Gyermekszemészeti magánrendelés


  2021.11.10. 18:41

A szem az egyik legfontosabb testrészünk, amivel annyi szép dolgot láthatunk.


Ezek a gyermekszemészeti magánrendelés előnyei

A szem a lélek tükre, szokták mondani. Bizony ez tényleg így van, hiszen nagyon sok embernek szinte minden kiolvasható a szeméből. Persze nem csak ezért fontos, hogy odafigyeljünk a szemünkre, hanem azért is, mert ez az egyik legfontosabb testrészünk, amivel annyi minden szép dolgot láthatunk. Így hát nagyon oda kell figyelni rá.
Akár már gyermekkortól kezdve. Talán sohasem túl korai elkezdeni odafigyelni és vigyázni a szemünkre. Ebben tud segíteni a Budai Szemészeti központ, ahol magánrendelés keretében vizsgáltathatjuk meg gyermekünk látását már egészen pici kortól kezdve.Miért választ valaki magánrendelést?

Több előnye is van a gyermekszemészeti magánrendelésnek. Legfőképpen az, hogy itt valóban személyre szabott szolgáltatást kaphatunk, olyat, amit a gyermekünknek a legjobb. A szemészeti vizsgálat során szubjektív és objektív módszerekkel nézik meg a gyermekek látását. Mit is jelent ez?
A szubjektív vizsgálathoz mindenképpen szükséges, hogy a gyermek már tudjon beszélni vagy legalábbis visszajelzést adni az orvosnak. Ebben az esetben különböző képeket mutatnak a gyereknek, akinek válaszolnia kell az orvos által feltett kérdésekre, persze mindezt játékos formában. Sokszor több vizsgálat is szükséges ahhoz, hogy teljes képet lehessen kapni a szem állapotáról.

Milyen kortól milyen rendelést lehet választani?

Az objektív módszert már egészen pici kortól kezdve lehet alkalmazni. Ebben az esetben olyan módszereket alkalmaznak, amelyek bár nem fájdalmasak, de mégis kellemetlen lehet egy kisded számára, hiszen kényszerűen nyitva kell tartania például a szemét. Gyakran csak hanyatt fekve lehet elvégezni ezeket a típusú vizsgálatokat, amely gyakran sírásba torkollhat annak ellenére, hogy tulajdonképpen semmi fájdalmas nem történik a gyermekkel.
A vizsgálatok során a kollégák nagyon készségesek és próbálnak mindent megtenni, hogy minél gördülékenyebb és hatékonyabb legyen az orvossal való találkozás. A kisdedeket nyugodtan ölben is tarthatja a szülő és általában valamilyen játékot is kapnak.

Mit lehet tudni a szemész szakorvosokról?

A Budai Szemészet orvosainak több éves magyar és nemzetközi tapasztalata van és sokan jól ismert szakemberek a területükön, amelyre specializálódtak. Ez azt jelenti, hogy már rengeteg esetet láttak és gyógyítottak meg, illetve ha egy speciális esettel találkoznak, akkor azt egy egész orvosi csapat vitatja meg.
A Budai Szemészet eszközparkja a legszigorúbb európai szabványoknak is maximálisan megfelel és nagyban segíti a bizalom kialakulását, hogy garanciát is vállalnak a beavatkozásokra. Ezt úgy lehet megtenni, hogy a valódi garancia a több évtizedes szakmai tudás és háttér.

Mivel minden egyes beteg és betegség más és más, így fontos teljesen személyre szabott kezelést ajánlani. Ennek első lépése az állapotfelmérés, a probléma átbeszélése, majd pedig a legmegfelelőbb kezelés elvégzése.Hozzászólások

@


A rovat további cikkei

Ekcéma, a gyerekkor bőrbetegsége

Dr. Horváth Mária okleveles ápolónő

A kisgyemekes anyukák gyakori témája, hogy a gyermekük ekcémás.

2024.4.10.   


A számítógéphasználat ártalmai

PR-cikk

Betegségek és sérülések, amelyeket a számítógép intenzív használata okozhat. A számítógép rendszeres, napi több órás használata számos betegség kialakulásához vezethet...

2024.3.1.   


Előadás testmozgással

Sajtóhír

A közelmúltban Szolnokon Nagy-Bana Zsanett tartott előadást a demenciáról az érdeklődőknek. Részletek a cikkben.

2024.2.15.   


Alvászavarban küzdőknek

PR-cikk

Alvászavarban küzdőknek erősen ajánlott megismerkedni a CBD olajokkal

2023.11.25.   


A fehérbot világnapja

Sajtóhír

Zsúfolásig megtelt a terem a látássérültek rendezvényén Szolnokon.

2023.10.19.   


Hogy ne fájjon a fejünk!

Dr. Tóth Erzsébet orvos

Tanácsok a fejfájás megelőzéséhez és gyógyításához.

2023.9.11.   


A McKenzie-torna jótékony hatása

PR-cikk

Tapasztalatok és eredmények a hátproblémák kezelésében.

2023.8.14.   


A mellciszta felszívódása

PR-cikk

Mi segítheti a mellciszta felszívódását? Manapság a mell cisztásodása egyre gyakoribb jelenség a nők körében.

2023.6.17.   


A torokfájás természetes gyógymódjai

Télen szinte folyamatosan jelen van az életünkben a torokfájás, amely leggyakrabban a megfázás és az influenza egyik tünete.

2023.1.10.   


Alvászavarok kezelése

Milyen következményei lehetnek a folytonos kialvatlanságnak?

2022.11.30.   


Október az idősek hónapja

Dr. Horváth Mária okleveles ápolónő

Nekik még fontos a személyes kapcsolat, a nagy beszélgetések.

2022.10.26.   


Allergia elleni szemcsepp

PR-cikk

Szemcsepp allergiára – melyiket válasszuk a felhozatalból?

2022.7.27.