Így válasszon porcerősítőt!


PR-cikk  2020.3.10. 23:00

A mozgás szabadsága kortól és nemtől függetlenül mindenkinek jár.

Ámde az artrózis, más néven az ízületi porckopás egyre több ember életét keseríti meg, hiszen ez a leggyakrabban kialakuló mozgásszervi zavar. Tévhit, hogy ez csak és kizárólag idősebb korban jelentkezhet, bár az is tény, hogy az idősebbek hajlamosabbak rá. Szerencsére van rá megoldás, méghozzá a porcerősítő, viszont nem mindegy, hogy melyik típusút vásároljuk meg.


Ahogy mindenből, már ebből a készítményből is roppant széles a választék, így nem egyszerű meghozni a döntést. Meglepően kevesen fordulnak orvoshoz tanácsért, hiszen a porcerősítő olyan készítmény, amelyet vény nélkül lehet kapni, így a többség úgy véli, mindegy melyiket vásárolja meg. Ez azonban nagy tévedés! Pontosan azért igényel jóval nagyobb odafigyelést, mert nincs mögötte orvosi segítség. Megnézhetjük a különböző felhasználói véleményeket is a témában, viszont ezek vagy segítenek vagy nem, ugyanis nem szabad elfelejteni, hogy bár a probléma azonos, mindenkinek más és más szervi és testi igényei vannak.

Hallgathatunk a hangzatos marketing szövegekre is, viszont a legtöbb szakember pontosan érti a dolgát, tehát képes arra, hogy meggyőzzön, az általa képviselt porcerősítő a legjobb választás. Persze a helyzet nem tűnik drámainak, viszont aki a porckopás mellékhatásait kénytelen nap, mint nap elviselni, az hosszútávon hatásos megoldást szeretne találni. Egyre többen választják az Artoflex Plus porcerősítő készítményt, amely más, mint a piacon kapható többi étrendkiegészítő. A különlegessége pedig az összetevőkben rejlik. A vállalkozás úgy gondolta, hogy lemond a hangzatos marketing kampányokról és az igazán drága televíziós és rádiós szereplések helyett inkább kutatásba és tesztelésbe fekteti a pénzt. A terméket használók pedig nem is lehetnének ennél hálásabbak ezért a döntésért.

Az artroflex.hu honlapon megvásárolható porcerősítő készítménynek nagyon magas a II-es típusú kollagén peptid tartalma, ebben rejlik az étrendkiegészítő különlegessége. A miérthez azonban szükséges tudni pár alapvető információt a kollagénekről és azok hatásairól. A kollagénnek alapvetően öt típusa van. Van amelyik a belső szervekre, mások pedig a haj, a köröm vagy éppen a bőr egészségére vannak nagyon pozitív hatással.

Az Artoflex Plus alapvető összetevője, a II-es típusú kollagén pedig a porcokra van nagyszerű hatással, így artrózis esetén csakis ehhez érdemes fordulni. A mellékhatások tekintetében jó hír, hogy a fentebb említett porcerősítőnél eddig még nem tapasztaltak semmilyen negatív következményt. Persze ez sem véletlen, mivel az étrendkiegészítő csak és kizárólag természetes összetevőket tartalmaz, amelyek kíméletesek a fejlődő, fejlett és idősebb szervezettel egyaránt. Ide tartozik többek között a C-Vitamin és a kurkumin, amelyek mind természetes gyulladáscsökkentő hatásukról is ismertek, a sok egyéb kedvező befolyás mellett.

Minden hasznos információt megtalál az Artoflex Plus tablettáról az artoflex.hu honlapon, ahol természetesen rendelésre is van lehetőség.Hozzászólások

@


A rovat további cikkei

A nők meghíztak, a férfiak is

Sajtóhír

A nők meghíztak, a férfiak méginkább elhíztak a pandémia alatt: hét százalékkal emelkedett a túlsúlyosak aránya.

2021.8.29.   


Az elektromos hatékonyabb

Ma már számos tanulmány és vizsgálat bizonyítja, hogy az elektromos fogkefe sokkal hatékonyabb, mint mechanikus társa.

2021.7.26.   


Bőrgyógyászati magánrendelés

PR-cikk

A legnagyobb kiterjedésű szervünk a bőrünk, legfontosabb feladata szervezetünk külső behatásoktól való védelme.

2021.7.6.   


A visszér eltüntetése

PR-cikk

A visszerek eltüntetése a csalán és a mustármag erejével.

2021.6.22.   


5+1 tipp szemszárazság ellen

A bezártság annyi mindenen kívül a szemünknek sem tett jót.

2021.6.10.   


A fülzúgásról hangosan

Dr. Horváth Mária okleveles ápolónő

Sokak életét keseríti meg az állandó jellegű fülzúgás. A folyamatos csengő, morajló, kattogó, sípoló hang...

2021.2.15.   


Távoktatás az egészségügyiben

Dr. Horváth Mária okleveles ápolónő

A kialakult helyzet kikényszerítette, hogy villámgyorsan modernizáljuk az iskolarendszert, de legfőképpen az oktatást.

2020.12.8.   


Gyógyító növényeink 3.

Póda Csenge

A gyógynövényeket alapanyagként világszerte alkalmazza például a gyógyszeripar, a szépségipar és az élelmiszeripar is.

2020.11.17.   


Megelőzhető a mensturációs kín

Szakértők szerint tízből négy nő napjait keseríti meg minden hónapban a menstruáció, melyet a szakma a csalódott méh könnyeként is nevez.

2020.11.15.   


Csökkenthető a gyógyszerfogyasztás?

Dr. Horváth Mária okleveles ápolónő

Vajon változtak az e-recept bevezetésével a gyógyszerfogyasztási szokásaink?

2020.11.7.   


Gyógyító növényeink 2.

Póda Csenge

Lássunk néhány növényt, melyek a konyhában fűszerként is megállják a helyüket!

2020.10.25.   


Október az idősek hónapja

Dr. Horváth Mária okleveles ápolónő

Nekik még fontos a személyes kapcsolat, a nagy beszélgetések.

2020.10.10.