabadidős családi napját Szolnokon.

2023.9.12.   


Ahol a képzelet és a valóság összeér

Sajtóhír

Interaktív tárlatvezetést tartottak látássérültek számára Szolnokon Sinka Péter grafikusművész alkotásaiból.

2023.8.30.   


A legnagyobb balesetek a Forma1-ben

A Formula-1, az autóversenyzés legmagasabb szintje, a világ egyik legizgalmasabb és legveszélyesebb sporteseménye. Hatalmas rajongó bázissal rendelkezik...

2023.7.17.   


A zenélés 3 előnye

PR-cikk

A zenélés kihat a mentális, a fizikai és az érzelmi egészségünkre is. Miért érdemes vele foglalkozni?

2023.6.30.