A sokoldalú kanapé


PR-cikk  2020.2.18. 15:38

Az L alakú kanapé sokoldalúsága lenyűgöző, például kiváló térválasztó...

A lakberendezés mindig izgalmas feladatokat rejt, hiszen úgy kell összeegyeztetni a saját álmainkat a büdzsével, hogy közben a már meglévő enteriőrbe is illő darabot találjunk. Ez különösen igaz az ülőgarnitúra választásnál, hiszen már a méretéből adódóan uralja a teret.


Az L alakú kanapé népszerű választás és természetesen ennek számos oka van. Annak ellenére, hogy első ránézésre evidens, miszerint a bútor a szoba sarkába fog kerülni, érdemes más elhelyezéseket is kipróbálni, mivel meglepő eredményt kaphatunk. Bátran használjuk a fantáziánkat! Az L alakú kanapé például remek térelválasztó, így egy helyiségnek két funkciót is szánhatunk, például egyszerre lenne nappali és dolgozó szoba, úgy máris megvan a megoldás. Ez arra is remek lehetőséget ad, hogy két eltérő stílust alkalmazzunk egyetlen térben. A különböző opcióknak tényleg csak a képzelet szabhat határt.

Az L alakú kanapé meglepően sokféle kialakításban, színben és anyagban elérhető, így egészen biztosan mindenki megtalálja a neki tetsző darabot. Az alábbiakban néhány tippet olvashat a választással kapcsolatosan. Először fontos tisztában lenni azzal, hogy mekkora a legnagyobb és a legkisebb L alakú kanapé, ami szóba jöhet. Előbbit a többi bútordarab és a rendelkezésre álló hely fogja meghatározni, utóbbit pedig az, hogy hány embert szeretnénk egyszerre leültetni. Ha ez megvan, akkor a büdzsé lehet a következő kritikus pont, hiszen hiába találjuk meg a tökéletest, ha nem tudjuk kifizetni. Ezzel a lépéssel komoly szívfájdalmaktól kímélhetjük meg magunkat.

Ezt követően jöhet a stílus, az anyag és a szín. Anyagát tekintve a legnépszerűbb L alakú kanapé a bőr, ugyanis sokáig szép marad, strapabíró darab és nagyon könnyű tisztítani. Kicsivel drágább ugyan, mint a szövetből készült variációk, viszont minden kétséget kizáróan megvannak az előnyei. A színek tekintetében bátran engedjük el a fantáziánkat, mert egészen biztosan nem fogjuk megbánni, ha nem ragaszkodunk a fekete, szürke vagy fehér L alakú kanapéhoz. Sőt, a mindig kreatív tervezők többszínű modelleket is megálmodtak. A krémszínű falakhoz és barna bútorokhoz például tökéletesen passzol a mustársárga L alakú kanapé, amin barna párnákat helyezünk el. Lábtartó, rejtett rekeszek, ággyá alakítható modellek, hangulatvilágítás és még rengeteg egyéb extra funkció, amelyek mind az L alakú kanapé jellemzői.

Ha esetleg még mindig tanácstalan lenne a választást illetően, akkor a kanape.net weboldalon talál néhány igen hasznos, a választást segítő blog bejegyzést és pár ötletet.Hozzászólások

@


A rovat további cikkei

Női webáruházak

Egyre népszerűbb a nők körében a webáruház-indítás gondolata.

2020.10.20.   


Varázsceruza

Sajtóhír

6265 rajzeszköz gyűlt össze a sérült gyermekek és fiatalok javára a Varázsceruza – Rajzolj mosolyt! jótékonysági akcióban...

2020.10.11.   


A felnőttek is társasozhatnak

PR-cikk

A felnőttek is vágynak arra, hogy elmerüljenek a játszás örömében. Íme, a játékwebshop kínálata!

2020.9.26.   


Aranygyűrű: a közönségkedvenc

PR-cikk

Ha van olyan ékszer, ami soha nem fog kimenni a divatból, akkor az biztosan az aranygyűrű.

2020.7.30.   


Hogy a kertünk szép legyen

PR-cikk

Széles termékkínálat az öntözőrendszer webshopban!

2020.7.24.   


3 ok, amiért a festékpatron beszárad

Jó dolog, ha van otthon számítógépünk és az még csodásabb, ha nyomtatót is tudunk vásárolni.

2020.6.29.   


5 ok a tapéta mellett

Mindannyian olyan lakásban szeretnénk élni, ami nem csak otthonos, hanem kényelmes és dizájnos is.

2020.6.23.   


5 ok, hogy könyvelőt alkalmazzunk

Minden vállalkozásnak szüksége van könyvelőre...

2020.6.10.   


Hangulatos mennyezeti világítás

Az otthonunk nemcsak a kényelmünket szolgálja, az is lényeges, hogy jó hangulatot is teremtsen, és jól érezzük magunkat, amikor belépünk az ajtón.

2020.5.13.   


Az ideális bicikli

PR-cikk

A KTM bicikli olyan rendhagyó darab, amelyről még azok is hallottak, akik nem feltétlen vannak oda a bringázásért

2020.5.7.   


Kandallóbetét infó

PR-cikk

Minden, amit a zárt égésterű kandallóbetétről tudni kell!

2020.4.6.  2   


Home office-ban a fél ország

Sajtóhír

A járvány előtt az alkalmazottak alig néhány százaléka dolgozott távmunkában, most ez jelenti a megoldást a dolgozók egészségének megóvása és a működés folytatása érdekében.

2020.3.24.