Így válasszon porcerősítőt!


PR-cikk  2020.3.10. 23:00

A mozgás szabadsága kortól és nemtől függetlenül mindenkinek jár.

Ámde az artrózis, más néven az ízületi porckopás egyre több ember életét keseríti meg, hiszen ez a leggyakrabban kialakuló mozgásszervi zavar. Tévhit, hogy ez csak és kizárólag idősebb korban jelentkezhet, bár az is tény, hogy az idősebbek hajlamosabbak rá. Szerencsére van rá megoldás, méghozzá a porcerősítő, viszont nem mindegy, hogy melyik típusút vásároljuk meg.


Ahogy mindenből, már ebből a készítményből is roppant széles a választék, így nem egyszerű meghozni a döntést. Meglepően kevesen fordulnak orvoshoz tanácsért, hiszen a porcerősítő olyan készítmény, amelyet vény nélkül lehet kapni, így a többség úgy véli, mindegy melyiket vásárolja meg. Ez azonban nagy tévedés! Pontosan azért igényel jóval nagyobb odafigyelést, mert nincs mögötte orvosi segítség. Megnézhetjük a különböző felhasználói véleményeket is a témában, viszont ezek vagy segítenek vagy nem, ugyanis nem szabad elfelejteni, hogy bár a probléma azonos, mindenkinek más és más szervi és testi igényei vannak.

Hallgathatunk a hangzatos marketing szövegekre is, viszont a legtöbb szakember pontosan érti a dolgát, tehát képes arra, hogy meggyőzzön, az általa képviselt porcerősítő a legjobb választás. Persze a helyzet nem tűnik drámainak, viszont aki a porckopás mellékhatásait kénytelen nap, mint nap elviselni, az hosszútávon hatásos megoldást szeretne találni. Egyre többen választják az Artoflex Plus porcerősítő készítményt, amely más, mint a piacon kapható többi étrendkiegészítő. A különlegessége pedig az összetevőkben rejlik. A vállalkozás úgy gondolta, hogy lemond a hangzatos marketing kampányokról és az igazán drága televíziós és rádiós szereplések helyett inkább kutatásba és tesztelésbe fekteti a pénzt. A terméket használók pedig nem is lehetnének ennél hálásabbak ezért a döntésért.

Az artroflex.hu honlapon megvásárolható porcerősítő készítménynek nagyon magas a II-es típusú kollagén peptid tartalma, ebben rejlik az étrendkiegészítő különlegessége. A miérthez azonban szükséges tudni pár alapvető információt a kollagénekről és azok hatásairól. A kollagénnek alapvetően öt típusa van. Van amelyik a belső szervekre, mások pedig a haj, a köröm vagy éppen a bőr egészségére vannak nagyon pozitív hatással.

Az Artoflex Plus alapvető összetevője, a II-es típusú kollagén pedig a porcokra van nagyszerű hatással, így artrózis esetén csakis ehhez érdemes fordulni. A mellékhatások tekintetében jó hír, hogy a fentebb említett porcerősítőnél eddig még nem tapasztaltak semmilyen negatív következményt. Persze ez sem véletlen, mivel az étrendkiegészítő csak és kizárólag természetes összetevőket tartalmaz, amelyek kíméletesek a fejlődő, fejlett és idősebb szervezettel egyaránt. Ide tartozik többek között a C-Vitamin és a kurkumin, amelyek mind természetes gyulladáscsökkentő hatásukról is ismertek, a sok egyéb kedvező befolyás mellett.

Minden hasznos információt megtalál az Artoflex Plus tablettáról az artoflex.hu honlapon, ahol természetesen rendelésre is van lehetőség.Hozzászólások

@


A rovat további cikkei

Ne pánikoljunk!

Dr. Horváth Mária okleveles ápolónő

Pánikban a viselkedési normákat felülírja a túlélési ösztön, az ember, magatartása teljesen megváltozik. Sokan a hisztériához hasonlítják.

2020.9.9.   


Fogamzásgátlás – férfiaknak

Dr. Horváth Mária okleveles ápolónő

Előzőleg már foglalkoztunk a női fogamzásgátlással, most vegyük górcső alá a férfiak fogamzásgátlási lehetőségeit!

2020.8.31.   


Fogamzásgátlás: pro és kontra

Dr. Horváth Mária okleveles ápolónő

Egy nő két dolog miatt képes mindenre: hogy legyen gyermeke, vagy, hogy ne.

2020.7.7.   


Ekcéma, a gyerekkor bőrbetegsége

Dr. Horváth Mária okleveles ápolónő

A kisgyemekes anyukák gyakori témája, hogy a gyermekük ekcémás.

2020.6.30.   


Lányoknak, kismamáknak

Szabó Kata

Kis tájékoztató a fogamzásgátló használatáról és a terhesség alatt fellépő változásokról.

2020.6.4.   


Miben segít a parókabolt?

PR-cikk

Hajhullás nehezíti meg mindennapjait? Betegség folytán szembesül a problémával?

2020.5.26.   


Online-gerinctorna

Online is találhatunk gerinc-gyógytorna gyakorlatokat, például derékfájásra is.

2020.4.13.   


Zsírégetés körültekintéssel

PR-cikk

A modern ember elég komoly problémákkal küzd, többek között az egészséget illetően is. Körültekintéssel elérhető a hatékony zsírégetés.

2020.3.25.   


A koronavírusról dióhéjban

Dr. Horváth Mária okleveles ápolónő

A kialakult járványügyi helyzet miatt röviden, korrekt módon tájékoztatni kívánjuk kedves olvasóinkat a koronavírusról...

2020.3.18.   


Fogápolási tippek

Alapvető, egyszerű és hasznos fogápolási tanácsok. A baj mindig megelőzhető.

2020.3.5.   


A kolosztómiáról őszintén

Dr. Horváth Mária okleveles ápolónő

A sztóma, vagy, ahogy gyakran nevezik, vendégnyílás, nem más, mint egy bizonyos szerv kivezetése.

2020.2.17.   


Hatékony testedzés otthon

PR-cikk

Napjaink rohanó világában és az egyre stresszesebb mindennapokban a mozgás és ezen belül is az otthoni edzések fontossága felértékelődött.

2020.2.9.