Így válasszon porcerősítőt!


PR-cikk  2020.3.10. 23:00

A mozgás szabadsága kortól és nemtől függetlenül mindenkinek jár.

Ámde az artrózis, más néven az ízületi porckopás egyre több ember életét keseríti meg, hiszen ez a leggyakrabban kialakuló mozgásszervi zavar. Tévhit, hogy ez csak és kizárólag idősebb korban jelentkezhet, bár az is tény, hogy az idősebbek hajlamosabbak rá. Szerencsére van rá megoldás, méghozzá a porcerősítő, viszont nem mindegy, hogy melyik típusút vásároljuk meg.


Ahogy mindenből, már ebből a készítményből is roppant széles a választék, így nem egyszerű meghozni a döntést. Meglepően kevesen fordulnak orvoshoz tanácsért, hiszen a porcerősítő olyan készítmény, amelyet vény nélkül lehet kapni, így a többség úgy véli, mindegy melyiket vásárolja meg. Ez azonban nagy tévedés! Pontosan azért igényel jóval nagyobb odafigyelést, mert nincs mögötte orvosi segítség. Megnézhetjük a különböző felhasználói véleményeket is a témában, viszont ezek vagy segítenek vagy nem, ugyanis nem szabad elfelejteni, hogy bár a probléma azonos, mindenkinek más és más szervi és testi igényei vannak.

Hallgathatunk a hangzatos marketing szövegekre is, viszont a legtöbb szakember pontosan érti a dolgát, tehát képes arra, hogy meggyőzzön, az általa képviselt porcerősítő a legjobb választás. Persze a helyzet nem tűnik drámainak, viszont aki a porckopás mellékhatásait kénytelen nap, mint nap elviselni, az hosszútávon hatásos megoldást szeretne találni. Egyre többen választják az Artoflex Plus porcerősítő készítményt, amely más, mint a piacon kapható többi étrendkiegészítő. A különlegessége pedig az összetevőkben rejlik. A vállalkozás úgy gondolta, hogy lemond a hangzatos marketing kampányokról és az igazán drága televíziós és rádiós szereplések helyett inkább kutatásba és tesztelésbe fekteti a pénzt. A terméket használók pedig nem is lehetnének ennél hálásabbak ezért a döntésért.

Az artroflex.hu honlapon megvásárolható porcerősítő készítménynek nagyon magas a II-es típusú kollagén peptid tartalma, ebben rejlik az étrendkiegészítő különlegessége. A miérthez azonban szükséges tudni pár alapvető információt a kollagénekről és azok hatásairól. A kollagénnek alapvetően öt típusa van. Van amelyik a belső szervekre, mások pedig a haj, a köröm vagy éppen a bőr egészségére vannak nagyon pozitív hatással.

Az Artoflex Plus alapvető összetevője, a II-es típusú kollagén pedig a porcokra van nagyszerű hatással, így artrózis esetén csakis ehhez érdemes fordulni. A mellékhatások tekintetében jó hír, hogy a fentebb említett porcerősítőnél eddig még nem tapasztaltak semmilyen negatív következményt. Persze ez sem véletlen, mivel az étrendkiegészítő csak és kizárólag természetes összetevőket tartalmaz, amelyek kíméletesek a fejlődő, fejlett és idősebb szervezettel egyaránt. Ide tartozik többek között a C-Vitamin és a kurkumin, amelyek mind természetes gyulladáscsökkentő hatásukról is ismertek, a sok egyéb kedvező befolyás mellett.

Minden hasznos információt megtalál az Artoflex Plus tablettáról az artoflex.hu honlapon, ahol természetesen rendelésre is van lehetőség.Hozzászólások

@


A rovat további cikkei

A fülzúgásról hangosan

Dr. Horváth Mária okleveles ápolónő

Sokak életét keseríti meg az állandó jellegű fülzúgás. A folyamatos csengő, morajló, kattogó, sípoló hang...

2021.2.15.   


Gyógyító növényeink 3.

Póda Csenge

A gyógynövényeket alapanyagként világszerte alkalmazza például a gyógyszeripar, a szépségipar és az élelmiszeripar is.

2020.11.17.   


Megelőzhető a mensturációs kín

Szakértők szerint tízből négy nő napjait keseríti meg minden hónapban a menstruáció, melyet a szakma a csalódott méh könnyeként is nevez.

2020.11.15.   


Csökkenthető a gyógyszerfogyasztás?

Dr. Horváth Mária okleveles ápolónő

Vajon változtak az e-recept bevezetésével a gyógyszerfogyasztási szokásaink?

2020.11.7.   


Gyógyító növényeink 2.

Póda Csenge

Lássunk néhány növényt, melyek a konyhában fűszerként is megállják a helyüket!

2020.10.25.   


Október az idősek hónapja

Dr. Horváth Mária okleveles ápolónő

Nekik még fontos a személyes kapcsolat, a nagy beszélgetések.

2020.10.10.   


Gyógyító növényeink 1.

Póda Csenge

Ismerkedjünk meg a felmenőink által olyan jól ismert és használt gyógynövényeinkkel!

2020.10.6.   


Vírus kontra vírus

Dr. Horváth Mária okleveles ápolónő

Az idén, mint minden más, bonyolultabb lesz az influenza lecsengése is. Egyszerre van ugyanis jelen a koronavírus és az influenzavírus is az életünkben.

2020.9.28.   


Ne pánikoljunk!

Dr. Horváth Mária okleveles ápolónő

Pánikban a viselkedési normákat felülírja a túlélési ösztön, az ember, magatartása teljesen megváltozik. Sokan a hisztériához hasonlítják.

2020.9.9.   


Fogamzásgátlás – férfiaknak

Dr. Horváth Mária okleveles ápolónő

Előzőleg már foglalkoztunk a női fogamzásgátlással, most vegyük górcső alá a férfiak fogamzásgátlási lehetőségeit!

2020.8.31.   


Fogamzásgátlás: pro és kontra

Dr. Horváth Mária okleveles ápolónő

Egy nő két dolog miatt képes mindenre: hogy legyen gyermeke, vagy, hogy ne.

2020.7.7.   


Ekcéma, a gyerekkor bőrbetegsége

Dr. Horváth Mária okleveles ápolónő

A kisgyemekes anyukák gyakori témája, hogy a gyermekük ekcémás.

2020.6.30.