Női webáruházak


  2020.10.20. 7:59

Egyre népszerűbb a nők körében a webáruház-indítás gondolata.

Az internet rengeteg lehetőséget tartogat mindazok számára, akik bele merik vetni magukat valami újba és izgalmasba. Napjainkban egy egészen új tendencia van kialakulóban, ami azt mutatja, hogy egyre több nő tartozik a webáruház tulajdonosok körébe. Ha végiggondoljuk a miérteket, akkor hamar eljutunk a valódi következtetésekhez, és megértjük, hogy ez a tendencia teljesen elfogadható.


Pár évtizeddel ezelőtt bevésődött, hogy a nők legnagyobb része otthon állja meg a helyét. Senki sem mondhatja, hogy a háztartás vezetése és a gyereknevelés könnyű munka lenne, 24 órás figyelmet követel a háziasszonyoktól. Sokszor a férfiak egészen addig nem tudják, hogy a feleségük mire vállalkozik, amíg egy szép napon otthon nem maradnak helyettük. Lehet, hogy a párjuknak halaszthatatlan dolguk akadt, esetleg megbetegednek, és most a férfin van a sor, hogy teljesítsen. Persze, ez nem jelenti azt, hogy ők a munkahelyen kevésbé fontosak, viszont érdemes belátni, hogy a családban mindenki dolgozik, csak éppen máshogy.

Miért pont a hölgyek?

Azonban pár otthon töltött év után a legtöbb nő eljátszik a gondolattal, mi lenne, ha ismét valami hasznos időtöltést találna magának. Ez nem jelenti azt, hogy nem akar többet a családjával lenni, de valljuk be őszintén, hogy az ember úgy lett megalkotva, hogy szeressen alkotni. Magyarország olyan különleges helyzetben van, hogy rengeteg művészi vénával megalkotott ember él, és ebből a hölgyek sem maradnak ki. 2020-ban szinte bárki nekiállhat egy új webáruház létrehozásának. Az adott törvényeken és egy könyvelőn kívül csak a képzeletre lesz szükségük, és valamire, amit eladhatnak. Rengeteg nagyszerű ötlet található a világhálón, és ha mögéjük nézünk, akkor szinte mindig egy bájos hölgyet találunk. Nézzünk néhány lehetőséget.

Grafika

Az egyik legfelkapottabb a rajzok értékesítése. Azok a nők, akik értenek a grafikához, és a vérükben van, hogy tökéletesen húzzák a vonalakat, azok a festményeken kívül rengeteg lehetőséget kipróbálhatnak. Egy webhelyen a képek mellett más dísztárgyakat is lehet értékesíteni, amiken az egyedi rajz csak még többet dob. Vannak olyanok, akik kipróbálják magukat a könyvillusztrálásban is, ők akár a rajzaikat is felajánlhatják, de fogadhatnak rendelést is. A könyvborító készítés már nehezebb feladat, azonban gyakorlattal az is elsajátítható, és szintén eladható.

Hímzés, varrás

Ha nem tudunk rajzolni, akkor sem kell elkeserednünk. Sokan a varrástudásukat kamatozzák, és aranyos dísztárgyakat készítenek. Ezek lehetnek egyedi babák, állatfigurák, vagy ruhadarabok is. Vannak olyanok, akik táskákat varrnak, mások a boltba készítenek textil bevásárlószatyrot. A könyvtokok is felkapottak az olvasni szeretők között, ezeket a tárgyakat szintén lehet értékesíteni.

Írás

Másik lehetőség az írás. Egyre több nő fog papírt, és készíti el a fejében létező művet. Ezek lehetnek mesék, novellák, regények, szinte bármi. Sokan saját maguk oldják meg a történet könyvben való megjelenését, majd saját weboldalukon árusítják. Ezzel kikerülik a nagy boltokban kifizetendő helypénzt, és saját maguk döntik el, hogy mikor melyik könyvet részesítik előnyben.

Szolgáltatások

Emellett olyan webáruházakkal is találkozhatunk, ahol nem kézzel fogható tárgyak, hanem különböző szolgáltatások vásárolhatóak. Ide tartoznak a kurzusok és más online képzések, amiket általában szintén tapasztalt hölgyek vezetnek.



Hozzászólások

@


A rovat további cikkei

Jogi tanácsadás a Vakok Egyesületénél

Sajtóhír

A Vakok és Gyengénlátók Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egyesülete kereken tíz éve működtet jogi tanácsadást, ezzel is segítve a vármegyében élő látássérülteket, ha eltévednek a folyton változó jogszabályok hálójában.

2024.3.9.   


Tapintható történelem

Sajtóhír

Egy nem mindennapi interaktív tárlatvezetés látássérülteknek, melynek apropóját a szolnoki csata 175. évfordulója adta.

2024.3.7.   


Varázs-eredmény

Sajtóhír

A vak amatőr színésznő, Szigeti Henriett, lett a legjobb mellékszereplő!

2024.3.4.   


Látássérültek kézműveskedtek

Sajtóhír

A Vakok és Gyengénlátók Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egyesületének Móra Közösségi Terében Szolnokon kézműves foglalkozást tartottak látássérülteknek, a közelmúltban.

2024.2.18.   


Készüljünk fel a téli autózásra!

PR-cikk

Így készítsük fel az autónkat a téli kirándulásokra! Egy téli kirándulás mesés élmény lehet, hiszen annyi helyre látogathatunk el ilyenkor is.

2024.1.16.   


Fények vakondja 13.

Sajtóhír

Az immár tizenharmadik alkalommal meghirdetett Fények vakondja elnevezésű pályázat egy országos verseny, amelyen látássérült és ép személyek egyaránt indulhatnak irodalmi alkotásaikkal.

2024.1.8.   


Minek örül a férfi karácsonykor

Sztereotípiák és valóság. Tudd meg, hogy milyen karácsonyi ajándékoktól dobban meg igazán egy férfi szíve!

2023.12.3.   


Rendelkezési nyilvántartás - meghatalmazás

Jogi segítség olvasóinknak. Elmagyarázzuk mi a kapcsolat a Meghatalmazás és a Rendelkezési Nyilvántartás között.

2023.10.13.   


Fókuszban a látás és a diabétesz

Sajtóhír

A Vakok és Gyengénlátók Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egyesülete idén is megrendezte „Egy csepp egészség” elnevezésű egészségnevelési, sport- és szabadidős családi napját Szolnokon.

2023.9.12.   


Ahol a képzelet és a valóság összeér

Sajtóhír

Interaktív tárlatvezetést tartottak látássérültek számára Szolnokon Sinka Péter grafikusművész alkotásaiból.

2023.8.30.   


A legnagyobb balesetek a Forma1-ben

A Formula-1, az autóversenyzés legmagasabb szintje, a világ egyik legizgalmasabb és legveszélyesebb sporteseménye. Hatalmas rajongó bázissal rendelkezik...

2023.7.17.   


A zenélés 3 előnye

PR-cikk

A zenélés kihat a mentális, a fizikai és az érzelmi egészségünkre is. Miért érdemes vele foglalkozni?

2023.6.30.