A visszér eltüntetése


PR-cikk  2021.6.22. 22:52

A visszerek eltüntetése a csalán és a mustármag erejével.

A visszerek eltüntetése kizárólag természetes összetevőkkel operáló készítménnyel? Igen! Az elismerten kiváló renoméval rendelkező Varga Herbal termékcsaládok szuperhőse, a Varga Lábáló Spray erre is képes lehet! De mi is egyáltalán a visszér, milyen tünetekkel jár és mitől alakul ki?


Nos, a szóban forgó, általában az alsó végtagokat érintő rendellenesség a vénák kitágulásával, a vérkeringés lelassulásával jár. A kialakulása összeköthető a napi rendszerességgel végzett nehéz fizikai munkával, az órákig tartó álldogálással, de akár genetikai okai is lehetnek a rendellenességnek. A combon, illetve a lábszáron megjelenő duzzadt, lilás színű erek az ékes bizonyítékai a visszér kialakulásának. Ám ezek „csupán” a szemmel látható tünetei a visszérnek! A betegség komoly végtagfájdalommal, rossz közérzettel, energiátlansággal jár együtt, így a visszér eltüntetése mindenképpen elsőbbséget élvező feladatunk. Amennyiben elhanyagoljuk a problémát, súlyos egészségügyi gondokkal kell számolnunk a jövőben. A visszér kínzó tüneteinek enyhítésére a lábak felpolcolása, kímélése is gyógyírt hozhat, ám ha ennél hatékonyabb és eredményesebb megoldásra vágyunk, mindenképpen ajánlott kipróbálni a már említett Varga Lábápoló Spray-t is. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a spray gyors enyhülést hozhat a lábfeszülésre és fájdalomra, azáltal, hogy hatékonyan nyugtatja és ellazítja a végtagokat. Két fő összetevőjének, a csalán- és a mustármag kivonatnak köszönhetően élénkítheti a problémás területek vérkeringését is.

Hajhullás kezelése egy intenzív terápia keretén belül

A Varga Herbal termékei természetesen nemcsak a visszér, de a hajhullás kezelése terén is jelesre vizsgáztak. Abban az esetben, ha hölgyként kifejezetten hosszú távú eredményekre vágyunk, mindenképpen érdemes megismerkedni a kifejezetten nők igényeire fejlesztett Varga Intenzív hajregeneráló kúra nagyszerű produktumaival. A csomag tartalmaz két darab Hajcseppeket, kifejezetten azoknak, akik krónikus hajhullástól szenvednek, Hajerősítő cseppeket, amelyek a töredezett haj egészségének visszaállításában játszanak nagy szerepet, illetve szintén két darab Varga Gyógynövényes sampont. Ezen nagyszerű összeállítás tagjai önállóan is megállják a helyüket az egészséges hajkoronáért folytatott küzdelemben, ám az együttes erejük kombinálásával csodás eredményeket érhetünk el.

Amennyiben a szakértők által összekombinált csomagot választjuk, az intenzív kúra okozta szemmel látható változások már néhány hét távlatában tetten érhetők. Persze a hölgyek mellett az erősebbik nem képviselői is élhetnek a kúra nagyszerű hatásával, különösen azok a férfiak, akiknek mindennapjait a korai hajhullás keseríti meg.Hozzászólások

@


A rovat további cikkei

Fogamzásgátlás: pro és kontra

Dr. Horváth Mária okleveles ápolónő

Egy nő két dolog miatt képes mindenre: hogy legyen gyermeke, vagy, hogy ne.

2024.7.15.   


Ekcéma, a gyerekkor bőrbetegsége

Dr. Horváth Mária okleveles ápolónő

A kisgyemekes anyukák gyakori témája, hogy a gyermekük ekcémás.

2024.4.10.   


A számítógéphasználat ártalmai

PR-cikk

Betegségek és sérülések, amelyeket a számítógép intenzív használata okozhat. A számítógép rendszeres, napi több órás használata számos betegség kialakulásához vezethet...

2024.3.1.   


Előadás testmozgással

Sajtóhír

A közelmúltban Szolnokon Nagy-Bana Zsanett tartott előadást a demenciáról az érdeklődőknek. Részletek a cikkben.

2024.2.15.   


Alvászavarban küzdőknek

PR-cikk

Alvászavarban küzdőknek erősen ajánlott megismerkedni a CBD olajokkal

2023.11.25.   


A fehérbot világnapja

Sajtóhír

Zsúfolásig megtelt a terem a látássérültek rendezvényén Szolnokon.

2023.10.19.   


Hogy ne fájjon a fejünk!

Dr. Tóth Erzsébet orvos

Tanácsok a fejfájás megelőzéséhez és gyógyításához.

2023.9.11.   


A McKenzie-torna jótékony hatása

PR-cikk

Tapasztalatok és eredmények a hátproblémák kezelésében.

2023.8.14.   


A mellciszta felszívódása

PR-cikk

Mi segítheti a mellciszta felszívódását? Manapság a mell cisztásodása egyre gyakoribb jelenség a nők körében.

2023.6.17.   


A torokfájás természetes gyógymódjai

Télen szinte folyamatosan jelen van az életünkben a torokfájás, amely leggyakrabban a megfázás és az influenza egyik tünete.

2023.1.10.   


Alvászavarok kezelése

Milyen következményei lehetnek a folytonos kialvatlanságnak?

2022.11.30.   


Október az idősek hónapja

Dr. Horváth Mária okleveles ápolónő

Nekik még fontos a személyes kapcsolat, a nagy beszélgetések.

2022.10.26.