Zsírégetés körültekintéssel


PR-cikk  2020.3.25. 19:00

A modern ember elég komoly problémákkal küzd, többek között az egészséget illetően is. Körültekintéssel elérhető a hatékony zsírégetés.

Több évtizedes időtartamokra kiterjedő kutatások kimutatták, hogy a nagyipari termelési technológiák miatt a növényekben lévő hasznos tápanyagok szintje drasztikusan csökkent, aminek következménye a minőségi éhezés és gyakran az elhízás. Szerencsére ezekre van már megoldás. Létezik hatékony zsírégetés az étrend-kiegészítőknek köszönhetően, hiszen ezek a készítmények sok fontos összetevőt tartalmaznak, amiket a hagyományos étrendünk nem.


Gyakran csak olyankor vesszük észre, hogy komoly baj van, amikor már késő. Több 10 kiló felesleget azonban nem lehet napok alatt eltüntetni, legfeljebb komoly orvosi beavatkozás révén, amit jobb elkerülni, ha van rá mód.

A hatékony zsírégetés az étrend-kiegészítőknek köszönhetően lehetőséget kínál arra, hogy eredményesen érjük el a vágyott hatást és nyerjük vissza a fittségünket.

Természetesen nem szabad kontrolálatlanul mindent behabzsolnunk, mert az nem segít. A hatékony zsírégetés az étrend-kiegészítőknek köszönhetően megfelelő kúra szerű alkalmazás révén, a kellő testmozgás és elegendő folyadékbevitel kíséretében, valamint egy kiegyensúlyozott táplálkozási program felállításával érhető el. Van egy másik lépcsőfok, ami ezt követően az életünk fontos szakaszát képezheti, mégpedig az izomnövelés.

A kreatin ebben sokat tud segíteni. Egy olyan komponensről van szó, ami segít a szövetek fejlődésében, megerősödésében és megtartásában. Testépítők rendszeresen alkalmazzák, ugyanis nagymértékben növeli az erőnlétet és teljesítményt. Nehéz fizikai munkák végzése esetén hasznos tud lenni a plusz kreatin bevitel. A körmök, valamint a haj egészséges felépítésében is elengedhetetlen szerepet tölt be és ezért sok kozmetikumnak szintén fontos alapanyaga a kreatin.

Ami a készítmény fogyasztását illeti, azt általában több feltétel határozza meg, hiszen az elérendő cél mindig kulcsfontosságú e tekintetben. Ha úgy érezzük, hogy eljött az ideje az egészséges élet útjára lépni, akkor ne habozzunk tovább, hanem bátran cselekedjünk! Csak rajtunk múlik, hogy rendbe tesszük az egészségünket, és egy új életvitelt folytatunk mostantól, vagy sem.Hozzászólások

@


A rovat további cikkei

A fülzúgásról hangosan

Dr. Horváth Mária okleveles ápolónő

Sokak életét keseríti meg az állandó jellegű fülzúgás. A folyamatos csengő, morajló, kattogó, sípoló hang...

2021.2.15.   


Gyógyító növényeink 3.

Póda Csenge

A gyógynövényeket alapanyagként világszerte alkalmazza például a gyógyszeripar, a szépségipar és az élelmiszeripar is.

2020.11.17.   


Megelőzhető a mensturációs kín

Szakértők szerint tízből négy nő napjait keseríti meg minden hónapban a menstruáció, melyet a szakma a csalódott méh könnyeként is nevez.

2020.11.15.   


Csökkenthető a gyógyszerfogyasztás?

Dr. Horváth Mária okleveles ápolónő

Vajon változtak az e-recept bevezetésével a gyógyszerfogyasztási szokásaink?

2020.11.7.   


Gyógyító növényeink 2.

Póda Csenge

Lássunk néhány növényt, melyek a konyhában fűszerként is megállják a helyüket!

2020.10.25.   


Október az idősek hónapja

Dr. Horváth Mária okleveles ápolónő

Nekik még fontos a személyes kapcsolat, a nagy beszélgetések.

2020.10.10.   


Gyógyító növényeink 1.

Póda Csenge

Ismerkedjünk meg a felmenőink által olyan jól ismert és használt gyógynövényeinkkel!

2020.10.6.   


Vírus kontra vírus

Dr. Horváth Mária okleveles ápolónő

Az idén, mint minden más, bonyolultabb lesz az influenza lecsengése is. Egyszerre van ugyanis jelen a koronavírus és az influenzavírus is az életünkben.

2020.9.28.   


Ne pánikoljunk!

Dr. Horváth Mária okleveles ápolónő

Pánikban a viselkedési normákat felülírja a túlélési ösztön, az ember, magatartása teljesen megváltozik. Sokan a hisztériához hasonlítják.

2020.9.9.   


Fogamzásgátlás – férfiaknak

Dr. Horváth Mária okleveles ápolónő

Előzőleg már foglalkoztunk a női fogamzásgátlással, most vegyük górcső alá a férfiak fogamzásgátlási lehetőségeit!

2020.8.31.   


Fogamzásgátlás: pro és kontra

Dr. Horváth Mária okleveles ápolónő

Egy nő két dolog miatt képes mindenre: hogy legyen gyermeke, vagy, hogy ne.

2020.7.7.   


Ekcéma, a gyerekkor bőrbetegsége

Dr. Horváth Mária okleveles ápolónő

A kisgyemekes anyukák gyakori témája, hogy a gyermekük ekcémás.

2020.6.30.