Gyermekszemészeti magánrendelés


  2021.11.10. 18:41

A szem az egyik legfontosabb testrészünk, amivel annyi szép dolgot láthatunk.


Ezek a gyermekszemészeti magánrendelés előnyei

A szem a lélek tükre, szokták mondani. Bizony ez tényleg így van, hiszen nagyon sok embernek szinte minden kiolvasható a szeméből. Persze nem csak ezért fontos, hogy odafigyeljünk a szemünkre, hanem azért is, mert ez az egyik legfontosabb testrészünk, amivel annyi minden szép dolgot láthatunk. Így hát nagyon oda kell figyelni rá.
Akár már gyermekkortól kezdve. Talán sohasem túl korai elkezdeni odafigyelni és vigyázni a szemünkre. Ebben tud segíteni a Budai Szemészeti központ, ahol magánrendelés keretében vizsgáltathatjuk meg gyermekünk látását már egészen pici kortól kezdve.Miért választ valaki magánrendelést?

Több előnye is van a gyermekszemészeti magánrendelésnek. Legfőképpen az, hogy itt valóban személyre szabott szolgáltatást kaphatunk, olyat, amit a gyermekünknek a legjobb. A szemészeti vizsgálat során szubjektív és objektív módszerekkel nézik meg a gyermekek látását. Mit is jelent ez?
A szubjektív vizsgálathoz mindenképpen szükséges, hogy a gyermek már tudjon beszélni vagy legalábbis visszajelzést adni az orvosnak. Ebben az esetben különböző képeket mutatnak a gyereknek, akinek válaszolnia kell az orvos által feltett kérdésekre, persze mindezt játékos formában. Sokszor több vizsgálat is szükséges ahhoz, hogy teljes képet lehessen kapni a szem állapotáról.

Milyen kortól milyen rendelést lehet választani?

Az objektív módszert már egészen pici kortól kezdve lehet alkalmazni. Ebben az esetben olyan módszereket alkalmaznak, amelyek bár nem fájdalmasak, de mégis kellemetlen lehet egy kisded számára, hiszen kényszerűen nyitva kell tartania például a szemét. Gyakran csak hanyatt fekve lehet elvégezni ezeket a típusú vizsgálatokat, amely gyakran sírásba torkollhat annak ellenére, hogy tulajdonképpen semmi fájdalmas nem történik a gyermekkel.
A vizsgálatok során a kollégák nagyon készségesek és próbálnak mindent megtenni, hogy minél gördülékenyebb és hatékonyabb legyen az orvossal való találkozás. A kisdedeket nyugodtan ölben is tarthatja a szülő és általában valamilyen játékot is kapnak.

Mit lehet tudni a szemész szakorvosokról?

A Budai Szemészet orvosainak több éves magyar és nemzetközi tapasztalata van és sokan jól ismert szakemberek a területükön, amelyre specializálódtak. Ez azt jelenti, hogy már rengeteg esetet láttak és gyógyítottak meg, illetve ha egy speciális esettel találkoznak, akkor azt egy egész orvosi csapat vitatja meg.
A Budai Szemészet eszközparkja a legszigorúbb európai szabványoknak is maximálisan megfelel és nagyban segíti a bizalom kialakulását, hogy garanciát is vállalnak a beavatkozásokra. Ezt úgy lehet megtenni, hogy a valódi garancia a több évtizedes szakmai tudás és háttér.

Mivel minden egyes beteg és betegség más és más, így fontos teljesen személyre szabott kezelést ajánlani. Ennek első lépése az állapotfelmérés, a probléma átbeszélése, majd pedig a legmegfelelőbb kezelés elvégzése.Hozzászólások

@


A rovat további cikkei

A torokfájás természetes gyógymódjai

Télen szinte folyamatosan jelen van az életünkben a torokfájás, amely leggyakrabban a megfázás és az influenza egyik tünete.

2023.1.10.   


Alvászavarok kezelése

Milyen következményei lehetnek a folytonos kialvatlanságnak?

2022.11.30.   


Október az idősek hónapja

Dr. Horváth Mária okleveles ápolónő

Nekik még fontos a személyes kapcsolat, a nagy beszélgetések.

2022.10.26.   


Hogy ne fájjon a fejünk!

Dr. Tóth Erzsébet orvos

Tanácsok a fejfájás megelőzéséhez és gyógyításához.

2022.10.14.   


Allergia elleni szemcsepp

PR-cikk

Szemcsepp allergiára – melyiket válasszuk a felhozatalból?

2022.7.27.   


Teherbeesés PCOS-szel

PR-cikk

5 dolog, amire érdemes jobban odafigyelned!

2022.5.19.   


Kimerültség ellen

PR-cikk

Kimerültnek érzed magad? A magnézium segíthet!

2022.4.23.   


Leküzdhető a fogorvosfóbia

Pszichológusi kanapé a fogorvosnál? Mit tehetünk, ha rettegünk a fogorvosi kezelésektől?

2022.3.15.   


A tesztoszteron fontossága

PR-cikk

A tesztoszteron az egyik legfontosabb hormon, amire szüksége van a férfiaknak, nőknek egyaránt.

2022.3.7.   


Ingyenes tünetellenőrző

PR-cikk

Online elérhető ötperces teszt. Részletek a cikkben.

2022.2.24.   


Az epilepszia világnapján

Dr. Horváth Mária okleveles ápolónő

Más is kötődik még február 14-éhez, mégpedig az epilepszia világnapja.

2022.2.14.   


Természetes immunerősítők

PR-cikk

Mit kell tudni a Flavin7 Gold természetes immunerősítőről?

2022.2.2.